Een screenshot slechts…

Egon Schiele


Wiel Kusters…


2014De context? Die ging over vaders… Over een stukje van mij over vaders, dat me dierbaar was en door toedoen van  Ina Dijstelberge rücksichtslos van internet verdween. Haar optreden doet denken aan vrouwen met laarzen… Het laarzentype, vrouwen die je serieus moet nemen of je wilt of niet.


Dit verdient nog enige aandacht… Vaders…

Een perfect voorbeeld hoe Fons Scaf tewerk gaat, zegt Dijstelberge. Ruim een jaar eerder zei ze dat Tibaert vieze spelletjes speelde. Haar speeltje: schending auteursrecht, waardoor veel van mijn spullen dankzij haar verdwenen. Vervolgens dacht ze vrij spel te hebben om haar wandaad te legitimeren. Interessanter nog is met wie ze gemene zaak maakt. PVV schorem, als het zo te pas komt, precies als die welbekende haatoma. Juist ja, die. Poederbrieven, daar begon dit verhaal mee.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.