Was het een lekker wijf, Jeroen?

Dans


 


“Dat ik het wijf van een
redactielid wou naaien en vice versa trouwens.
Trokken ze niet toen moest ik dood.”

 

 
Die blote reet van Kluftje is er niks bij. Zou hij z’n vrouw…? Ik kan het me niet voorstellen, ze waren pas getrouwd, Ina kan getuigen. Wat een zooitje dat Krapuul. Neuken en naaien, wie doet het ze na?

Wat een mooie man ben je Jeroen zegt uitgerekend de kerel die hij eerst verachtte. Inmiddels lijken het wel holmaatjes, dat brengt die ander wel in een spagaat. De lui waarvan Jeroen zegt dat ze hem genaaid hebben, reageren en masse bij de ander, zelfs André, die blote tieten en reten maar vies vindt.

Nu is het volk van Krapuul nooit te beroerd om anderen door het slijk te halen, maar als ze zelf fout zitten, hun rotzooi die ze hadden willen wegmoffelen toch maar steeds zichtbaar blijft, krijgen ze het benauwd. dan geven ze niet thuis en denken dat de bui wel overgaat. Zo richting Jeroen, zo al jaren richting Tibaert.

Hoor ik daar weer iemand fluisteren: meeliften, hij lift weer mee? Kreten en kreetjes slaken, het enige waar je goed in bent Ina. Je bent echt een minkukel: ik heb wijsbegeerte gestudeerd, zegt de schat. Mij antwoord geven en recht in de ogen kijken durft ze niet en zoals dit soort vrouwen zijn, ze zorgen ervoor dat ze kerels voor hun karretje spannen. Bij Jeroen was dat vermoedelijk ook het geval.

Neuken, naaien, mijn fantasie zal ik maar niet de vrije loop laten. Dat laat ik aan de lezer over. We blijven wel even in dezelfde sfeer.

Een tweet kwam gisteren bij me binnen, opmerkelijk genoeg niet onder de mentions, maar wel in het zoeklijstje “Tibaert”, met de vraag: “Are you coming back Alphonse Scaf?” Had ik iemand verlaten? Achter het linkje kreeg ik een fraaie site te zien met dito accountscherm. Een kwartier later komt de vraag: “Das toch die chick bij @EWdeVlieger?” 

Het wordt steeds gezelliger, zo u wilt, steeds heter. Ik kan er geen touw aan vastknopen. Eens kijken bij “nieuwe volgers”. En jawel hoor, meer van dit soort accounts. Ik vind het nu wel welletjes… Porno en rechtse propaganda. Die Vietnam tweet van die mislukte Bataaf is onovertroffen in zijn goorheid.

Nog even tegen Jeroen. Je merkt het, ik geef je graag de ruimte om stoom af te blazen. Verwar het echter niet met welkom zijn, dat ben je niet. Bij me thuis bedoel ik, ook zonder je voormalige vriendjes van Krapuul. Gif: bron onbekend

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.