De haat van een seniel

Engeland: De automobiele vrijheid of de oorlog op de autoweg?


Toegevoegd juli 2019 en terug gedateerdIn koor wordt vanaf dit najaar geroepen, Tibaert is bezeten van haat. Grote politieke geesten op internet hebben het vastgesteld, waaronder, het stemt me droef, iemand bij wie ik aanklopte met een verzoek hem te mogen citeren: haat. Al deze lieden delen één optie, aan hun gaat het fascisme voorbij, ze zijn rein, ze strijden voor de goede, lees kapitalistische, zaak.Over een ding zijn de goed geïnformeerde stemmen van links en rechts het volstrekt eens, Tibaert is een seniel van haat vervuld.PS
maart 2022: @Dragonseye717 ontpopte zich later als Joop Zeil, steun en toeverlaat van “linksfascisten”.Uitgelicht: bron onbekend

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.