Fascisme, hèt PVV recept… Een voorbeeld…

Wassily KandinskyEen nawoord vooraf

Het is meer dan opmerkelijk dat juist mensen,  die zich als volstrekt integer voordoen, op het juiste moment het goede citaat weten te vinden, zeggen begaan te zijn met het leed in de wereld en meer van die hoogst linkse zaken, zo snel en gladjes samenspannen met mensen die ze zeggen te verafschuwen. Of toch niet? Van dat gegeven ga ik inmiddels wel uit. Mensen die censuur plegen, liegen en lasteren, alles in het werk stellen om iemand monddood te maken die fascistische praktijken laat zien, horen in dat kamp thuis. Ook zij wensen te verdelen in goed en slecht, zijn overtuigd dat slechts hun stem zeggingskracht heeft, kortom, ze willen heersen, al is het maar in hun piepkleine universum.

Kortom, het voorwerk van fascisten en regelrecht gajes werd bezegeld door iemand die een site in de lucht houdt, Krapuul genaamd. Het is maar dat u het weet.

februari 2017

Wassily Kandinsky’s Studie zu Improvisation 3


Als stalken niet helpt, pakken we het drastischer aan en de dames @jekylline en @cassandratroy weten van aanpakken. Niet in het werkelijke leven, maar op internet. Als het maar dienstig is aan de grote zaak van Wilders. Islam = fascisme, en wee diegene die dat durft te bestrijden en aannemelijk maakt dat PVV = fascisme. Die moet van het toneel verdwijnen. Daartoe zijn alle middelen geoorloofd. Moet ik ze nog opsommen? Smaad en laster verspreiden, dreigen en bedreigen tot doodsbedreigingen toe, je partner en kinderen door het slijk halen en in hun bestaan raken, stalken en nog eens stalken. Het ultieme doel is en blijft zorgen dat een kritische stem, dat kritische stemmen verdwijnen.

Bijzonder bont maken het in mijn geval op Twitter @jekylline, @cassandratroy, @teun_pvv, @joedaplumbert, @vrijestem vlijtig gesecondeerd door @____Jeannie____, @doktahd en vele anderen.

De laatste tweets vannacht aan mij gericht, waren, hoe kan het ook anders, weer van @jekylline, 24/7 zou Jeannie zeggen:


 

 
Ach, dat dit slag mensen “revolutionaire socialisten” gevaarlijk vindt en er mij toerekent vind ik tamelijk eervol. Dergelijke kennis over communisten en socialisten heb ik al in mijn lagere schooltijd opgedaan. Door roomse indoctrinatie heb ik nog hevige ruzie gekregen met een zoontje van een socialist, een PvdA’er. Hij komt binnenkort bij me op bezoek na meer dan vijftig jaar. Kortom, er zijn nog volop mensen in dit land die qua geestesgesteldheid nog in de benepen naoorlogse tijd leven, vandaar ook het succes van Wilders, die het verlangen uitspreekt van deze mensen, terug na de tijd dat ons land nog blank was en van vreemde smetten vrij…. Vrij!

Omdat de Hootsuite waarop ik twitter plots buiten werking raakte heb ik de screenshots rechtstreeks van Twitter geplukt. En wat zie ik tot mijn stomme verbazing? Deze plaatjes:


 


Vrijheidsstrijders van het kaliber @cassandratroy die anderen de mond willen snoeren. Vrijheid, de vrijheid van anderen daar zijn ze doodsbenauwd voor, die moet onmogelijk gemaakt worden. Zelfs monddood maken in de meest letterlijke zin als het niet anders meer kan. Methode Breivik. Zijzelf zullen ervoor zorgen geen vuile handen te krijgen als het klimaat er rijp voor is. Onthutsend is, zo overtuigd van hun gelijk zijn ze, dat ze die plaatjes gewoon laten staan. Het is met dank aan Wilders en Bosma zelfs de gewoonste zaak van de wereld voor ze geworden.

Freiheit die ich meine… Lees Voltaire, lees Rosa Luxemburg. Luxemburg moest het bekopen met haar dood. Het moment lijkt aangebroken dat onze veiligheidsdienst, de AIVD, serieus werk gaat maken van deze elementen op Twitter. Mijn tijd zal het wel duren, maar voor jongeren vrees ik het ergste.
 
Update februari 2017Dit blog was een snelle reactie op wat ik per toeval zag. Meer valt ondermeer hier te lezen:


Afbeeldingen: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.