Wilders bestrijders…

Authors


Nusch Eluard (1928) – Man Ray
bron


Bestrijders die in alles hun doelwit imiteren: zo gaan lamlendige figuren te werk. Het is nog veel kwalijker, feiten ontlenen ze aan supporters van dat doelwit. Voor de duidelijkheid, crapuul speelt leentjebuur bij schorem.

Tot schorem reken ik mensen die voor niets terugdeinzen, zelfs niet voor fysiek  geweld en moorddreigingen. Eerroof is voor hen dagelijkse kost. Bedriegen een tweede natuur. Ze genieten van het verspreiden van smaad en laster. Zo maken ze verdacht, zo schakelen ze uit. Verweer is niet mogelijk. Zich verantwoorden doen ze nooit.

De middelen die onverlaten ter beschikking staan zijn praktisch aan geen beperking onderhevig. Op Twitter van blokken, vervalsen van tweets bij RT tot het aanmaken van fake accounts toe. Het toppunt ontdek ik dezer dagen. Een fake account zeer doortrapt op een volkomen liederlijke manier inzetten, daartoe is blijkbaar slechts crapuul in staat. Zie: Zwakzinnige gekken aan het woord?

Onder de naam Tibaert zet ik mijn persoon in om dergelijke praktijken aan het licht te brengen. De verslaggeving kunt u beschouwen als een dagboek met zo nauwkeurig mogelijke weergave van feiten voorzien van commentaar om voor buitenstaanders het mogelijk te maken wandaden en hun plegers enigszins te kunnen plaatsen. Het geheel overziend kun je stellen dat, bij aangifte van de daarin weergegeven reeks aan strafbare feiten, justitie handenvol werk heeft. 


Als een soort katalysator werkt het thema pedofilie. Juist dit thema bracht de politieke onbetrouwbaarheid van zeer velen aan het licht. 

Willekeurig gekozen een aantal tweets die o.m. dit illustreren…

 

 En tot slot nog een RT:Veel zaken ontdek ik nu pas voor het eerst stomweg vanwege het feit dat ik dacht aan een paar voorbeelden genoeg te hebben. Enkele stalkers, een stel intriganten, een paar smaadschrijvers, dat moest voldoende zijn om malafide praktijken bloot te leggen. Nu pas ontdek ik een veelvoud van wat ik wist (zie screenshots) simpelweg door het nu systematisch vastleggen van m’n tweets, mentions en die fake accounts via Twitter.  Zie INDEX. Opgeschorte en geblokte accounts geven helaas de oorspronkelijke tweets niet meer weer, maar er is weinig fantasie voor nodig om je voor te stellen wat daar te lezen viel. Deze fake, vermoedelijk van Friedrich Eckhardt, valt nog wel te bewonderen:


Eckhardt is in ieder geval degene die de weg geplaveid heeft tot het doen verdwijnen van mijn weblogs bij Google. Uiteindelijk was Ina Dijstelberge succesvol en daar had ze beslist geen spijt van. Ze is me ook nog steeds een antwoord schuldig, niet zonder belang voor de a.s. rechtszaak. 

Meer informatie:

 mentions met de vermelding Tibaert

fake accounts gericht op Tibaert

Zoals ik zei, pedofilie vormde de katalysator voor een proces, een hetze is een juistere omschrijving, richting Tibaert waarbij links en rechts zich omarmden. Dijstelberge heeft zelfs de sporen op haar site Krapuul verwijderd waarbij die link gelegd kon worden. De uitspraken van Tibaert m.b.t. pedofilie zijn er verdwenen. Censuur van het zuiverste water. Ik kom erop terug, want anders wordt dit bericht veel te lang. In principe wilde ik slechts een vervolg tonen op “Zoekresultaten Wilders bestrijders – Ina“, nu met André de Raaij en Huib Riethof in de hoofdrol. Deze dus:

Pooier, antisemiet, psychopaat… Kan  dat voor justitie verantwoorden?

Zie de complete TL: 
@vanovernaar @onedinline2010 – oktober 2011 – april 2016 – “Tibaert” – TL

Alphonse Scaf heeft geretweet Robert Jean Konrad
Nog steeds is die idioterie gaande. Bij  en  hoor je er niets meer over:
Alphonse Scaf heeft toegevoegd,

 

Zie de complete TL: @huibree – mei 2011 – oktober 2015 – “Tibaert” – TL  

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: