Tibaert Plus

Halle-Neustadt – DDR (1968)
Welk recht claimen mensen van Krapuul voor hunzelf? Met welk recht denken ze anderen hun recht te ontnemen? Misschien moeten we toch de term links-fascistisch introduceren voor de handelwijze van deze rabiate anti-Wilders strijders. Anti-Wilders? Nou nee, zelfs die vent kunnen ze niet aan, ze begrijpen namelijk geen mallemoer van fascisme. 

Nogmaals, mij raken die dwazen niet, ze snijden zich alleen maar zelf in hun eigen vlees. Ik rapporteer en uiteindelijk komt alles samen. We zullen zien.


Alphonse Scaf

@Tibaert_plus

Tijdelijke account in de plaats van

Tweets and replies

 

 

De hyperlinks in de berichten verwijzen naar:Aangezien fascisten alle ruimte voor zich opeisen ligt vermoedelijk de hoofdreden van deze geslaagde poging tot censuur bij de verwijzing naar de #Tibaert lijstjes. Voor het gemak en de samenhang geef ik hier de inleiding op het achtste deel door.tumblr_oxeoe7rMjn1v9uwupo1_500

Afhankelijk van het “aanbod” worden aan dit bericht met een zekere regelmaat tweets toegevoegd verschijnend o.a. in de zoeklijst Tibaert van in de regel “geblockte” personen.

Schermafbeelding 2014-07-02 om 20.43.07Voor niet ingewijden:

@jacquelinewxxx = @occupyfabeltjes = @occupyadam = @dutchwhitequeen = @nta_amsterdam (“Sjaakie”)

@inadijstelberge = @bastetblogt

@MarionvdPoel = @Carcassone17 = @Ljpv1964 = @DeMarkman = @PerryVerwijst (“Marion Carcas”)

Het betreft tweets waarvan de inhoud bestaat uit dreigen, verspreiden van laster en leugens en die ik te zien krijg onder mijn diverse accountnamen en mijn werkelijke naam. Zie het als een vervolg op de “tibaert-mail”.

Begonnen op 1 januari 2014 zijn vanwege de overzichtelijkheid al zeven deeltjes verschenen.

Schermafbeelding 2014-07-02 om 21.20.49De vorige afleveringen treft u hier aan:

deel 1 – vanaf 1 januari 2014
deel 2 – vanaf 1 februari
deel 3 – vanaf 16 februari
deel 4 – vanaf 15 maart
deel 5 – vanaf 4 april
deel 6 – vanaf 18 april
deel 7 – vanaf 9 juni

Via de categorie Twitterlijn verschijnen ze samen.

De laatste weken gaat het hard met het opschorten van mijn accounts, vanaf medio april zijn er al drie verdwenen: de hoofdaccount @Tibaert en twee accounts ooit ingericht als “PVV accounts”: @Tibaert_extra en @Filou_extra. Dus maar een derde geactiveerd, slechts 4 weken actief geweest voordat hij verdween als opvolger van eentje die al na een dag weg was, @Treabit. Wie weet heb ik deze binnenkort ook nog nodig. De redenen waarom die accounts opgeschort zijn zijn me niet duidelijk. Stalken doe ik niet, dat laat ik aan anderen over. Waarschijnlijk is daar de reden te vinden. De namen van mogelijke daders zijn terug te vinden in deze Twitterlijstjes.Uitgelichte foto: bron
Ingevoegde foto: Jean-François Jonvelle

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: