Toch handig die Krapuullinkjes van André

Paul Delvaux: schetsboek

Ook grappig, laat ik op een toepasselijke wijze blote billen of blote borsten zien, dan begint die André te mekkeren dat bloot functioneel dient te zijn en roept hij zelfs op tot juridische actie, in het geval van Marianne Thieme. Hij doet dat slechts richting Tibaert. Je zou toch op zijn minst mogen verwachten dat hij bij vrouwverachtende porno iets van zich liet horen. Zijn tipgeefster bij Krapuul had er een handje van. Nee dus, alle schunnigheden van die vrouw liet hij ongemoeid.

Wat lees ik? Unisex WC’s geschreven door de hoofdredacteur himself. Helaas, de man is weer slecht ingevoerd in de materie. Z’n Krapuullinkje: “Onzijdige WC’s sowieso een goed idee”

Wat wil het toeval? Ik had al eens eerder een stukje willen schrijven over toiletten. André associeerde me nadrukkelijk met een bepaald gebruik van pissoirs, vandaar. Nu moet ik er toch maar mee aan de slag. Een beetje zinnige informatie over dit onderwerp kan geen kwaad. 

Nu even niet… Ben een programma over Afghanistan aan het volgen op Arte, u weet wel die zender die o zo verdacht is in bepaalde kring op Twitter. Frappant ook, daar kijken André cs nooit naar. Gebrek aan kennis van de Duitse of Franse taal? Of moet het persé Engels voor hen zijn wil het de schijn van betrouwbaarheid hebben? Wie weet?
 
Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.