Wegens familiale omstandigheden even gesloten….

Pretty dress
Er zijn nogal wat PVV’ers die me volgen. Speciaal voor hen put ik nu uit een TL van een account die velen vertrouwd is. Tegen allen zou ik willen zeggen, u kunt later niet beweren dat u het niet geweten hebt. Het fascisme is onder ons, wie dat niet wil waarnemen of het zelfs ontkent, of de boodschapper het zwijgen wil opleggen, deugt in mijn ogen niet. Te beginnen met de fractieleiders in de Tweede Kamer die menen Wilders te moeten behagen, te beginnen met Jesse Klaver. Brief: ‘Stop met intimideren en bedreigen’

Nu komt een fascist aan het woord, van het soort waarvan zeer velen en al jarenlang kennelijk ongestoord op Twitter hun gang kunnen gaan. Deze figuur is ongetwijfeld iemand die ook de Groot-Nederlandse gedachte aanhangt. Let wel, deze man wordt niet geblokkeerd door Wilders en juist dat is uitermate significant. Is een beter voorbeeld denkbaar om aan te tonen dat Wilders een fascist is geheel in de lijn van Hitler? Ik dacht van niet… We kunnen bij deze ook vaststellen dat de ondertekenaars van die brief willens en wetens fascisme faciliteren. 

“Om de moslims uit Europa te verdrijven, moeten wij eerst de nuttige idioten, lees collaborateurs, terroriseren, en zonodig decimeren!” – 388 retweets 127 favorieten.
 
Deze stem uit het volk vertolkt de grote onrust die er heerst en roept daarom tot verzet op. Zo is het toch, Wilders? Voor je aanhangers is er nog meer leesvoer van dit personage om zich aan vol te vreten:

@Fidelio57 – 18 – 27 oktober 2015 – TL.


Wilders zal er alles aan doen wat in zijn macht ligt deze stemmen uit het volk gehoor te verschaffen. Het volk weet het en hij is hun instrument, hun leider. Het volk heeft gelijk en dus haar leider ook. Alles wat het volk nastreeft zal hij sanctioneren. Wie tot het volk behoren bepalen zij en zij alleen. Als je de consequenties hiervan doordenkt is het te hopen dat hij snel sterft voordat er massaal slachtoffers vallen om maar te zwijgen van de mensen die nu vergeefs hulp zoeken in dit land.
O nee, dit is geen oproep tot moord, maar een snelle natuurlijke dood behoort tot de mogelijkheden. Een paar dagen de zaak sluiten wegens familiale omstandigheden en dan de balans opmaken. Het wordt hoogtijd. Misschien ontstaat er dan na die era Wilders de ruimte om dit volk elementaire humanitaire regels bij te brengen. Vluchtelingen zouden dat volk in deze zin weleens een grote dienst kunnen bewijzen. Een beetje beschaving kan “ons” volk best gebruiken. Het begint met delen, belangstelling voor elkaar hebben, simpele menselijke zaken.

We hadden de tijd achter ons gelaten van “hou jij ze dom, dan hou ik ze arm”. De eigentijdse variant van Wilders is nog vele malen erger gebleken en zal uitmonden in volkerenmoord. Wie wil dat? Het volk?

 
cartoon Ruben Oppenheimer (oktober 2015)

Tegen het vergeten:
Overzicht van de TL van Geert Wilders via Twitter vanaf het begin in mei 2009.

Verder nog:
@JanVos_PvdA – 17 september 2015 – TL
Wilders: Tweede Kamer is een nepparlement

En:
@geertwilderspvv – 9 oktober 2015 – tweets en mentions
@geertwilderspvv – 10 oktober 2015 – tweets en mentions (Woerden)
@geertwilderspvv – 5 januari 2016 (Köln)
@geertwilderspvv – 1 april 2016 – tweet en mentions (Maastricht)Update mei 2016
Afbeelding: Pretty dress – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.