Vrouwen die kapot maken, en hun liefde voor kinderen…

FOTOALBUM

Laten we de handen ineen slaan zodat de invloed van kwaadwillenden wordt ingeperkt. Ze maken ongelooflijk veel kapot. Onderling vertrouwen bijvoorbeeld. Hun liefde voor kinderen is geveinsd. In wezen gaat ze niet verder dan die voor eigen kroost. Het lijkt me een aparte beschouwing waard.

Op bijgaande foto’s kinderen uit de Stokstraat in Maastricht toen deze straat nog van het volk was. Gelukkige kinderen, hoe dan ook. Vol vertrouwen, daar hoeft u niet aan te twijfelen. Zoiets zullen de Sjaakies, Jeannies en Alexandra’s onder ons nooit begrijpen.

Kinderen. Vooral dan gaat Sjaakie nog een stap verder, vele stappen te ver. Dat weten we. Pedofilie. Het lijkt wel of ze er genoegen in schept.

Zo maar een van haar berichtjes…Treurig ook dat dergelijke politieberichten verspreid worden. Exploitatie van verdriet, noem ik dat. Goh, wat zijn we toch medelevend. Frappant, nergens verneem je bij deze lieden iets waaruit liefde voor kinderen blijkt.

Hoe zou een maatschappij eruit zien waarin zorg en liefde voor kinderen voorop stonden? Het volgende verspreidt Sjaakie nu op internet. Commentaar overbodig dunkt me. Maar het wordt nog ‘leuker’. Vriend Richard belde ook op. De link staat achter het bericht van Sjaakie plus de laatste tweets van haar.
14 november 2012
Stalkers en spammers
zondag 11 november 2012
Wie is Tibaert op twitter!


Tibaert is een oude vent van rond de 70 deze Fons woont in Maastricht
De man doet er alles aan om mensen in een kwaad daglicht te stellen zijn tactiek is irriteren en uitlokken hij houd haat lijstjes bij hij kopieert en plakt zich er eind op los op zijn blog om deze van teksten te voorzien.
Als je het niet met hem eens bent of je praat met iemand op twitter waar hij ruzie mee heeft zoals ik dan zul je het bezuren en kom je ook op zijn haatlijst te staan die hij vervolgens maar wat graag deelt met iedereen op zijn twitter.zodat je vervolgens offline gedrukt kan worden door deze kleuter zijn gevolg en nep accounts.
Om de haverklap word je door de fake accounts bestookt en betrokken in ruzies en strijd die hij zelf veroorzaakt. De man is totaal doorgeschoten en zit vol haat hij bedreigd mensen gebruikt hun privé gegevens en valt ze lastig op hun telefoon of belt ze en legt dan neer.
Afgelopen week ook 2 fake accounts ontdekt gemaakt door dat heerschap Tibaert waarvan ze allemaal rotzooi verspreiden namens mij en mijn vriend bah wat misselijke vent ben je. Zelfs adres en telefoon nummer van mijn vriend verspreiden ze het is te gek voor woorden.
Kortom niet de aardige man zoals hij zich voordoet de Calimero op de social media zoals twitter die hij gebruikt een regelrechte spammer en stalker.
Inmiddels heb ik zeker een hele legbatterij ala 20 nep accounts eieren op twitter moeten rapporteren voor spam en blocken buiten zijn gewone accounts waar hij leugens en onzin verspreid over vele mensen en te pas en te onpas mijn foto’s misbruikt.zoals de laatste blog van hem een foto op de motor die ik op mijn twitter heb geplaatst. Ook de foto;s van mij op Fabebook en Hyves en die van mijn kinderen worden misbruikt in zijn blog!
Ondertussen neemt het psychopathische proporties aan het continue bellen en neerleggen het stalken of doorverbinden dus weet wel wie deze man in het echt is een heel naar vies mannetje!
Dus Tibaert blijf met je vieze rot poten van mijn foto’s af etterbak!
@tibaert @krapuul_blog @gribaert @tibaert_extra
Zijn stalker vriendjes die nep accounts voor hem aanmaken
@camelzzz en @yeremYnl
Om maar even een paar voorbeelden te geven
Nog een paar blogs van andere twitteraars over Tibaert vind je hier ;

Haatzaaien onder het mom van ‘goed doen’
De zaak Tibaert -> haatzaaien onder het mom van goed doen

http://haatzaaiers.blogspot.nl/2012/08/de-zaak-tibaert.html

Alphons Scaf aka Tibaert op twitter
http://www.megasupernieuws.nl/2012/10/29/alphonse-scaf-aka-tibaert-een-nazi-in-spe-op-twitter/

Tibaert -Extremisten en hun gevolg
http://roependeindewoestijn.wordpress.com/2012/09/06/extremisten-en-hun-gevolg/

Doodseskaders van Tibaert
http://roependeindewoestijn.wordpress.com/2012/09/08/doodseskaders/

Geplaatst door Jacqueline Wouters op 07:01
Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op TwitterDelen op Facebook
voicemail 17:31:41 op 11-11-2012Geen twijfel mogelijk, ik ben een door en door slecht mens. Daar twijfelt Sjaakie geen moment aan. Zie haar tweets weer van de laatste uren.

Hoelang gaat dit nog door Sjaakie? Iedereen is nu toch wel voldoende geïnformeerd over mij, vind je niet? 

 

Je succes is ongekend. Zie maar:

 


 


Je hebt trouwe volgelingen Sjaakie. Ze volgen je blindelings samen met de PVV meute. Die loopt zelfs voorop en knapt het vuile werk voor je op: 11 november 2012 Ze zijn je zo dankbaar ook… Ondertussen helpt vriend Richard zijn Sjaakie alsmaar dieper in de put:
 


 


Val zijn vriendin al maanden lastig… Tja mensen, hier zakt m’n broek van af. Hoe dan? Waar dan? En het gekke is, ik heb alle redenen het omgekeerde te beweren. De affaire Demmink, wanneer begon die te spelen? De dwaas bleef maar aandringen bij mij tot zelfs met de vraag tot het tekenen van een petitie toe. Met waarlijk engelengeduld heb ik haar uitgelegd dat zulks niet mijn manier van doen was. In het klein onderga ik die behandeling al meer dan een jaar, dus ik ben ook nog een beetje ervaringsdeskundige op dat terrein. Maar zoals zo vaak op internet, belangstelling voor de ander dat is een brug te ver. Ze had dus kunnen en moeten weten wat er rond mij en m’n familie speelt door toedoen van PVV onverlaten.

Echt met de beste wil van de wereld, ik zou niet weten wanneer ik ooit één onvertogen woord tegen die vrouw heb geuit. Ik heb haar slechts geblokt om de reden die ik reeds tientallen malen heb aangegeven. Ze ging leuren met een een geschrift over een pedonetwerk waarin onder meerdere de naam van Ed van Thijn prijkte. Dat ging me echt te ver. Stel je voor, een oude man, joods, die de oorlog ternauwernood heeft overleefd, ga je bekladden op het eind van z’n leven zonder een sprankje bewijs of zelfs zonder enige poging om tot bewijs te komen. Een grof schandaal. Ja, en dit kan ook in dit land. Dankzij Wilders wel op de eerste plaats, wil ik er nog aan toevoegen.

De vuilnis die ik na die block over me heen kreeg van die twee, in geoliede samenwerking met het bekende schorem,  is ronduit schandalig. Het klopt exact wat Peter Breedveld in zijn stuk “Pesten” beschrijft, binnen een dag weten daders in Nederland zich tot slachtoffers te transformeren. Dat is het onderwerp dat hier aan de orde is en dat blijf ik registreren. Een klein beetje vrijheid van meningsuiting bestaat hoop ik nog voor diegenen die geen kwaad in zin hebben.

De vraag, wie stopt Sjaakie, blijft vooralsnog onbeantwoord, vrees ik, als ik de reacties op Twitter zie. Dieptreurig is dat. Wat een verziekt sociaal en politiek klimaat in dit land, afgaande op internet: “Sorry, na een lange lijdensweg heb ik Theo gisteren opgehangen”.
 
Foto’s: Wil Speth – Stokstraat Maastricht – 50er jaren

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.