Vrouwen die kapot maken wat je lief is

URBAN EXPLORATION
Wie had dat anderhalf jaar geleden kunnen voorzien? Reageer je beleefd op vrouwen die je om de een of andere reden omhelzen, de een omdat ze vindt dat ik nu maar eens aan de slag moet. Ze heeft er genoeg van om voor me te dokken, het kruidenvrouwtje uit Echt. De ander, vermoed ik maar even, omdat ze in mij een van de spraakmakende figuren ziet. Ik reageer immers op de site Krapuul. Ze voelt zich de Marianne van het gezelschap en we moeten maar eens naar Amsterdam afzakken. Samen met Neal en al die andere vermeende coryfeeën. Nee, de medewerkers van Krapuul danken beleefd, had ik de indruk. Nooit meer wat van gehoord.

Wel had ik Sjaakie nu als trouwe volger geladen. Ik probeerde haar duidelijk te maken dat ze niet zomaar lukraak linkjes kon doorgeven en dat het geen pas gaf haar dochter open en bloot aan de Twitter schandpaal te nagelen. Ze raakte ook wel eens in paniek en dan volgden telefonische sessies. Om haar verder op weg te helpen raadde ik haar aan het rommelige zooitje dat ze bij Hyves had staan op een blog bij Opera te verwerken en bood aan haar daarbij te helpen. Nou, dat heb ik geweten. Niets snapte ze. Het werd hetzelfde ratjetoe als op Hyves.

Ach, blijf je steeds denken, ze meent het goed, er zit beslist geen kwaad in die vrouw. Als ik nu zie wat deze vrouw zich permitteert t.a.v. mijn persoon schiet de smeerlapperij van Jeannie en haar PVV volgelingen in het niet. Zij waren het weliswaar die al die smaad en laster over mij hebben verspreid, Sjaakie voegt er echter een nieuwe dimensie aan toe. Ze begon met een aantal leugens over mij op te dissen, o.a. dat ik gezorgd had dat haar Twitter account werd opgeschort en haar Opera blog verdween. Vervolgens gaat ze speuren naar al die rotzooi die over mij verspreid wordt en blijft die dag in dag uit op Twitter massaal herhalen. Haar actie gelijkt op die van het werpen van een steen in het water met steeds grotere kringen als gevolg.

Vergeet niet, deze vrouw wordt, schrik niet, gevolgd door meer dan zesduizend mensen. Hoe is dat mogelijk? Vergelijk het met Wilders in het klein, zou ik willen zeggen. Goedgelovigheid tiert alom. Ik heb eens een hilarische tweet van iemand gehad: Sjaakie heeft me geblockt, kun je me helpen, ik mis haar linkjes zo. Dat draaide weer uit op een telefoontje met Sjaakie. Of iemand anders, die me meteen geblockt heeft toen de toorn van Sjaakie over me heen daalde. Een lieve Groningse, gek op speelgoedberen, door het slijk gehaald door het PVV schorem. Dat deed me pijn en je probeert die vrouw haar waarde terug te geven. Dankzij Sjaakie is ook dit contact verloren en zij goede vriendjes met datzelfde schorem. De Groningse blijft haar trouw volgen. Over de problemen met Krapuul heb ik al gemeld. Hoe kunnen mensen zo diep door het ijs zakken vraag ik me af. Zijn ze werkelijk zo blind voor de verfoeilijke activiteiten van deze Hell’s Angel?

Ter illustratie wat screenshots van de afgelopen dag. De sites waarnaar ze verwijst heb ik al een aantal keren vermeld op dit blog. Ze zijn geschreven in de beste neo-nazi stijl en gelden voor Sjaakie tot de betrouwbare bronnen over mijn persoon die haar zesduizend volgelingen beslist moeten lezen.

Hier de screenshots van dat spul, mensen bij Krapuul, leest u even mee? En, Jeroen van den Heuvel, niet om te pesten, maar lees eens de stukjes van Peter Breedveld. Kun je beslist wat van leren.Ik lees -> Alphonse Scaf aka tibaert een nazi in spe op Twitter
megasupernieuws.nl/2012/10/29/alp…Ik lees -> Haatzaaiers: De zaak Tibaert
haatzaaiers.blogspot.com/2012/08/de-zaa…Ik lees-> Doodseskaders wp.me/p2DAHD-dC
#TibaertIk lees -> Extremisten en hun gevolg. wp.me/p2DAHD-d6
#Tibaert


 


U merkt het die Hartman heeft goed voorwerk verricht… Verantwoorden hoeven mensen als Jacqueline Wouters en Dirk Hartman zich blijkbaar nooit. Onze vrijheid tot meningsuiting staat boven alle waarden die ooit tot verworvenheden van onze beschaving hoorden. In de USA is het al heel lang de succesformule bij uitstek gebleken. Sjaakie en nog zo’n dame, Alexandra Strieker, maken er graag gebruik van.

Onderhand zou ik wel eens graag wat meer informatie ontvangen over al die aangiften over mij bij de politie. Zo uit m’n blote hoofd herinner ik me die van Jeannie, Alexandra Strieker, Peter Anshof en nu die bij een wijkagent van Jacqueline Wouters.

Kan ik een copie te zien krijgen van die aangiftes? Het benieuwd me waar die klachten op slaan.

Blijft de vraag, waarom haal ik me dit gespuis op de hals, waarom registreer ik het? Eigenlijk is het antwoord heel simpel. Iemand moet dat doen, laten zien waartoe onverlaten in staat zijn. Het begon overigens vrij onschuldig met die domme praat van Jeannie. Weet u nog? Het vervolg, ook van die andere lieden, staat in dit blog en daar kan iedereen zijn voordeel mee doen. Met mij hoeft u geen medelijden te hebben. Heb ze met een onmondige, zoals die Groningse, die blind achter die Sjaakie aanholt.

Laten we de handen ineen slaan zodat de invloed van kwaadwillenden wordt ingeperkt. Ze maken ongelooflijk veel kapot. Onderling vertrouwen bijvoorbeeld, zoals ik de afgelopen weken mocht ondervinden.


Vervolg:

Vrouwen die kapot maken, en hun liefde voor kinderen…

 


 

 
En verder…


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.