Koppen gaan rollen

· fascisme, fotografie, geschiedenis, justitie
Authors

Ina en OBA… Moet ik dat nu gaan uitzoeken? Een angstige tante die liever niet zag dat ik me met m’n, later door haar toedoen verdwenen, blogspot aansloot bij het ietwat eigenaardige OBA gedoe. Voor zover ‘t me duidelijk is komt het voort uit ‘t vroegere Volkskrantblog. Goed, toen de problemen ontstonden door een stelletje smeerlappen en halvegaren verscheen een van die blogs bij OBA op het toneel, MoetenWeNietWillen met als scribenten Cargawar en BenZona… Laat die Cargawar, die lul de behanger, nu opduiken bij een besloten groep op FB, waaraan ik deelneem. M’n nekharen gingen recht overeind staan.Oonderstaond stök teks höb iech noe sjus geleze op ‘t internet en iech waor en bin nog steeds oonder d’n indrök. Num de tied en lees dit ins serieus good, want heij zit ‘ne onveurstelbare kern vaan woerheid in.

asielzoekers

DE RAMP DIE NEDERLAND TE WACHTEN STAAT
Door: Cargawar 29-9-2015


En ik kom er niet omheen, als PVV leider van Maastricht moet ik mijn verantwoordelijkheid nemen. Een selectie van de fraaie denkbeelden die Cargawar ons te bieden heeft, dan maar.

Ik weet even niet hoe je dit precies moet berekenen maar als de PVV 30 zetels haalt is dat 1/5 van het totaal aantal zetels. Staat voor 1/5 van de bevolking, die niet serieus genomen wordt. Omdat…je…tegen…Wilders…móét…zijn…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: