Mening en propaganda…

Mansoureh Hosseini – Spring will come…Vooraf werk van Mansoureh Hosseini. Ze zal de lente niet meer meemaken in het Midden-Oosten. Misschien kan haar werk tot bezinning bijdragen nu de USA ons voor de zoveelste maal aan de rand van een Derde Wereldoorlog brengt. Wederom speelt Iran gedwongen een sleutelrol.


Een drietal maanden geleden verschenen op de
blogspot
o.a. onderstaande berichten. De lijst begint met Riethof en Van Donkelaar, beiden deskundigen op het gebied van masturberen. Evenals Blondemevrouw. Dankzij de verworven vrijheden van de Westerse pornoindustrie beleeft deze praktijk een ongekende bloei. Ze schijnt meer bevrediging te schenken hoorde ik laatst op de TV dan seks met een partner. Ook hier dus zijn de zegeningen van het kapitalisme rechtstreeks voelbaar.  Wat nu met prostitutie?Eerst nog even een kleine wandeling in de meest vrije stad op het Westelijk Halfrond om in de stemming te komen.
Zullen we Blondevrouw eens wandelen sturen in een “moslim-rein” gebied? Wilders weet beslist plekken, zeker in de USA.

 

 

Het overzicht begin ik met een van de talloze stompzinnige, vulgaire en bovenal lasterlijke, zelfs ronduit bedreigende berichten aan het adres van Tibaert op Twitter. Een groot deel zijn rijp voor de strafrechter. Opvallend is en blijft het aandeel van vrouwen bij deze wandaden.

Een duidelijk beeld geven de SCREENSHOTS en de Tibaert zoeklijst.


Sep 21
Fascisme, een klein voorbeeld uit de praktijk van alledag
Een vrouw die hunkert naar erkenning maar nergens weet van heeft. Ik maak haar nu ruim twee jaar mee op internet en zelfs in het echt. Ze snapt niets, ze kan niet luisteren en ze gaat schreeuwen als een vervelend kind dat haar zin niet krijgt als ze ongelijk heeft. Helaas, ze is geen kind meer maar een volwassene en ook niet meer de jongste. Geslepen is ze wel en ze weet wat imiteren is, “meeliften” in de bewoordingen van een ex Twitter vriendin van haar. Het zal de volksaard wel zijn, want ze weet zich te verkopen, dat moet je haar nageven.Ze treft het niet met haar vrienden op internet. Ze laten haar inhoudelijk gezien in haar sop gaar koken. Over fascisme bijvoorbeeld.

Sep 18
Dom links over dom rechts
Dom, gevaarlijk dom, deze historicus: Riethof. Op zijn minst is hij actief om Tibaert van internet te doen verdwijnen, deze zelfbenoemde expert. Vraag me niet waarin…
Pyt heeft echter als taak bij Frontaal Naakt duidelijk te maken wat domrechts is. In een tweet geeft hij een definitie van ‘domrechts’ tezamen met wat hij ziet als ‘domlinks’.

Sep 14
Rooie Ina
Ina wil rust, Ina gaat weer naar haar moestuintje. Of ze er ook wel eens de nacht doorbrengt, weet ik niet, maar ik kan het me levendig voorstellen. Vliegen doet Ina ook, om in Amerika te gaan demonstreren tegen dronen. Ina is uniek, Ina geeft nooit antwoord, tenminste mij niet. In kringen waar Ina zich in beweegt worden mensen als Huib en André als bakens gezien voor het licht en het leven. Nooit zullen dit soort mannen het hun hoofd halen een vrouw als Ina af te vallen.

Sep 13
Vrouwen, arbeid en politiek
Het is schering en inslag dat bloggers oudere stukjes trachten weg te poetsen van internet. De komende weken zal ik er een paar illustratieve voorbeelden van geven. Nu even dicht bij huis. Over een vrouw die er zeer in bedreven is. Zoals het haar te pas komt toont ze stukjes van haar hand of doet ze verdwijnen, m.a.w. ze doet het met opzet. Nog steeds wacht ik tevergeefs op een stukje van haar uit september 2012 dat getuigt van al de leugens en smaad die ze later over mij ging verkondigen.

Sep 13
De niet aflatende stroom van laster en smaad
Een dwaas op Twitter. Wanneer legt justitie Jacqueline Wouters eindelijk het zwijgen op? Als illustratie nog maar eens een kopie van haar weblog. U ziet deze vrouw leeft bij de gratie van verdachtmakingen, leugens en smaad. Gretig gebruiken figuren van Dick Hartman tot Eveline van Donkelaar het voor hun eigen “strijd”. Bescherming geniet ze ook en ook dat is begrijpelijk.

Sep 12
Een oud maar vals mannetje uit Maastricht…
Je kunt wachten tot je een ons weegt, antwoord krijg je niet.Dat soort zaken zag ik meestal veel te laat, via, via. Wat opvalt dat die Jan het ook al heeft over kinderen bedreigen. Moet ik nou concluderen dat de ene idioot de andere napraat?
Achter de links stonden berichten op mijn door actieve en passieve ondersteuning van Krapuul medewerkers weggehaalde blogspot. Voor mij is nauwelijks meer te gaan welke inhoud het betrof.

Sep 12
Volk en Vaderland
Regelmatig wordt op dit weblog ingelogd via de site http://www.volkenvaderland.nl/chat/, een site die ik niet ken en via deze url voor mij niet te traceren valt. De titel geeft me een ongemakkelijk gevoel en ik wil bij deze vragen of iemand me verder op weg kan helpen.

Sep 12
De linkjes van een stalkende haatoma
Citaat:“Voor al mijn blogs geldt ©Copyright en zijn alle rechten gereserveerd. (2009-2014) Voor eventuele overname van blogs of delen daarvan kan men een mail sturen naar gavimensch@hotmail.com. Zonder specifieke toestemming is overname niet mogelijk! Voor commercieel gebruik vraag ik bovendien een geldelijke bijdrage. Voor niets gaat alleen de zon op.”
Mevrouw is niet op de hoogte van het auteursrecht, dat verwondert niet. Ze heeft dat gemeen met haar sister in crime.

Sep 11
Een godvergeten idioot?
Nee, een godvergeten doortrapte en schunnige smeerlap… Een fascist van het zuiverste water, bruine stinkende drab dus. Rechtstreeks uit haar eigen riool. Want wat zie ik nu terug?Vorig jaar eind augustus wist deze alom gevierde haatoma dit te melden:
Hij heeft het me zelf verteld toen hij die lijsten maakte, zegt ze. Je vraagt je dan af welke lijsten in hemelsnaam. Een ander screenshot geeft uitkomst:
Het blijkt een antwoord te zijn op een bericht van de welbekende Amsterdamse dwaas.

Sep 10
Massage
Enkele dagen geleden kreeg ik een klacht dat ik deze link zou hebben doorgegeven. Nergens viel ze te ontdekken, maar mogelijk zat ze verscholen achter een of ander onschuldig ogend plaatje: “massage-erotisch.opzijnbest.nl”. Nieuwsgierig ben ik wel en dus eens gegoocheld, nooit te oud om te leren, nietwaar? Het leverde geen resultaat op, wel viel o.a. dit te zien:
Wij ervaren als holistisch masseurs steeds weer, dat aanraking een groot geschenk is tussen ons mensen.

Sep 10
Autocensuur
Drie jaar geleden begon mijn verzamelwoede. Bijna blind wilde ik zaken bewaren voor mogelijk betere tijden om ze alsnog te lezen. Maar hoe gaat dat? Je vergeet domweg na een tijdje wat je allemaal verzameld hebt. In dit geval, honderden, zonet duizenden linkjes met vaak informatie van een hoog gehalte. Internet is zo gek nog niet als je eenmaal je weg hebt gevonden en de bronnen en de auteurs weet.Onder dat verzameld materiaal staat ook de nodige propaganda.

Sep 9
Moord met voorbedachte rade
Heerlijk, geen Twitter, weliswaar gedwongen, maar de behoefte om anderen te confronteren of op te zadelen met wat ik belangrijk vind ebt snel weg.Voor je het weet raak je op Twitter in onzinnige discussies verzeild die bol staan van misverstanden. Blijkbaar willen vele profeten op Twitter maar niet begrijpen dat informatieve mededelingen geen standpunten zijn maar vragen opwerpen. Daar moet je mee aan de slag als het goed is.

Sep 6
Kwaadaardig
Iemand noemde mijn vriendin kwaadaardig. Dat kon en wilde ik niet laten passeren. Elders heb ik op hem gereageerd, met uiteindelijk twee langere berichten. Hier nog eens te lezen.Politiek bedrijven als exacte wetenschap? Ja, als dat kon, dan kon je spreken van objectief. Gelukkig is dat niet zo. Mensen zijn subjecten, met vele lagen en achtergronden. Karakters, zeer boeiend al die verschillen, op de eerste plaats wel die tussen man en vrouw.

Sep 6
Gestoorde geesten…
De werkelijk gestoorde geesten op internet richten veel schade aan. Dat is zeker. Nogmaals, voor wie het niet zo gevolgd heeft, de grootste dwaas die ik op Twitter heb leren kennen hier met een stukje dat ze herhaaldelijk bewerkt heeft en nog steeds, neem ik aan, op haar blog heeft staan. De plaatjes laat ik weg.De onverlaat bij mij uit de buurt heeft optimaal gebruik gemaakt van de diensten van deze vrouw. Inmiddels heeft ze haar bij het oud vuil gezet.

Sep 6
De werkelijke griezels…
Twee weekjes ongeveer heb ik contact kunnen houden met de Twitterwereld… Het neemt lachwekkende vormen aan. Wie zijn die lieden die in commissie me beschuldigen van zaken die ze zelf uitvreten. Stelletje lafaards.Spontaan denk ik aan een aantal mensen, maar aantonen is een andere zaak. Eentje is in ieder geval tot alles in staat. Ze woont in de buurt…
Vandaag heb ik volgende tweets verstuurd. U merkt het die vrouw hier uit de buurt nam ik nadrukkelijk op de korrel. Niet zonder reden.

Sep 6
Nog een griezelige anonymus
Er wordt gereageerd op een bericht van mij, “Van NRC tot Twitter over PVV en Wilders”. Het weblog is verdwenen, nogmaals dankzij Ina Dijstelberge, die toen ze het resultaat vernam van haar geslaagde coup, een vreugdedansje maakte.
Welke griezel gaat hier achter schuil?
Ér zijn mássiéfste aantallen joden op het Net die zich áls PVV vóordoén en dé grofste taal uitslaan en even zo doen die zich als moslim voor en even eens grof.

Sep 6
Anoniem…
Nog steeds niet ben ik er achter wie hier valsheid in geschrifte heeft gepleegd. Vandaar deze kopie, “auteursrecht” of niet. Over “verwildering” gesproken…
De verwildering van Nederland

Sep 4
Met wie heb ik van doen?
Het blijft een raadsel. Een vrouw die haar interesse in jou toont vanwege een andere kerel. Ze kwam op bezoek zelfs, ze vond het maar wat leuk om samen een terrasje te pikken. Ze raakte snel verhit, dat was meteen erg duidelijk, zomaar om niets. De laatste keer vanwege de politieke oriëntatie van een snert krant.Wat toen volgde is en blijft voor mij onverklaarbaar. Het einde van het liedje was een verjaardagscadeau en een aangifte bij de politie.

Sep 2
Wat is dit nu weer?
De vraag werd me vanavond voorgelegd. Deze fake had ik al eerder gezien, ik neem aan de Krapuul familie met Sjaakie, Huib en Ina ook.twitter.com/Tibaert1
Klikken levert dit resultaat op:
Achtergrond en avatar zijn gegapt van mijn op het moment, vermoedelijk dankzij het Krapuul groepje, opgeschorte account. Wanneer hij is aangemeld bij Twitter staat er niet bij.

Sep 1
Leeskunst
Als je de leeskunst niet machtig bent kun je Dichtung niet van Wahrheit onderscheiden. Dan heb je geen besef van feiten en de realiteit. Dan hecht je geloof aan sprookjes en vertelt ze met gretigheid verder omdat ze zo mooi klinken. Zo ging het vroeger in het orale tijdperk en nog steeds. Wel opvallend is dat een historicus deze weg bewandelt.Al mijn accounts hanteren de avatar van een Gallische haan, uitgezonderd @Outre_Meuse die aan mijn weblog bij Le Monde gekoppeld is.

Aug 29
Een stalkende wijkverpleegster
Wist u dat u onmiddellijk gestalkt wordt als u mij volgt? Die praktijk passen Jacqueline Wouters en Eveline van Donkelaar al toe vanaf 2012. Het verklaart voor een deel waarom er problemen zijn ontstaan met Google (blogspot) en Twitter. De idioterie die ze verkondigen wordt namelijk gretig geslikt en overgenomen door een stelletje dwazen en kwaadwillenden ter linker en rechter zijde, politiek gezien.Mijn Twitter accounts werden een paar weken geleden volledig opgeschort.

Aug 27
Krankjorem
Zo te zien is de Krapuul sekte weer in beweging. De een verklaart mijn vriendin voor krankzinnig, een ander beweert dat ik krankzinnig bezig ben. Voor die lui is het simpel, wie het niet met hun eens is, deugt niet, daar is iets mis mee. Opvallend hoe snel weer mijn nieuwe Twitter account ontdekt werd.Ze denken dat ik aan de gang blijf. Ook weer een misvatting. Ina heeft nu het voortouw genomen na de succesvolle poging van Jeroen.

Aug 26
Een 1 april grap uit de oorlog
Zo lees je nog eens wat: Kwam gisteren via mijn e-mail binnen. Zie zijn geboortedatum en die verklaart veel, zo niet alles, 1 april 1941. De resultaten zijn navenant. Een vrouw, die volgens hem niet bestond, had het volgende lijntje vastgelegd als favoriet:
Moet ik nog zijn cv tonen zoals hij die bij LinkedIn prijsgeeft? Ik verzeker u, in een ding is deze man bekwaam, in zichzelf verkopen. Steeds meer begin ik die boektitel “De schaamte voorbij” te begrijpen.


 

Afbeeldingen: Mansoureh Hosseini – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.