Koppen gaan rollen

Foodporn
Ina en OBA… Moet ik dat nu gaan uitzoeken? Een angstige tante die liever niet zag dat ik me met m’n, later door haar toedoen verdwenen, blogspot aansloot bij het ietwat eigenaardige OBA gedoe. Voor zover ’t me duidelijk is komt het voort uit ’t vroegere Volkskrantblog. Goed, toen de problemen ontstonden door een stelletje smeerlappen en halvegaren verscheen een van die blogs bij OBA op het toneel, MoetenWeNietWillen met als scribenten Cargawar en BenZona… Laat die Cargawar, die lul de behanger, nu opduiken bij een besloten groep op FB, waaraan ik deelneem. M’n nekharen gingen recht overeind staan.

Oonderstaond stök teks höb iech noe sjus geleze op ’t internet en iech waor en bin nog steeds oonder d’n indrök. Num de tied en lees dit ins serieus good, want heij zit ‘ne onveurstelbare kern vaan woerheid in.

asielzoekers

DE RAMP DIE NEDERLAND TE WACHTEN STAAT
Door: Cargawar 29-9-2015En ik kom er niet omheen, als PVV leider van Maastricht moet ik mijn verantwoordelijkheid nemen. Een selectie van de fraaie denkbeelden die Cargawar ons te bieden heeft, dan maar.

Ik weet even niet hoe je dit precies moet berekenen maar als de PVV 30 zetels haalt is dat 1/5 van het totaal aantal zetels. Staat voor 1/5 van de bevolking, die niet serieus genomen wordt. Omdat…je…tegen…Wilders…móét…zijn…

En weet je wat? Ik heb me jaren geleden voorgenomen om nooit PVV te stemmen. Ik was immers ook “fatsoenlijk”. Maar de tijd is gekomen om mijn mening te herzien. Wilders heeft gelijk gekregen. 

Waar we nu mee te maken hebben, is een islamitische invasie door getraumatiseerde en gewelddadige barbaren, wiens cultuur op geen enkele manier strookt met de onze. 


Christelijke vluchtelingen zijn in levensgevaar. De kans dat zij met geweld te maken krijgen door moslims is niet minder dan 100%(!). Wie komt voor hen op? 


En zolang er geen Nederlandse generaal een coupe pleegt en de boel overneemt, is Wilders het enige alternatief om onze leefwereld te redden.


Ik geef u op een briefje: dit is pas het begin. De wereld zoals u die kent zal niet zo blijven. Hij zal blijvend veranderen en Nederland (Europa) zal een geweldsspiraal beleven zoals we die honderden jaren niet meer gezien hebben. Wanneer de eerste Nederlandse kinderhoofdjes op de schoolpleinhekken worden gespiest zal ergens vanuit een ver buitenland een veel te dikke man, met achterlijk haar zoals dat van Donald Trump, via de AM-frequentie het volk toespreken.Die kinderköpkes kennen we in Maastricht maar al te goed. Een Bataafse stoorde zich er geweldig aan. Maar nu is Ina Dijstelberge aan zet. Allereerst wat begreep ik toen niet? Nog altijd zwaait ze de scepter over OBA, nu samen met Krapuul. MWNW is omgevormd tot NieuwSpraak. Newspeak, of hoe je in dit tijdsgewricht als fascist aan de haal moet gaan met de terminologie die ervoor diende het fascisme aan de kaak te stellen. 

De ontmoeting met Cargawar was kort en krachtig. Ik moest oprotten en hij had het over eitjes, net als Huib Riethof. Hij bazelde wat over Herman, Herman die vandaag moet voorkomen in Den Bosch.

Ina werd het allemaal teveel en ontvolgde me. Zeker is dat ze die Cargawar wilde gerieven. Dat blijkt al uit haar uiterst eigenaardige, om niet te zeggen verdraaide, weergave van de feiten. Voor alle duidelijkheid, zij wist en ze begreep dat ik geen vieze spelletjes speel. 

Haar eigen zaakjes gaan Ina zeer ter harte. Voor het gemak en de overzichtelijkheid geef ik mijn bericht van 10 december 2013 ook op dit weblog weer: Een anarchiste dreigt met legale middelen. Doe alsof ik niet besta, zegt de schat die door haar handelwijze mijn spullen heeft laten verdwijnen. Die weblogs bestonden wel degelijk en ik verlang dat ze actie onderneemt mij deze weer terug te bezorgen. Ze is slachtoffer van mij beweert ze. Gekker kun je het werkelijk niet maken, Ina. 

Of moet ik het anders formuleren? Voor schoften van het kaliber Cargawar, om maar te zwijgen over haar relaties bij Krapuul, gaat ze meteen door de knieën, tegen beter weten in. Later probeert ze haar gezicht te redden door te spreken, god zij geklaagd, over een verzoening met Sjaakie. Vervolgens gaat ze ertoe over een speciaal weblog op te zetten over Tibaert. Nee hoor, dat was niet zomaar, ik heb wel vertrouwen in de medemens, maar ik ben niet gek. Kijk mij, wil ze zeggen, wat mij niet allemaal overkomt bij m’n geweldige inzet, sociaal, politiek en weet ik veel, in de praktijk en op internet. Riethof cs kwamen meteen uit de wind te staan. Goed gedaan Ina…

Je hoort tot de nuttige klerken, Ina Dijstelberge. Helaas, klerken kunnen niet anders, de medemens moet ermee leren leven. Nogmaals, laat die weblogs terugzetten, Ina. Dan doe je niet alleen mij een plezier, maar ook al die mensen waarvoor ik me inzet. Mensen die zich om de een of andere reden niet willen of kunnen uiten. Begrijp je?Voor niet-ingewijden vallen hier een aantal episodes terug te lezen: Een continue lijntje vanaf de jaarwisseling – 2 (vanaf 1 februari). De overige afleveringen zijn terug te vinden onder de categorie Twitterlijn.

Alleen al een klein aantal tweets maakt in feite alles duidelijk. Als je dan vervolgens ziet hoe deze lieden verder opereren word je echt onpasselijk. Koppen zullen gaan rollen, dat is zeker, nee niet die kinderköpkes, die liggen vast op straat. Ook niet om er worst van te maken…
 
Paolo da Firenze
Poc’hanno di mirar
La Morra (Ramée)

Foto’s: bron
Muziek: Diapason – – 2019-01

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.