De identiteit van Trix

Ezel
Kent u Rachel Dolezal? Ik niet, maar er schijnt iets met haar ID aan de hand te zijn. Leo Lewin wordt hierover aan de tand gevoeld door Sandra. Ze geeft er ook een link bij die verwijst naar de Twitteraccount van Rachel. Die schijnt op haar beurt van het toneel verdwenen te zijn. Doet er verder ook niet toe. 

Wel is het opvallend dat Sandra komt met die vraag. Sandra, (gewezen?) politica, had nogal wat problemen om toe te geven dat ze met haar identiteit sjoemelde. Die trixdinges is niet van mij gilde Trix… @Assistenttrix had Sandra die account gedoopt. Tibaert heette volgens haar anoniem te zijn, ben ik nooit geweest, overal viel m’n naam te lezen. Dat wist ze. In mij zag ze een van haar gezworen vijanden, een sta in de weg voor haar reactionaire propaganda, anoniem geventileerd dus, als politica zijnde.

Strieker verzond een list om mij in diskrediet te brengen. Tibaert heeft mijn Facebook gehacked kreeg vervolgens de goegemeente op Twitter te horen. Het verhaal is eentonig, ook zij werd geloofd. Ze ging aangifte doen en ruim een jaar later moest ik op het politiebureau verschijnen voor een verhoor. Sinds die tijd is er dus een heus politiedossier over mij. Ik heb nog een moment overwogen om haar aan te klagen vanwege valse aangifte, maar voorlopig vind ik het prima zo. Over de afloop geeft ze taal nog teken, geen woord van excuus of wat dan ook. Dat mag schandalig heten.

Merkwaardig, Strieker wist zo ongeveer als eerste dat ik Sjaakie geblokt had. De reden? Haar louche praktijken richting Ed van Thijn, die ze in verband bracht met een “pedofielencircuit” rondom Demmink. Sjaakie kwam nu, dankzij Sandra en vervolgens via al die  andere PVV coryfeeën op Twitter,  eindelijk te weten wie Tibaert werkelijk was. Haar dankbaarheid jegens hen uitte ze onmiddellijk via het tonen van een affiche:

HITLER IS ALIVE & WELL IN THE UNITED STATES OF AMERICA.


Sjaakie, de Marianne van Krapuul bleek, om het op z’n zachts uit te drukken, een opportunistisch dwaallicht te zijn,  niet vies van fascistische streken. Zo beschuldigde ze meteen Tibaert van het doen laten verdwijnen van haar Opera blog. In werkelijkheid had ze het zelf weggehaald. Zo maar een van haar zeer vele laakbare en infame streken. Het meest opvallende blijft dat ze in al haar miserabele activiteiten van meet af aan ondersteund werd door Huib Riethof en André de Raaij

Het PVV kamp op Twitter vloog bij dit alles Sjaakie om de hals, ontroerd, alsof een verloren schaap was teruggekeerd in de kudde. Bij Riethof en niet te vergeten Van Donkelaar, die als een loepzuivere intrigante te werk ging, vonden diezelfde lui een meer dan gewillig oor. Tibaert werd voor allen het doelwit.

Tja, die Trix heeft wat losgemaakt. Je kunt niet zeggen dat ze geen hart heeft voor de goede zaak. Een Pamela Geller op polderformaat, zo zie ik haar. Haar verdienste, in mijn ogen, is dat ze ongewild duidelijk heeft helpen maken dat de bodem voor fascisme in dit land zeer vruchtbaar is. Er zijn sinds die affaire Sjaakie (najaar 2012) begon, nogal wat mensen door het ijs gezakt, maar ik ga hun namen niet weer allemaal oplepelen. Hou het maar op de Krapuul sekte.
 
Foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.