Fascisme, hèt PVV recept… Een voorbeeld…

· ideologie, internet, justitie
Authors

Ja, en als stalken niet helpt, pakken we het drastischer aan. De dames @jekylline en @cassandratroy weten van aanpakken. Niet in het werkelijke leven, maar op internet. Als het maar dienstig is aan de grote zaak van Wilders. Islam = fascisme, en wee diegene die dat durft te bestrijden en aannemelijk maakt dat PVV = fascisme. Die moet van het toneel verdwijnen. Daartoe zijn alle middelen geoorloofd. Moet ik ze nog opsommen? Smaad en laster verspreiden, dreigen en bedreigen tot doodsbedreigingen toe, je partner en kinderen door het slijk halen en in hun bestaan raken, stalken en nog eens stalken. Het ultieme doel is en blijft zorgen dat een kritische stem, dat kritische stemmen verdwijnen.

Bijzonder bont maken het in mijn geval op Twitter @jekylline, @cassandratroy, @teun_pvv, @joedaplumbert, @vrijestem vlijtig gesecondeerd door @____Jeannie____, @doktahd en vele anderen.

De laatste tweets vannacht aan mij gericht, waren, hoe kan het ook anders, weer van @jekylline, 24/7 zou Jeannie zeggen:

 

Ach, dat dit slag mensen “revolutionaire socialisten” gevaarlijk vindt en er mij toerekent vind ik tamelijk eervol. Die kennis over communisten en socialisten heb ik al in mijn lagere schooltijd opgedaan. Door roomse indoctrinatie heb ik nog hevige ruzie gekregen met een zoontje van een socialist, een PvdA’er. Hij komt binnenkort bij me op bezoek na meer dan vijftig jaar. Kortom, er zijn nog volop mensen in dit land die qua geestesgesteldheid nog in de vijftiger jaren leven, vandaar ook het succes van Wilders, die het verlangen uitspreekt van deze mensen, terug na de tijd dat ons land nog blank was en van vreemde smetten vrij…. Vrij!

Omdat de Hootsuite waarop ik twitter plots buiten werking raakte heb ik dit screenshot rechtstreeks van Twitter geplukt. En wat zie ik tot mijn stomme verbazing? Deze foto’s:

 

 

Vrijheidsstrijders van het kaliber @cassandratroy die anderen de mond willen snoeren. Juist, vrijheid, de vrijheid van anderen daar zijn ze doodsbenauwd voor. Die moet verboden worden en als het uiteindelijk niet anders kan, definitief de mond gesnoerd. Methode Breivik. Zijzelf zullen geen vuile handen maken als het klimaat er rijp voor gemaakt is. Onthutsend is, zo overtuigd van hun gelijk zijn ze, dat ze die foto’s gewoon laten staan. Het is met dank aan Wilders en Bosma zelfs de gewoonste zaak van de wereld voor ze geworden.

Freiheit die ich meine… Lees Voltaire, lees Rosa Luxemburg. Luxemburg moest het bekopen met haar dood. Het moment lijkt aangebroken dat onze veiligheidsdienst, de AIVD, serieus werk gaat maken van deze elementen op Twitter. Mijn tijd zal het wel duren, maar voor jongeren vrees ik het ergste.

Dit blog was een snelle reactie op wat ik per toeval zag. De voorgeschiedenis valt hier te lezen:
“Kwaadwillendheid als systeem.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: