Een continue lijntje vanaf de jaarwisseling

· fotografie, internet, justitie, Twitterlijn
Auteurs

Ter inleiding


Om zonder veel rompslomp verder te gaan met registreren van wat mensen zich denken ongestraft te kunnen permitteren om iemand tot zwijgen te brengen, die ze als bedreigend zien om welke reden dan ook, heb ik indertijd gekozen voor een z.g. “Twitterlijn” waarin alles verscheen met de vermelding van de naam Tibaert, met slechts als doel spammen, schelden, framen, liegen, bedreigen en verder alles wat niet oorbaar is binnen een beschaafde communicatie. In tegenstelling tot Wilders en zijn rabiate aanhang hecht ik wel aan bepaalde waarden.

Een geval apart zijn de activiteiten van wat ik gemakshalve de Krapuul meute heb gedoopt. Mijn blogs gaven haarfijn weer waartoe bepaalde mensen zich kunnen verlagen die zeggen te strijden voor een goede zaak. Ze bleken handjeklap te spelen met regelrecht schorem om iemand tot zwijgen te brengen die hun wandaden, gericht aan Tibaert, toonde. Een zucht van verlichting slaakten ze toen mijn weblogs plots opgeschort bleken te zijn. Dat was geen toevalligheid. Vermeende schending van auteursrecht bleek het geëigende middel, omdat Google op dit terrein geen enkel risico wenst te nemen.

Naast het ordinair gespam en het verdwijnen van veel materiaal kwam nog een derde probleem. Het op korte termijn verdwijnen van het Opera blog. Toch wilde ik alle ooit verzonden materiaal behouden op internet. De afzonderlijke berichten zijn soms niet veel meer dan niemandalletjes, maar ze vormen deel van een groter geheel, een proces dat veel verduidelijkt over fascistische praktijken. Door het verdwijnen van een deel van de berichten en het stoppen van Opera, moest ik dus snel enkele (dreigende) hiaten opvullen, zonder al teveel moeite. Het werd wat uiteindelijk de INDEX ging heten, waarbij de screenshots als vervanging en aanvulling gingen dienen op de (verdwenen) berichten, voornamelijk als documentatie tegen het voortdurende bedrog.

De “Twitterlijn” kon dienst doen als dagelijkse boodschapper, waarop teruggegrepen kon worden. Veel werk? Ach, dat valt wel mee. Dagelijks word ik verrast als ik bij die ouwe spullen kijk. Goh, denk ik vaak, hoe heb je dat over het hoofd kunnen zien? Van lieverlee vallen zo wel de puzzlestukjes in elkaar. Denk maar zo, iemand moet het toch doen? 

januari 2017

bron

Schermafbeelding 2014-01-02 om 00.38.04Afhankelijk van het “aanbod” worden aan dit bericht met een zekere regelmaat tweets toegevoegd verschijnend in de zoeklijst Tibaert. Voor niet ingewijden: @jacquelinewxxx = @occupyfabeltjes = @occupyadam = @dutchwhitequeen = @nta_amsterdam en @inadijstelberge = @bastetblogt.

Tweets waarvan de inhoud bestaat uit dreigen, verspreiden van laster en leugens. Zie het als een vervolg op de “tibaert-mail”. Het onderstaande is slechts de inleiding. Het geheel verschijnt in afleveringen. Het overzicht staat onder de categorie Twitterlijn.

Het begin:


JacquelineWxxx Dec 30, 2013, 6:32pm via Web

@JoopZeil De Stalker top 3 van twitter Tibaert JacSmits en kesteab batgirl666.blogspot.nl/2013/05/tibaer…

Geretweet door JoopZeil

JoopZeil Dec 31, 2013, 9:59am via Web

@Tibaert Je goede voornemen voor 2014 was toch stoppen met je gestalk en gezwets he?

Verbraak Dec 31, 2013, 8:47pm via TweetCaster for Android

@Tibaert dat bepaal ik zelf wel.

gijs19054075 Dec 31, 2013, 9:40pm via TweetDeck

tja #pvv RT @Verbraak: @ Tibaert dat bepaal ik zelf wel.

Schermafbeelding 2014-01-05 om 23.24.131 januari 2014

Jekylline 3:18am via Echofon

Dat,maken wij wel uit Tibaert de Gore stalker! @JacquelineWxxx @Verbraak @GROLSCHnl @JoopZeil

JoopZeil 10:10pm via Web

@Tibaert Hahahaha! Idioot! @Jekylline @JacquelineWxxx @Verbraak @GROLSCHnl

JacquelineWxxx 8:29pm via Web

@Jekylline @Verbraak @GROLSCHnl @JoopZeil Zelfs frontaalnaakt snapt niks van de blogs van tibaert 3.bp.blogspot.com/-6LhBDHcMAz4/U…

Geretweet door JoopZeil

Jekylline 10:20pm via Echofon

Opgenomen op PAAZ? RT @JacquelineWxxx: @Jekylline @Verbraak @GROLSCHnl @JoopZeil Tibaert nog ik Calvados coma #dtv

1 retweets

Jekylline 10:21pm via Echofon

Tsja RT @JacquelineWxxx: @Jekylline @Verbraak @GROLSCHnl @JoopZeil lol-> iedereen is gek behalve tibaert twitter.com/drsYell/status…

occupyFabeltjes 10:22pm via Web

@KesTeab Hoe is het met je bejaarde vriend kip Tibaert? Ligt hij nog aan Calvados infuus ?

Om een beetje het overzicht te behouden is het vervolg dus opgedeeld in afleveringen die steeds enkele weken omvatten:

deel 1 – vanaf 1 januari 2014
deel 2 – vanaf 1 februari
deel 3 – vanaf 16 februari
deel 4 – vanaf 15 maart
deel 5 – vanaf 4 april
deel 6 – vanaf 18 april
deel 7 – vanaf 9 juni
deel 8 – vanaf 1 juli
deel 9 – vanaf 1 augustus
deel 10 en slot
3 reacties

Comments RSS
  1. Plaatjes – tibaert linked to this post.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: