Het ‘complot tegen ons’

Authors

Even terug in de tijd… 10 oktober 2012: Joris Demmink.

Korte tijd later was Tibaert even beroemd of berucht en werd even verderfelijk gevonden op de sociale media als Demmink. Bij de ranking op Google en Twitter scoorden ze in ieder geval even hoog. Zocht je op de een, kreeg je de ander er gratis bij. De daders van die hetze tegen Tibaert zijn bekend.

De aanleiding was in mijn geval het besmeuren van Ed van Thijn. De gevolgen voor Tibaert waren niet bepaald plezierig te noemen. Ze leverden hem uiteindelijk wel een grote winst op aan maatschappelijk inzicht.  Mensen gaven zich tegen wil en dank bloot en dat zag er al bij al vaak zeer onfris uit. Stof tot nadenken over hoe de autoritaire en fascistische persoonlijkheid handelt als hij werkelijk voor keuzes gesteld wordt ook al noemt deze zich links en sociaal.

In de woorden van Walter op Twitter (22-10-12):
“Overdrijven bezijden de waarheid is een klassieke fout, die de strijd tegen kindermisbruik geen goed zal doen. Mijn mening…”.

Ze is meer dan bewaarheid en ze heeft meer dan eens aan het licht gebracht dat de verpakking de lading niet dekte.

Il disoccupato, Napoli, 1956 – @ Luciano D’Alessandro 
bron

wltrrr

De afgelopen dagen gonsde het op nieuwsmedia en sociale media van de berichten en meningen over de kwestie Joris Demmink. De man is sinds 2002 secretaris-generaal van het ministerie van Justitie en Veiligheid. Sinds zijn benoeming is hij de hoofdrolspeler in een complot, dat kort samengevat suggereert dat tot in de hoogste kringen van dit land (de ‘elite’) er sprake zou zijn van wijdverbreid kindermisbruik. Demmink zou zich hebben vergrepen aan minderjarige jongens en dit wordt door politiek, overheid en de media in de doofpot gestopt.

View original post 1,196 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: