Lastig leugens te weerleggenSchermafdruk 2016-08-05 01.36.56
Henri Matisse – Entrance to the Kabash – 1912

Helder zijn de resultaten als je de zoekfunctie bij Twitter gebruikt en je er je eigen accountnaam aan koppelt. Je bent wel afhankelijk van de toestand waaronder de accounts te zien vallen: geblocked, afgeschermd of opgeschort. Desondanks levert het mooie resultaten op, zeker als je je eigen Twitter archief ter beschikking hebt. Dan kan nog zo hard gegild worden als hieronder met “door het ijs zakken”, het blijven holle kreten voor de eigen goedgelovige volgers, die nergens op gebaseerd zijn.

Hier een eerste proeve van de vrouw die er uiteindelijk voor zorgde dat al mijn materiaal bij Google verdween. Ja, zei ze, Google verlangt bewijs van “auteursrechtenschending”. Spijtig voor haar is, dat ze zelfs niet begrijpt wat een dergelijke schending inhoudt en Google verwart met een juridische instantie. Nog is dat laatste niet het geval. Ik liet haar niet met rust, wist ze ooit te melden. Dit vond ze bagger, terwijl ze zei te begrijpen wat er speelde. Een typisch voorbeeld van de lafheid voor zijn vrienden

Op 20 april stuurde ik een drietal figuren niet zonder reden een tweet met een verwijzing naar dit bericht: “Demmink en eerroof” waarvan hier het origineel. De copie met bovenstaande inleiding is verdwenen. Saillant detail, Herman Falkenstein is op zijn minst bij die verwijdering betrokken. Saillant vooral i.v.m. de voorgeschiedenis in relatie met Dijstelberge. Hier de laatste mentions van haar met “Tibaert”.

Het complete overzicht van mentions:
@inadijstelberge – december 2011 – april 2016

Ter lezing:
Het geval #Demmink…
Het geval #Demmink… (vervolg)
update 4 augustus 2016

3 gedachten over “Lastig leugens te weerleggen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.