Sandra , haar bedrog en haar haat

W. Eugene Smith: Soldier With Baby, Okinawa
Nu aandacht voor een vrouw die alles weet over vrijheid. Voor haar is vrijheid verankerd in het kapitalisme, het enige, het ware, dat met alle middelen verdedigd moet worden. Waarheid is voor haar het hoogste goed en die kan slechts gedijen onder de vrijheid van het kapitaal.

Internet kent ze als haar broekzak, ik neem tenminste aan dat ze een pantalon draagt, en ze wist meteen dat Tibaert haar Facebook gehacked had. Ook dat hij haar NAW gegevens verspreidde.

“People who deny facts usually run on hatred. Best let it go.”, zegt ze vandaag

Die feiten brouwde ze zelf en ze diende een aanklacht in tegen Tibaert. Nee, ze liet hem niet gaan, Tibaert moest zelfs een verhoor ondergaan. Weer zinloze uren verloren voor de politie. Het zijn de vrijheden die deze vrouw zich denkt te kunnen permitteren.

Op kosten van wie en ten koste van wat?

De feiten:
Trixdinges was een account van haar, dat ontkende ze eerst hardnekkig;
– Tibaert had en heeft geen kennis van hacken;
– Tibaert verspreidde en verspreidt geen NAW gegevens;
– Strieker had nauwe  contacten op internet met mensen die dat wel doen;
– Strieker wenst tot heden niet te reageren op mijn boodschappen aan haar gericht betreffende haar leugens en bedrog.

Conclusie: Strieker liegt en bedriegt en deed valse aangifte. Is dat niet strafbaar? Het meest lachwekkend van al, ze negeert onomstotelijk vast te stellen feiten. Wat zei ze ook al weer? “People who deny facts usually run on hatred.” Ik neem aan, en aan te tonen valt het zeker, dat deze vrouw vervuld is van haat. 

Zeker van haat tegen moslims. Lang leve het kapitalisme en “onze” zeggenschap over hun olie. Gelukkig is er Israël als vijgenblad voor onze wandaden, onze collaboratie met de nazi’s. Zie nu een deel van haar TL op deze dag. Van een vrouw, dat vergat ik nog te zeggen, die berichtgeving als deze onwenselijk acht:


 


 


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.