Beroerde en zeikende types. Flikker toch op…

AuteursZe weten hoe het moet, weten wat er niet deugt, schuld zijn de anderen of het systeem. Ze zeuren je de kop vol, weten het altijd beter, denken dat ze nadenken. Ze hebben lesjes geleerd, wijsgerige nog wel, sieren zich met citaten in hun “bio’s” die moeten aangeven hoe belezen ze zijn. Hun tekstjes weerspiegelen hun onvermogen om uit ervaring iets te leren.

Waarover spreken ze niet? De sleutel om hun onvermogen bloot te leggen…

Menselijkheid… Dan maken ze keuzes…

Op verzoeken en vragen volgt  nooit antwoord…


Ze wijzen steeds in een richting…

Begaafd en artistiek zijn ze  en zijn literair geschoold…

Ze eisen, ze bevelen en we dienen te gehoorzamen…

InaDijstelberge 11:31am
(Northern) Soulklassieker du jour: R.E.S.P.E.C.Tshar.es/1trT9f via @Krapuul


Deze vrouw is momenteel eigenaar van de site Krapuul en chief-editor van die site. Chief-editor van Krapuul, wat moeten we ons daarbij voorstellen? Niets, ga daar maar rustig vanuit, maar daar hoeft u beslist niet wakker van te liggen. 

Respect is deze vrouw vreemd, net als haar collega’s, haar dj voorop. Wat een lul, wat een zeikerd, om even haar taal te bezigen. Je wilt op zijn minst weten waar dat “R.E.S.P.E.C.T” voor staat en dan krijg je dit te zien:

M.b.t. Krapuul gebruik ik sinds een tijdje de Tor browser. Aanbevolen!

Krapuul… Haar eigen weblog is zelfs verboden terrein voor mij. Mijn spullen verdwijnen door haar toedoen van internet. Conclusie in zijn uiterste consequentie: wij maken de dienst uit en de rest heeft zijn snavel te houden. Wat een volk, wat een Krapuul.

Deze bijdrage van haar eigen blog bezat ik al. Leuk om te memoreren. De bron van de toegevoegde foto vermeldt ze niet en is inmiddels verwijderd.

Zeikende, zeurende, zuigende, zielige oude mennekes


Prachtige poëzie volgt, geheel op rijm. Tien maal: “Zeikende, zeurende, zuigende, zielige oude mennekes”, met als intro, “Schijn ze aan te trekken” en met als slot “Ga je vrouw lastig vallen”. 

Wat doen die mennekes? Ze zuigen bloed, ze stalken, ze gluren, ze druipen, ze liegen, ze lasteren, ze zijn paternalistisch en ontnemen haar de lust tot bloggen: “ROT OP!” 

Nou ik lieg niet, het staat er echt. Een hele prestatie, dichtkunst die zo penetrant de werkelijkheid en de daarin acterende personen voor ogen voert. Terecht dan ook dat 8 lezertjes het “tof” vinden. Vervolgens komen de zeikerds die zeuren.

Nou ja, ik wil niet zeiken, maar sinds m’n aangifte najaar 2012 wacht ik nog steeds op antwoord van Ina. Ik lifte mee en ik begreep er niets van. Toch wist ze van het bedrog dat Riethof pleegde onder de noemer “bewijs”. Toen Sjaakie haar een jaar later tot de “Tibaert groep” rekende greep ze in, niet om klaarheid te scheppen, maar om het met Sjaakie op een accoord te gooien. Dat kon geen toeval zijn. Om in haar termen te spreken, wat een zeikwijf, deze chief-editor. Alleen al die vocabulaire, zo plat Bataafs. Het zal je moeder maar wezen. Manipuleren, ze zegt het. Ze weet hoe het moet heb ik tot mijn schade mogen ervaren.

Voor mij is het wel een hele openbaring gebleken hoe in het bijzonder vrouwen zaken weten te verdraaien, de geschiedenis op zijn kop kunnen zetten, zich als daders tot slachtoffers weten te transformeren. Een goede raad, laat je niet met dergelijke vrouwen in, geef ze niet het voordeel van de twijfel, ze bezeiken je waar je bij staat. Grof gebekt zijn ze en hebben klaarblijkelijk weinig beschaving genoten. Ze noemen ze ook nog links, hoe triest…
Hoe vaak zal Dijstelberge naar mijn weblogs “gegluurd” hebben? Ontelbare keren vermoed ik zo. Dat maakt haar houding ook zo onacceptabel. Ondertussen wel stiekem en achterbaks IP adressen natrekken, het tekent de dader. Ook past het volkomen in dit beeld dat ze bij Google ging klagen, niet bij justitie. O nee, dan had ze nul op haar rekest gekregen en dat wist ze. Tja, chief-editor van Krapuul, hoe toepasselijk.

Toch een trekseltje, die Dijstelberge, zoals Sjaakie haar eens omschreef? Flikker toch op… 

Opgeflikkerd, flikkers, flikker toch op. De taal van de Bataaf, ook die van Ina. Het lijkt wel haar stopwoordje als ze niet meer verder weet.

Ik was dit enkele weken geleden vergeten te zeggen, maar zag nog een passende tweet. Taal verraadt meer dan je denkt. Flikker toch op… 

foto’s: BAD GIRLS OF THE BIG BANG

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: