Pyt lift mee

Darkness

ZOU INA ZEGGEN…


@Bugs___007 Ik zit te sidderen in mijn stoel

Verberg gesprek

EWdeVlieger  Ik wil hierbij even mijn excuus aan @petra_stienen geven. Ik was niet erg aardig. Kan iemand dat even overbrengen aub? Dank 12:00am, Mar 24 

Bugs___007  @EWdeVlieger Niet doen Erik ! Dat mens deed ooit aangifte tegen mij ! Ze is een een Islam hoer ! 12:01am, Mar 24 

Foaroan  @Bugs___007 Moet jij binnenkort niet voor de rechtbank verschijnen, Herman? Iets met serial stalking? @EWdeVlieger 12:06am, Mar 24

Bugs___007  @Foaroan @EWdeVlieger Zou deze week zijn ! Is komen te vervallen wegens gebrek aan bewijs ! Nu mag ik iedereen echt lastig gaan vallen ! 12:07am, Mar 24

Foaroan  @Bugs___007 Goh, laat ik nou iets anders gehoord hebben. Iets met een meervoudige strafkamer @EWdeVlieger 12:08am, Mar 24

Foaroan  @Bugs___007 Dus als ik jou was zou ik een beetje voorzichtig zijn met wat ik er allemaal uitkraamde op Twitter @EWdeVlieger 12:09am, Mar 24

Bugs___007  @Foaroan als ik jou was zou ik mijn kop dicht houden. ! Voor je het weet ben je hem kwijt ! 12:09am, Mar 24

Foaroan  @Bugs___007 Ga je mij nou ook al bedreigen, Herman? 12:11am, Mar 24

Foaroan  @Bugs___007 Ik zit te sidderen in mijn stoel 12:11am, Mar 24

 


Aan Pyt nog verder een woord vuil maken? Mij niet gezien. De man is fascisme deskundige bij Frontaal Naakt. Peter zou er beter aan doen zichzelf de materie eigen te maken. Het zou zijn site meer dan ten goede komen. Teveel naar mijn smaak waart daar de Geest van Krapuul rond, dat kan niet goed gaan. 

En die rechtszaak? Ik lifte mee zei Rooie Ina, ze begrijpt het nog steeds niet. Pure onwil is dat of duidelijker, een vorm van asociaal gedrag. Daar weet Pyt ook het een en ander van. O nee, er moest van front gewisseld worden, dat was de ware reden. Zo kwam het dat Ina zich met Sjaakie verzoende, om Krapuul te redden.

En zie Herman Falkenstein… Stank voor dank geniet Herman van die lui van Krapuul. Dat moet hem zeker zeer verbitterd hebben. Hij begreep ze wel, figuren als Huib, die zo liefdevol Sjaakie steunden. Hij leverde haar het benodigde materiaal, Braaksel informeerde op zijn beurt weer Herman over wat er op het politiebureau in Maastricht plaatsvond, het spul van Eckhardt en Hartman werd met dankbaarheid ontvangen en de hatende oma Eveline deed de rest. Ze vormden een hecht ploegje met een noeste werker op de achtergrond, André. En nu? Nu staat Herman moederziel alleen, anderen gaan aan de haal met zijn succesvolle strijd tegen Tibaert.

Herman in zijn glorietijd als Mega…

 


Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.