Import van mensen…

Clandestien in Frankrijk
Het la douce France de souche kopt vandaag:


Thierry Baudet : « l’intégration est en grande partie un mythe […] Nous vivons dans un apartheid de facto »


Hollandais, Thierry Baudet enseigne le droit public à l’Université de Leyde. Il vient de publier Indispensables frontières. Pourquoi le supranationalisme et le multiculturalisme détruisent la démocratie aux éditions du Toucan.

Depuis jeudi, de 200 à 250 migrants souhaitant entrer en France en sont empêchés par un cordon de gendarmes français qui leur barre la route. Que révèlent l’afflux de clandestins et les difficultés des pouvoirs publics à faire face à cette situation?Een “interview” volgt afgenomen door ene Horatius, satirisch gemeend uiteraard, die naam dus. Bij dat France de souche horen daar ook de Alsaciens, de Basken, de Bretonen, de Catalanen bij? Ooit, nog niet zolang geleden, spraken zij nauwelijks of geen Frans. Zo zie je maar. 

Honderden clandestinen, illegalen zeggen wij, overstromen regelrecht Frankrijk. En laten we eerlijk zijn, die Fransen hebben wat te verduren, miljoenen en nog eens miljoenen dringen dat land jaarlijks binnen, hun ontroerend onroerend goed wordt verkocht aan vreemdelingen waar ze bij staan. Hoeveel Frankrijk is nog Frans? Het kapitaal vlucht het land uit, zelfs leidende politieke figuren zorgen dat ze via een Zwitserse bank of op de Kanaaleilanden hun geld veilig onderbrengen.

Toestanden als in Parijs en aan de Italiaanse grens dienen voorkomen te worden, zigeuners moeten gedeporteerd worden naar het land van herkomst, niet goedschiks dan kwaadschiks. Wat nog rest van Frankrijk, wat nog in eigen bezit is, moet koste wat het kost verdedigd worden. En vergeet niet, Frankrijk is de oudste dochter van moeder de H. Kerk. Ze hoort zuiver te blijven. 

Economisch gaat het ook al niet best, hoge werkeloosheid, industrieën die naar het oosten en verre oosten vertrekken. Export wordt steeds moeilijker, zelfs China levert meer autootjes en wijn dan Frankrijk. Waar moet het heen? Uit de EU dan maar, de grenzen potdicht, geheel autarkisch? Zou kunnen, alleen met dat uranium wordt het een beetje lastig. Maar gelukkig zijn de Fransen nog present in Afrika om de toevoer van de benodigde grondstoffen te blijven garanderen.

Zo bezien staan de Fransen er beter voor dan de Bataven, die hebben nauwelijks iets te bieden. Als hier de grenzen dicht gemaakt worden gaan we meteen failliet. Hebben we zelfs geen geld meer om de dijken op peil te houden. Nee, wij moeten dat anders aanpakken. Wij gaan importeren. Importeren? Ja, importeren van mensen, zoals dat in Bataventaal heet. Gewoontegetrouw op kosten van anderen, Europese fondsen met name. In het plunderen van andermans kas is de Bataaf altijd goed geweest, het is zijn tweede natuur en die komt hier prima van pas. 

De vraag, hoe creëren we een dergelijk win-win model geheel in de geest van het poldermodel? Werp eens een blik op de kaart en bezie Friesland. Veel leegte, veel mogelijkheden. Een mooi afgerond gebied met een eigen identiteit. Daar moet gebruik van gemaakt worden. Laat het even bezinken, import van mensen en Friesland, dan kom ik er later weer op terug. Er ligt een schat voor het oprapen, dat is me nu al duidelijk. Een schat waar nog generaties lang van geprofiteerd kan worden. Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.