Beroerde en zeikende types. Flikker toch op…

AuthorsZe weten hoe het moet, weten wat er niet deugt, schuld zijn de anderen of het systeem. Ze zeuren je de kop vol, weten het altijd beter, denken dat ze nadenken. Ze hebben lesjes geleerd, wijsgerige nog wel, sieren zich met citaten in hun “bio’s” die moeten aangeven hoe belezen ze zijn. Hun tekstjes weerspiegelen hun onvermogen om uit ervaring iets te leren.

Waarover spreken ze niet? De sleutel om hun onvermogen bloot te leggen…

Menselijkheid… Dan maken ze keuzes…

Op verzoeken en vragen volgt  nooit antwoord…


Ze wijzen steeds in een richting…

Begaafd en artistiek zijn ze  en zijn literair geschoold…

Ze eisen, ze bevelen en we dienen te gehoorzamen…


InaDijstelberge 11:31am
(Northern) Soulklassieker du jour: R.E.S.P.E.C.Tshar.es/1trT9f via @Krapuul

Deze vrouw is momenteel eigenaar van de site Krapuul en chief-editor van die site. Chief-editor van Krapuul, wat moeten we ons daarbij voorstellen? Niets, ga daar maar rustig vanuit, maar daar hoeft u beslist niet wakker van te liggen. 

Respect is deze vrouw vreemd, net als haar collega’s, haar dj voorop. Wat een lul, wat een zeikerd, om even haar taal te bezigen. Je wilt op zijn minst weten waar dat “R.E.S.P.E.C.T” voor staat en dan krijg je dit te zien:

M.b.t. Krapuul gebruik ik sinds een tijdje de Tor browser. Aanbevolen!

Krapuul… Haar eigen weblog is zelfs verboden terrein voor mij. Mijn spullen verdwijnen door haar toedoen van internet. Conclusie in zijn uiterste consequentie: wij maken de dienst uit en de rest heeft zijn snavel te houden. Wat een volk, wat een Krapuul.

Deze bijdrage van haar eigen blog bezat ik al. Leuk om te memoreren. De bron van de foto vermeldt ze niet…

Zeikende, zeurende, zuigende, zielige oude mennekes

 
Nou ik lieg niet, het staat er echt. Een hele prestatie, dichtkunst die zo penetrant de werkelijkheid en de daarin acterende personen voor ogen voert. Terecht dan ook:

8 lezers vinden deze bijdrage tof.

Reacties

12 reacties op “Zeikende, zeurende, zuigende, zielige oude mennekes”

 1.   Ina zegt:

  Binnen 5 minuten kwam de eerste al kijken.Is de boodschap overgekomen?

 2.  fred van der wal zegt:

  Dag Ina,
  Je hebt in elk geval geen reden om je exposé op mij van toepassing te veronderstellen zoals ik dan ook niet doe en dat geeft mij enige vreugde om je uitval.

 3.   Ina zegt:

  @ fred van der wal: Zeven keer ben je hier al weer wezen gluren en ik zal maar niet zeggen hoe vaak dat in de afgelopen dagen is geweest. Daarbij genomen die pertinente idioterie die je in je zogenaamd literaire vodjes schrijft. Dus inderdaad flikker op en in jou geval ga naast je vrouw ook je maîtresse vervelen.

 4.   Ina zegt:

  Nummer 2 is ook wezen gluren, boodschap begrepen R?

 5.  joost tibosch sr zegt:

  Je kunt het je niet veroorloven, hier te kijken en dan niet te reageren. Lang geleden heb ik ook mijn jongens “verschoond”. De jongste presteerde het,, vóór ik de ouderwetse luier gevouw en de grote speld klaar had liggen, om me in alle onbedwingbare onschuld met een prachtig straaltje lekker in het gezicht te piesen. Waarom schiet me dat nu in shemelsnaam te binnen? Toen schrok ik me in eerse instantie rot, en vond het later best lollig! Dat is nu toch nog maar even afwachten!

 6.   Ina zegt:

  @ joost tibosch sr: Jij behoort niet tot de hierboven afgeschilderde categorie, maar dat had je wel begrepen. Dat van de nog in de luier liggende jonge mannen is mij ook ten deel gevallen. De meeste worden gelukkig zindelijk ;-)

 7.   Ina zegt:

  Zo na Alphonse Scaf, die inmiddels al meer dan 160 lasterblogs over mij geschreven heeft, zijn nu ook Fred en Reine volledig van deze site verbannen. Ik ben het gemanipuleer van dat soort gasten volledig zat.

 8.  joost tibosch sr zegt:

  Zie tot mijn genoegen dat je mijn niet bedoelde voorzet met je “zindelijk worden” ( op jonge leeftijd al!) prachtig inkopt PS Maar ouwe mennekes hebben wel hun gebreken hoor! Zelfs ouwe vrouwkes hebben die, maar dat kun jij nog niet weten(fleem!) en kom je hopelijk niet te weten!

 9.   Grutte Pier zegt:

  Ik zie nog wel een carrière voor je weg gelegd in de psychiatrie en/of
  ouderengeneeskunde…  ;-)

 10.   Fenny zegt:

  Het lijkt me wel olie op het vuur.

 11.   Ina zegt:

  @ Fenny:
  Nee gewoon je mond houden als je allerlei stront over je kop krijgt uitgestort. Flikker toch op.

 12.  joost tibosch sr zegt:

  Zie mijn naam, als ik via anderbenik hier passeer, weer staan. Waarom weet ik nu eigenlijk niet precies, maar wil toch nog even kwijt dat ouwe mennekes niet moeten zeiken, zeuren etc en als ze dat wel doen gewoon op hun zeikende donder moeten krijgen. Maar, o machteloze zielige zelfverdediging, mennekes, ook als ze niet eens op die manier moeilijk zeiken, worden net als hopelijk niet zeurende vrouwkes wel oud. Meestal vind ik ook dat niet eens zo erg, nu blijkbaar even wel! Dat zal het wel wezen…

Nou ja, ik wil niet zeiken, maar sinds m’n aangifte najaar 2012 wacht ik nog steeds op antwoord van Ina. Ik lifte mee en ik begreep er niets van. Toch wist ze van het bedrog dat Riethof pleegde onder de noemer “bewijs”. Toen Sjaakie haar een jaar later tot de “Tibaert groep” rekende greep ze in, niet om klaarheid te scheppen, maar om het met Sjaakie op een accoord te gooien. Dat kon geen toeval zijn. Om in haar termen te spreken, wat een zeikwijf, deze chief-editor. Alleen al die vocabulaire, zo plat Bataafs. Het zal je moeder maar wezen. Manipuleren, ze zegt het. Ze weet hoe het moet heb ik tot mijn schade mogen ervaren.

Voor mij is het wel een hele openbaring gebleken hoe in het bijzonder vrouwen zaken weten te verdraaien, de geschiedenis op zijn kop kunnen zetten, zich als daders tot slachtoffers weten te transformeren. Een goede raad, laat je niet met dergelijke vrouwen in, geef ze niet het voordeel van de twijfel, ze bezeiken je waar je bij staat. Grof gebekt zijn ze en hebben klaarblijkelijk weinig beschaving genoten. Ze noemen ze ook nog links, hoe triest…Hoe vaak zal Dijstelberge naar mijn weblogs “gegluurd” hebben? Ontelbare keren vermoed ik zo. Dat maakt haar houding ook zo onacceptabel. Ondertussen wel stiekem en achterbaks IP adressen natrekken, het tekent de dader… Ook past het volkomen in dit beeld dat ze bij Google ging klagen, niet bij justitie. O nee, dan had ze nul op haar rekest gekregen en dat wist ze. Tja, chief-editor van Krapuul, hoe toepasselijk.

Toch een trekseltje, die Dijstelberge, zoals Sjaakie haar eens omschreef? Flikker toch op… 

Opgeflikkerd, flikkers, flikker toch op. De taal van de Bataaf, ook die van Ina. Het lijkt wel haar stopwoordje als ze niet meer verder weet.

Ik was dit enkele weken geleden vergeten te zeggen, maar zag nu een passende tweet. Taal verraadt meer dan je denkt. 

foto’s: BAD GIRLS OF THE BIG BANG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: