Een continue lijntje vanaf de jaarwisseling

Poes


 

TER INLEIDING


Om zonder veel rompslomp verder te gaan met registreren van wat mensen zich denken ongestraft te kunnen permitteren om iemand tot zwijgen te brengen, die ze als bedreigend zien om welke reden dan ook, heb ik indertijd gekozen voor een z.g. “Twitterlijn” waarin alles verscheen met de vermelding van de naam Tibaert, met slechts als doel spammen, schelden, framen, liegen, bedreigen en verder alles wat niet oorbaar is binnen een beschaafde communicatie. In tegenstelling tot Wilders en zijn rabiate aanhang hecht ik wel aan bepaalde waarden.

Een geval apart zijn de activiteiten van wat ik gemakshalve de Krapuul meute heb gedoopt. Mijn blogs gaven haarfijn weer waartoe bepaalde mensen zich kunnen verlagen die zeggen te strijden voor een goede zaak. Ze bleken handjeklap te spelen met regelrecht schorem om iemand tot zwijgen te brengen die hun wandaden, gericht aan Tibaert, toonde. Een zucht van verlichting slaakten ze toen mijn weblogs plots opgeschort bleken te zijn. Dat was geen toevalligheid. Vermeende schending van auteursrecht bleek het geëigende middel, omdat Google op dit terrein geen enkel risico wenst te nemen.

Naast het ordinair gespam en het verdwijnen van veel materiaal kwam nog een derde probleem. Het op korte termijn verdwijnen van het Opera blog. Toch wilde ik alle ooit verzonden materiaal behouden op internet. De afzonderlijke berichten zijn soms niet veel meer dan niemandalletjes, maar ze vormen deel van een groter geheel, een proces dat veel verduidelijkt over fascistische praktijken. Door het verdwijnen van een deel van de berichten en het stoppen van Opera, moest ik dus snel enkele (dreigende) hiaten opvullen, zonder al teveel moeite. Het werd wat uiteindelijk de INDEX ging heten, waarbij de screenshots als vervanging en aanvulling gingen dienen op de (verdwenen) berichten, voornamelijk als documentatie tegen het voortdurende bedrog.

De “Twitterlijn” kon dienst doen als dagelijkse boodschapper, waarop teruggegrepen kon worden. Veel werk? Ach, dat valt wel mee. Dagelijks word ik verrast als ik bij die ouwe spullen kijk. Goh, denk ik vaak, hoe heb je dat over het hoofd kunnen zien? Van lieverlee vallen zo wel de puzzlestukjes in elkaar. Denk maar zo, iemand moet het toch doen? 

januari 2017


JacquelineWxxx Dec 30, 2013, 6:32pm
@JoopZeil De Stalker top 3 van twitter Tibaert JacSmits en kesteab batgirl666.blogspot.nl/2013/05/tibaer…

Geretweet door JoopZeil

JoopZeil Dec 31, 2013, 9:59am
@Tibaert Je goede voornemen voor 2014 was toch stoppen met je gestalk en gezwets he?

 


Schermafdruk 2019-03-02 01.41.51Afhankelijk van het “aanbod” worden aan dit overzicht met een zekere regelmaat tweets toegevoegd verschijnend in mijn zoeklijst Tibaert. Tweets waarvan de inhoud bestaat uit dreigen, verspreiden van laster en leugens. Zie het als een vervolg op de “tibaert-mail”. Het geheel verschijnt in afleveringen onder de categorie Twitterlijn.

Voor niet ingewijden: @jacquelinewxxx = @occupyfabeltjes = @occupyadam = @dutchwhitequeen = @nta_amsterdam en @inadijstelberge = @bastetblogt.

Om een beetje het overzicht te behouden is het geheel dus opgedeeld in afleveringen die steeds enkele weken omvatten:

deel 1 – vanaf 1 januari 2014
deel 2 – vanaf 1 februari
deel 3 – vanaf 16 februari
deel 4 – vanaf 15 maart
deel 5 – vanaf 4 april
deel 6 – vanaf 18 april
deel 7 – vanaf 9 juni
deel 8 – vanaf 1 juli
deel 9 – vanaf 1 augustus
deel 10 en slot


De bijgevoegde foto’s stammen van de fotograaf Jean-François Jonvelle, die hij ondermeer maakte voor het blad Elle.

tumblr_m874dlwDYF1qkzwano1_640


Uitgelichte foto poes: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.