Tot de laatste snik strijden voor rechtvaardigheid

Max ErnstTer inleiding


Nog steeds wacht ik op een reactie aangaande mijn voorstel om samen aan de rechter voor te leggen of in het onderhavige geval, zoals Dijstelberge het pleegt te noemen: “schending auteursrecht”, daar ook daadwerkelijk en in juridische zin sprake van was. 

Inmiddels ga ik er niet meer vanuit dat Dijstelberge een minimum aan respect toont t.o.v. de persoon die ze gedupeerd heeft, dan zou ze allang actie hebben ondernomen richting Google. Of ze zich bewust is dat ze zich geschaard heeft in het rijtje fascisten die mijn weblogs graag wilden doen verdwijnen betwijfel ik. Haar handelwijze beschouw ik evenzeer als fascistisch.

februari 2017schermafdruk-2016-09-10-04-01-46Writes\ loves photography\is an anarchic-ecofeminist.

Editor Krapuul. Peace and Pacifism

Wisseling van de wacht bij Krapuul

Jeroen gaat na al die jaren wat anders doen.
Maar wij, de rest van de redactie, gaan gewoon door met Krapuul en blijven op onze eigen wijze aandacht vragen voor immoreel gedrag van politici, mediapersonen en ander krapuul.


Zo, dan weet u dat ook weer. Ben ik nog wat vergeten? Ja, op de site van Krapuul staat een blogroll en daar staat ook een site bij die mij de toegang verbied. Dat is wel heel bijzonder… Van wie zou ze zijn? Afgelopen week heb ik de Tor browser geïnstalleerd, eens kijken of het via die weg lukt. En jawel, via Firefox kreeg ik het eerste plaatje te zien en via Tor het volgende. Aanbevolen dus voor mensen die met hetzelfde probleem kampen. Alleen…

Cookies. Nee Ina, daar trap ik niet in. Wel grappig, haar laatste bericht dateert zo te zien van januari dit jaar en gaat over liegen. Liegen, daar weet Ina alles van, eerlijk waar. Net als Sjaakie, pardon Jacqueline Wouters. Ook grappig, Sjaakie en Ina, vrouwen van het eerste uur bij Krapuul.

Even een uitdrukkelijk waarschuwing aan mijn volgers. Laat niet merken dat u
Tibaert volgt, dat wenst Ina niet en bijgevolg wordt u door haar in het ernstigste geval geblokt. Ina houdt het namelijk graag overzichtelijk, wij en zij… De morele autoriteit belichaamt ze in persoon. De rechtswegen die ze bewandelt lopen via de meest te vertrouwen instantie die er in de wereld te vinden is, Google.  Tot haar laatste snik zal ze met deze instantie vechten voor rechtvaardigheid, dat heeft Tibaert mogen ervaren.


Nog dit. Als ik het wel begrepen heb wordt Krapuul vanaf heden een familie bv. Ina is de bezitster van die site en haar zoon zal, neem ik aan, zorgen voor de uitstraling ervan, zoals hij dat ook al deed voor haar Tibaert blog en vermoedelijk voor haar eigen blog. Hoe ik dat weet? Die informatie speelde ze Sjaakie toe, de in Krapuul kringen zeer beminde vrouw, die haar eens per ongeluk had ingedeeld bij de Tibaert bende op Twitter. Die affaire was snel uit de wereld, vervolgens verdwenen mijn blogspots dankzij de interventies van Ina (en niet alleen van haar) bij Google.

Rechtvaardigheid moet heersen, nietwaar? Tot de laatste snik, beweert ze. 

colofon op de site Krapuul
 


Nu nog even leren lezen Ina en alles komt goed. Als voorbeeld haar reactie de volgende avond op dit bericht, zonder naamsvermelding, dat spreekt:


InaDijstelberge 9:28pm

Na 20 jaar het bestaan van Tor netwerken en dan denken dat je slim bent. ulke mensen bestaan.

 


Ik vrees toch dat ze niet kan lezen en de tel volledig kwijt is. Twintig jaar, zegt de schat. Dom Ina, heel erg dom. Ik zie het zo voor me, Windows 95 met een Tor browser. Ben je werkelijk zo achterlijk, Ina? Tja, zo zie je maar, Wikipedia behoed je niet voor stommiteiten.


Afbeelding: Max Ernst – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.