Een bericht van de PVV-leider afd. Maastricht

Maastricht: Grote Staat, augustus 1942
Werkelijk volledig door de mand gevallen is Tibaert. Een groot politicoloog, een historicus en een gezondheidsdeskundige hebben de “waarheid” over de persoon achter Tibaert achterhaald. Hij blijkt voor de AIVD te werken, waarschijnlijk om de PVV aan de macht te helpen. Hun bewijslast is inmiddels zo overstelpend dat geen enkel verweer meer mogelijk is. Werkelijk?

Tibaert weet dat een andere toekomst ons te wachten staat, niet dat hij helderziende is, maar simpelweg omdat hij zijn verstand wenst te gebruiken, geen vieze spelletjes wenst te spelen, niet chantabel is en meer van die doodnormale eigenschappen waarmee iemand met enig gevoel voor zelfrespect door het leven wenst te gaan. 

Tibaert beseft dat dit land bevolkt is door hypocriete lieden, hij noemt ze Bataven. Mensen die slechts een ding voor ogen hebben, hun eigen gelijk. Hoe ze aan dat gelijk komen, doet er niet toe. Het dient hun eigenbelang en dat van soortgenoten. Als groep zitten ze in hokjes opgeborgen en verlaten zullen ze deze niet. Ze omarmen slechts wat past in hun beeld van de werkelijkheid en sluiten al het overige buiten.

Tibaert omschrijft dit als fascisme. Enige kennis van de geschiedenis, politiek en ruimtelijke ontwikkeling is hem niet vreemd. Daarop baseert hij zijn uitspraken. Alles wat hij stelt kan hij onderbouwen. Hij hoeft niets recht te buigen om het passend te maken voor een gehanteerd ideologisch kader. Zo kan hij waarheidsgetrouw zaken blijven weergeven en het fascistisch handwerk blootleggen.

Ben ik duidelijk genoeg? Elders op dit weblog laat ik een fascist aan het woord wiens epistel met instemming circuleerde in kringen van bovenvermeld trio. Het stamt uit november 2011 en heb het toen onmiddellijk op m’n vorige blog gepubliceerd. Korte tijd later werden mijn zoon en z’n vrouw rechtstreeks bedreigd in hun bestaan. 

Degene die dit lasterstuk later weer prijsgaf aan de openbaarheid wist hiervan. Ze is een goede vrouw, beweerde de historicus over deze gezondheidsdeskundige. Ze had hen erop gewezen dat Tibaert een wolf in schaapskleren was en in werkelijkheid aan de PVV afdeling Maastricht leiding gaf. Zou de PVV met “geheime cellen” werken zoals indertijd de CPN? Toch eens even navragen bij een politicoloog, die op 2 juli j.l. sprak:


“Ik heb niet de indruk dat het OM in Amsterdam de PVV-afdeling te Maastricht van harte aanpakt. Misschien toch een kort geding?”

 

 
Nu terug na het verleden, naar de bron… Een bron, waaruit velen al hebben geput. Staat er één waarheid in? Mijn familienaam, die klopt, woonplaats en leeftijd ook: november 2011.  Korte tijd later verscheen een copie bij Peter Anshof en zeer opvallend eentje van iemand die eerst schande had gesproken over de kliek van Hartman en Anshof. Aan hun laakbaar gedrag had ze zelfs een blogje gewijd, dat later weer weggehaald om vervolgens te ontkennen dat het ooit bestaan had.

Zoals ik al zei, een vrouw zeer geliefd in de kringen rond de site Krapuul, van Jacqueline Wouters tot Ina Dijstelberge, van Huib Riethof tot André de Raaij. U weet het onderhand, veronderstel ik, een miserabel zooitje, maar in het plegen van wandaden werden ze allen waar mogelijk nog verre overtroffen door deze vrouw, Eveline van Donkelaar. Ze woont helaas in Maastricht, deze in hart en nieren Bataafse. Ze vond een stukje van een onbekend schrijver, beweerde ze… Viswijven – Een dossier. *

Bataven zijn bot, onbeschaafd, brutaal, vlerkerig en bezield van haat. Waarom, waardoor? Ze liegen alsof ze nooit anders gedaan hebben, waar zij komen heersen zij, willen ze heersen. Wat een schaamteloos en stompzinnig volk.

En Mussert? Hem werd een groots welkom geheten, de stad was feestelijk versierd, in schril contrast met de komst van Wilders op 1 april j.l., die zichzelf als toekomstig Leider ziet. Hem viel slechts hoon ten deel en hij vluchtte na luttele minuten weer de stad uit, tot veler genoegen.

Volg verder de site Krapuul, waaraan onze politicoloog zich noemende Kluft zijn naam verbonden heeft, op de voet. Ze is van alle antisemitische smetten vrij, beweren ze. Het gif waarover ik sprak ziet u daar volop terug, tot de woordkeuze toe. Meer nog, die politicoloog stemt overwegend met het bovenstaande in moest ik veelvuldig constateren, tezamen met die historicus. Als ware Gutmenschen ontfermen ze zich over en steunen ze tot hun laatste snik vrouwen die niet deugen. Waar dat moet eindigen is me niet duidelijk.

Tot u sprak de, door een dame, zich noemende Mensch, zo betitelde PVV leider van Maastricht wiens einde nabij is verkondigt ze, hoopt ze, mag ik veronderstellen.


* Een eerste voorlopige versie van dit bericht (dossier) stond onder “Rotzooi dumpen”, later bewerkt op dit weblog met een aantal hyperlinks.


Laatste update 5 juni 2017


Uitgelichte foto: Maastricht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.