Kinderliefde: lekkere meiden van 12, 13…

Joel Meyerowitz: Florida (1968)
Vooraf, lees dit bericht: Neonazis indoktrinieren Facebook-Mitglieder. Dan weten we waar we over praten inzake de actie m.b.t. “Martijn”.

Zoals fascisten dat continue doen, ook hier dus weer, aanhang verwerven over de rug van slachtoffers door wederom slachtoffers te maken. Daar hebben ze alle baat bij, de werkelijke slachtoffers, hier kinderen, blijven in de kou staan of erger. Misbruik van kinderen in het kwadraat moet je constateren. Goedgelovigen zijn ervan overtuigd dat dit miserabele tuig uit menslievende motieven te werk gaat en zo krijgen fascisten steeds meer vrij spel en winnen terrein. Want o, probeer hier niet tegen in te gaan juist vanwege het belang voor kinderen, ze breken nog liever je nek dan over deze heikele kwestie met je in debat te gaan.

Het frappeert overigens dat er bij deze “actievoerders” geen woord wordt vuil gemaakt aan de praktijken van bijvoorbeeld de RK kerk. Daar wenst dat tuig zijn vingers niet aan te branden, dan komt het buitensluiten van moslims in gevaar, de door hen gekozen hoofdvijand.

Niet verrassend is dus dit bericht:


@henkbres Jun 27, 10:43am

 

WE HEBBEN GEWONNEN…UITSPRAAK RECHTER SMEERPIJPEN VERENIGING ‘MARTIJN’ VERBODEN…….
YES!!!!!!!!

 Henk Bres heb ik leren kennen via zijn metgezel Dirk Hartman. Wie of wat Martijn precies was wist ik tot gisteren niet. Wel wie Hartman en Bres waren, dat werd uit hun berichten op Twitter snel duidelijk. Twee fatsoensrakkers die met een petitie in de weer waren om te komen tot een verbod van deze vereniging. Tot de parlementariërs op wie ze konden rekenen behoort Dion Graus. Een vreemdsoortig mengelmoesje doemde voor me op van extreemrechts, rechts extremisme en pedofilie.


Dat opdoemen kunt u best letterlijk nemen. Pakweg sinds een jaar of langer word ik op Twitter in deze vorm weggezet. Oude tweets ga ik nog eens uitpluizen over dit onderwerp met de namen van de daders, vaak werkend met nep-accounts.

Eerst sta je versteld over deze waanzin, vervolgens komt de mokerslag als ze je kinderen in deze smaad en laster betrekken.  Waarom doen mensen schuilgaand in anonimiteit dat? Mensen als deze @Jekylline, @Ariaensdochter, @Petersmits2…? Alle mensen die Wilders een warm hart toedragen, zijn kruistocht tegen de islam als een heldendaad beschouwen? Een voor de hand liggende verklaring voor die verdachtmakingen van criticasters is wel dat men ze via deze weg het snelst iemand uit kan schakelen. Tegen een strijd tegen pedofilie, misbruik van kinderen, daar kan geen fatsoenlijk mens tegen zijn.

Het artikel uit Die Zeit wijst ook in die richting, meer nog, de strijd tegen pedofilie blijkt een ideaal vehikel om fascistische ideeën te verspreiden. Iets vergelijkbaars was me al eerder opgevallen bij ‘n account die opereert onder de noemer van hulpverlening bij kinderzorg. De naam ben ik even kwijt.

Sinds enkele weken wordt het pedo-middel op Twitter weer verhevigd ingezet voor de strijd om Wilders aan de macht te helpen. De accounts van nietsvermoedende mensen worden nagesnuffeld op fotomateriaal en op de beproefde manier verkeren de gekozen illustraties in hun tegendeel.

Een foto van een meisje dat bijna letterlijk haar lichaam als koopwaar aanprees en door @wilders_truusje van het enige passende commentaar was voorzien werd misbruikt om hem en mij te beschuldigen van pedofiele praktijken:

“Nogal schokkende foto over “opvoeding’ anno 2011. Als mijn dochter…”.

Het bijschrift van @linksrapalje:

“Pedo dossier van Alphonse S. uit Maastricht. @Tibaert 
Robert M likt zijn vingers hierbij af.”


Nu moest ik me ook nog gaan afvragen wie die Robert M. was.

Een recent artikel uit De Groene bracht uitkomst: “Wat een bof, dromen is tof”. Het artikel stamt van A.H.J. Dautzenberg. Ja hoor, daar was ie weer, Henk Bres. Liefst driemaal wordt hij in dat artikel aangehaald:

 

“Enkele citaten van Kamerleden, al dan niet gedaan tijdens het door een handtekeningenactie van volksheld Henk Bres afgedwongen Kamerdebat van 29 november 2011. Tofik Dibi (GroenLinks): ‘De Vereniging Martijn is een vereniging van vieze mannetjes, met gore standpunten die walging en weerzin opwekken (…) Mijn onderbuik zegt: sluit ze op en gooi de sleutel weg.’ Madeleine van Toorenburg (cda): ‘Dat zo’n walgelijke vereniging kan bestaan.’

“Nog een donker gesternte: de zaak-Robert M. Misschien wel de ernstigste ontuchtzaak ooit in Nederland. De afgelopen maanden zaten de pers en de politiek er met de neus bovenop. Kamerlid Arib (pvda) legde publiekelijk een verband tussen de zaak en Vereniging Martijn. De politie en het OM konden geen enkele link vaststellen. Maar opnieuw was het kwaad al geschied. De onrust groeide. Henk Bres kreeg overal een platform om zijn pedohaat te spuien en haalde ondertussen handtekeningen op om de vereniging te laten verbieden. Giel Beelen, als dertiger een relatie begonnen met een minderjarige, gebruikte zijn (publieke) zendtijd om mensen op te roepen de petitie te ondertekenen.

Henk Bres (met strafblad) lijkt als voormalig eigenaar van een seksclub en presentator van een pornoprogramma niet de meest aangewezen figuur om het morele geweten van Nederland te vertegenwoordigen. De pers bekritiseerde hem echter nauwelijks. In een uitzending van Knevel & Van den Brink mocht hij zijn verhaal vertellen. Hij zei onder meer dat meiden van twaalf, dertien er tegenwoordig best lekker uitzien. Beide presentatoren reageerden vreemd genoeg niet op deze uitspraak. Zij waren zichtbaar blij met zijn initiatief.”

 


Zijn kameraad Hartman heeft inmiddels z’n oude Twitter account opgeschoond en van een nieuwe naam voorzien. Spijtig voor hem, al zijn tweets blijven te achterhalen. Gedane zaken nemen geen keer ook al tracht hij nu al die daden van hem in mijn richting klein te spelen. Daarvoor is het nu echt te laat. 
En wat riep Henk Bres over mij tegen @linksrapalje op Twitter geheel in stijl: 

“Ik ben het zat steeds dat gelul”.”

Ook in stijl heb ik toen een foto onder de aandacht gebracht. Een foto waarop Henk Bres omringd is door vijf zeer lieftallige dames waarop hij zeer gesteld schijnt te zijn.

Over smaak valt te twisten, maar Henk en Dirk hebben smaak, een pvv smaak. Niet voor niets zal Dirk mijn vrouw daarom hebben afgebeeld in een zerk…
Verder is er nog Friedrich Eckhardt, berucht geworden en veroordeeld onder @Stop_Links en nu actief onder @linksrapalje. Iemand die te kennen gaf een kind uit elkaar te willen rijten. Bij een dergelijk persoon zijn kinderen in veilige handen, dat begrijpt ieder kind voetstoots, neem ik aan. Hij beschouwt zich overigens als de enig ware soldaat, die voor Wilders ten strijde trekt, tot zijn laatste druppel bloed.

Hier het voorspel op de smeerlapperij van de afgelopen weken (killertweet en pedotweet). Even ter kennisname vanwege het hilarische karakter van deze verbale dreigementen, vermoedelijk ter genoegdoening van Wilders:


 

 
 
 

 A propos @cassandratroy, de vrouw met grote kennis over hacken… Haar account blijkt verdwenen.
Als toegift: “Don’t take my picture”…

Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.