Trix, een landverraadster?

· fascisme, internet
Authors
bron

Je houdt het niet voor mogelijk als je gaat grasduinen in de PVV wereld. Een jaartje geleden werd ik al geblocked  door onze bloedeigen Pamela Geller, Alexandra Strieker, bij de Twitter gemeente bekend onder de namen @cassandratroy en @assistenttrix.
De eerste gebruikt ze voor propaganda activiteiten, de tweede zeg maar zakelijk. Kennelijk weet bij haar de rechterhand niet, wat de linker doet. Zie maar:

Hoe komt het toch dat alles riekt naar bedrog en propaganda dat uit die rechtse politieke hoek komt? De dame in kwestie heeft een verleden bij de VVD, heeft gekandideerd voor het Europese Parlement en is gecharmeerd van Rita Verdonk en Geert Wilders, maar bovenal van extreem rechts in de USA. Dit alles is een blogje an sich waard. Gezien het gedoe van deze Sandra op Twitter wilde ik alvast deze boodschap kwijt.

Overigens u kunt niet meer bij de Twitteraccount @assistenttrix. Ze werd meteen afgesloten, de mensen zouden eens gaan denken. Dat mag niet van Sandra.
Haar propagandakanaal is nog wel open:
Volg haar in haar fascistische strijd die ze samen met Wilders en hun beider Amerikaanse vriendjes voert tegen de afbraak van de EU, of zo als zij het noemt het Vierde Rijk. Vandaar dat ik haar een landverraadster noem.

Feitelijk heb ik weinig zin om aan deze dame veel aandacht te besteden. Mensen beschadigen die het niet eens zijn met haar opvattingen is haar lust en leven. Over het brouwsel ontsproten aan haar brein en over waar ze de ingrediënten vandaan haalt een ander maal. Omdat de inhoud van die TL van Sandra zo bijzonder is hier alvast een voorproefje. Het levert een massa werk op, dat is zeker.


4984e-schermafbeelding2012-06-06om04-26-2787aa7-schermafbeelding2012-06-06om04-39-30Om de wondere wereld van deze dame wat beter te leren doorgronden leek het me verstandig me als vriend aan te melden op haar Facebook account. Vol verbazing zag ik dat deze korte tijd later afgesloten was. Nee, van openbaarheid moet Sandra niets hebben. Leve de vrijheid van meningsuiting. Hier het screenshot op het moment dat die site voor mij nog open was:


 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: