De grote anti-fascistische strijd tegen Wilders

Het mobiele samenlevenTer inleiding


Zo was het. Na de rechtszitting afgelopen jaar tegen Herman F. heb ik met die zooi gekapt. Slechts bij hoge uitzondering krijg ik nog wat via via uit die hoek te zien. Mijn indruk, het gaat van kwaad tot  erger. Voor mij zijn ze slechts nog van belang voor de zaken die ze jegens mij hebben uitgevreten. Die zeggen alles over hun betrouwbaarheid, hun sociale instelling, hun inzicht over fascisme. 

Nooit enige rectificatie, nooit een excuus of verklaring, niet alleen jegens mij. Waarom gaan ze verder, vraag je je af, terwijl ze steeds geweigerd hebben het debat te voeren, ze op velerlei terrein gewoon incompetent zijn. Ze spiegelen in hun onnozelheid de onmacht van links weer om iets tegenover het oprukkend fascisme te plaatsen, een visie, een concrete utopie. Slechts poppetjes tellen bij hun en dan weten we hoe laat het is. Treurig en o zo verlammend voor mensen die anders willen, maar niet weten waar te beginnen.

januari 2017
 


 

krapuul


Als je accuraat op de hoogte wilt blijven hoe de stand van zaken is in het anti-Wilders kamp dan is Krapuul een onmisbare bron. Het spreekt dat ik als PVV-leider in mijn eigen stad op de hoogte wens te blijven hoe het ervoor staat om zo nodig tijdig maatregelen te kunnen nemen. Lezen hoef ik die site niet, het is meer dan voldoende Twitter bij te houden. Dat doe ik zo via een handig overzicht.

Vaak gaat het over popmuziek, de boekenkeuze van de week, met dank aan Bol.com of een radioprogramma met een luisterdichtheid van hooguit enkele tientallen personen, dat in aantocht is. Voor het overige zie ik voornamelijk tweets die verwijzen naar de site waarop vervolgens weer doorgeklikt moet worden naar de werkelijk bron voor het betreffende artikel. U merkt het, als PVV leider kan ik op mijn lauweren rusten, de zaken marcheren naar behoren.

De kat van mijn opperhoofd staat nu in de belangstelling en dat wordt groots aangekondigd. “Morgen 9u op Krapuul: De Haag gegijzeld…” meldt de man uit Brussel.

A propos Brussel. De tijd lijkt aangebroken voor nader ideologisch en politiek overleg tussen Pyt en Sandra. Eens waren ze het al over de ontwikkelingen betreffende de EU, andere kwesties zullen volgen. De zaak Demmink bijvoorbeeld. Pedofielenjacht was het terrein voor rechts, vond men bij Krapuul, daar wilden ze hun vingers niet aan branden, zodoende kon ook hun geliefde Sjaakie samen met Sandra haar strijd volop doorzetten. Vraag het maar aan Huib en André.

Gevoeglijk kunnen we aannemen dat allen de uitspraak van Rand, a secret welfare queen, ter harte nemen: “The moral precept to adopt is: Judge, and be prepared to be judged.” Zo is het maar net. Was Ann Rand niet een geheimagente? Een geheimagente van Stalin om het kapitalisme ten val te brengen? De bron: de welgeïnformeerde André de Raaij, specialist op het gebied van wat voor ons gewone stervelingen verborgen dient te blijven.

Het laatste rijtje blijft alsmaar leeg, Jeroen lijkt voorgoed verdwenen. Wat ben jij een mooie man, aldus Peter van Frontaal. Spreekt hieruit liefde, mannenliefde? In het verleden wilde Jeroen me verbieden op stukjes van Peter te attenderen. Was hij jaloers? Hij probeerde me aan te praten dat die Breedveld een narcist was. Zou het? Ja, je hoort zoveel, maar wat is waar en wat is bedrog of laster? Daarom hou ik maar alles bij wat mij betreft, dan hoef ik me tenminste niet te verlagen tot leugens en smaad. 

Net als Wilders sta ik ergens voor. Hij kan en wil niet het achterste van zijn tong laten zien. Ik adoreer de vrijheid en ben een vrij persoon, zonder enige bescherming. U begrijpt het, wij botsen nogal eens. Ik hou niet van fascisten, Wilders is een fascist. De kloof tussen ons is zeer diep, even diep als met dat stelletje rond Krapuul, simpelweg omdat ze, om een eenvoudig voorbeeld te noemen, de strijd tegen Zwarte Piet zeer belangrijk vinden, tot zegen van Wilders.

Nog wat grappigs zie ik. Leo Lucassen werd eerder grof geschoffeerd bij Krapuul, André probeerde de meubelen te redden en zie de RT van Ina de hypocriet. Ina van OBA met mensen als Cargawar, een Rotterdamse lul de behanger en fascist. Och ja, die Ina, heeft een door mij bewonderd auteur, Kusters, op een laakbare wijze over mij geïnformeerd. Wat een loeder. Dat zijn van die zaken die bij mij blijven hangen. Vies wijfie die Ina, lak aan gevoelens en herinneringen die anderen dierbaar zijn.

“The moral precept to adopt is: Judge, and be prepared to be judged.” Zullen we het daarbij houden? Wel hiervan zou ik graag het fijne weten, een uitval gericht aan Ina:

“Aan @RedactieKrapuul: val dood.”
“Ik kom daar nog wel op terug @RedactieKrapuul in een alles vernietigend stukje. Reken daar maar op.”

Zeggen de namen u niets? Ik zou zo zeggen, houwen zo.


 
Wijzingen, aanvullingen e.d. op bovenstaande voorbehouden. Dit stukje is snel in het holst van de nacht geschreven. Deze RT zie ik nog in de gauwigheid. Om meerdere redenen van belang.

Esther_Voet Oct 29, 3:12pm
Hulde aan @LodewijkA in @telegraaf: duidelijke stellingname tegen gastenkeuze #pauw. Mee eens! Dit schreef @bpschut
niw.nl/sla-een-jood-t…

Had Krapuul wat te melden over dat programma? En hoe luidde hun commentaar?
  
ps
Val dood, zei Javaswereld. Later heeft hij zichzelf begraven en gaat door de virtuele wereld als @MeneerBint…
Overigens ook iemand die het begrip nazi in de mond bestorven lijkt, zie ik via een vluchtige blik, ondanks blok.
 
Uitgelichte afbeelding (gif) – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.