Krapuullinkjes

Chris Mars: “In Hanford” (2012)
Twitter faciliteert terreur. als je maar wat weet. Wat dacht u hiervan? Tibaert is een homo die niet uit de kast durft te komen. Een homo in dienst van de AIVD. Herkent u de zegsman? Waar schrok hij van? Tibaert was terug op Twitter en als reactie ging hij halsoverkop achter een slotje. Een man die ik in eerste instantie zoveel mogelijk heb genegeerd om een wederzijdse vriendin niet in verlegenheid te brengen. Had ik dat maar niet gedaan.  

Chris Mars: “Same as the Old Year” – 2013
Ach ja die André of Arnold of hoe hij zich wenst te noemen. Wat zou hij die vriendin allemaal hebben wijsgemaakt? Voor haar is hij een autoriteit. Ja, we waren uitgenodigd voor een feestje. Moet ik je wel vertellen zei onze vriendin aan de telefoon, Arnold komt ook. Nou en? Ben je niet bang , vroeg ze. Bang waarvoor? Nou ja, zei ze. Ze had me al eerder verteld over een vunzige e-mail van de welbekende haatoma Yollie. Zou het een met het ander verband houden? Mogelijk.

Wat er speelde wist en weet ik nog steeds niet, maar ik was en ben me van geen kwaad bewust. Nog dit. Die aller ellendigste dame uit Maastricht had het opgenomen voor een veroordeelde crimineel, die een andere Twitter vriendin van me geschoffeerd had. Ze belde me op een wel zeer eigenaardige manier op na een stukje van mij op mijn blog. Schreeuwen, verder niets. Van mij kun je niet winnen, kreeg ik daarna te horen via Twitter.

Vervolgens was het zover, nu twee jaar geleden, op een zaterdag ditmaal in Amsterdam. Dat je nog durft te komen, zei de gastvrouw. Ja, waarom niet? Weer geen reactie. Een alleraardigste vrouw, dan dring je niet verder aan om de sfeer niet te verpesten. Laat op de avond kwam André, voorgesteld als Arnold. “Jou moet ik straks nog spreken.” Daarmee is alles, maar dan ook alles gezegd. Onbeschoft, onbeschaamd, autoritair tot op het bot. De man ziet zich als christen-anarchist.

Wordt het niet de hoogste tijd dat die lieden rond Krapuul en de haatoma eens precies opbiechten wat ze stiekem achter mijn rug om hebben geventileerd? Hoe ze elkaar hebben opgestookt om Tibaert in diskrediet te brengen? Ze hebben wel iets van een sekte, met eigen codes en al. Ze klitten aan elkaar, laten elkaar niet vallen. Behalve die haatoma dan, die gaf een dolkstoot in de rug, zei André. Vreemd volk. 

Waarom ik doorgegaan ben al die smurrie van hen en andere betrokkenen te laten zien was vooral om te tonen waartoe fascistische methodes (kunnen) leiden. Een van die methodes is het kleineren en als het moet ausradieren van de tegenstander. Dat André hier al langere tijd jegens Tibaert mee bezig was bleek onomstotelijk uit zijn berichten op Twitter. In hun aard zijn mensen als André het ideaal-typische spiegelbeeld van figuren als Bosma en Wilders. Uiteindelijk staan ze aan dezelfde kant, die van het fascisme.

Twitter faciliteert terreur durft deze man nog te zeggen ook. De omkeertruc in optima forma… Hun, zijn terreur wordt gefaciliteerd dient de conclusie te zijn. 

Waar houdt André zich mee bezig? Doorsturen van Krapuullinkjes. Toch wel zielig als je zelf zo weinig argumenten hebt, geen feiten kunt aandragen en toch je oordeel steeds klaar hebt. Uiteindelijk zijn fascisten zeer ongecompliceerde wezens. Je ontwikkelt er een instinct voor om ze snel te herkennen. Ze twijfelen nooit, let maar op.

Waar berichtte André over terwijl ik dit bericht verstuurde? Laat we maar eens hartelijk lachen over dit krapuullinkje met zijn bijgevoegde commentaar:

 
TIBAERT BLOGSPOT


Afbeeldingen: Chris Mars

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.