Voer voor de fascistische psyche

Man en vrouw
In het bericht “Welopgevoede kinderen?” was sprake van een boeiend onderzoek. De link naar de bron heb ik gewijzigd, die liep via de site van Strieker met haar baarlijke nonsens. Nu wordt u rechtstreeks doorverwezen naar de oorspronkelijke, een van de zeer vele propaganda sites die de islam als het grote kwaad in de wereld, lees onze potentiële vijand, willen afschilderen. Niets is te dol en het copy/paste gedoe is niet van de lucht.

Het artikel waar Strieker naar verwijst wordt als volgt ingeleid:


Muslims and Westerners:
The Psychological Differences

by Nicolai Sennels
(May 2010)

Introduction by Nancy Kobrin, author of The Banality of Suicide Terrorism: The Naked Truth About the Psychology of Islamic Suicide Bombing


When I first read about Nicolai Sennels’ work concerning therapy, which he had conducted with criminal Muslims in Denmark, I knew that it would be groundbreaking. I hope that you the reader will listen closely to what he has to say.
I also had the opportunity to conduct prison interviews of Muslim detainees, which were not interrogations. Minneapolis has the largest diaspora of Somali Muslims outside of Mogadishu, and there was an overload in the county jail. I was trying to decide if I wanted to draw up a research project. Pressured for time and with too many other responsibilities plus receiving a death threat during one of the interviews, I decided against it. 
Je weet dan meteen al hoe laat het is. Vervolgens komt die psychiater zelf aan het woord.


Background

February 27th 2008. On a cold and windy Wednesday (for cyclists like myself), I took a deep breath, grabbed the microphone and did something that changed my life. In front of the Copenhagen Mayor’s Integration and Social Services Office there were gathered several journalists, a faithful Muslim musician from the famous MTV-band ‘Outlandish,’ dozens of Imams and Muslim spokesmen and a couple of hundred social workers with Muslim and Danish backgrounds. I began to say what everybody already knew, but, what nobody either wanted or dared to say: that those who are referred to as foreign criminals, religious extremists, or terrorists in the making and who are the cause of lawless parallel societies (what the conference “Diversity and Safety in the City” was about) are all Muslim. I argued that we should stop talking about “criminal foreigners” and start using the more precise term, “criminal Muslims.” As a psychologist, having had more than a hundred Muslim clients, I told them that politicians and professional social workers need to understand the cultural and religious backgrounds of criminal foreigners. That is, if we want to come up with, at least, somewhat effective and targeted plans on how to reduce the social unrest, anti-democratic religious movements, the violent and anti-social forces among foreigners.Met het bedrijven van wetenschap heeft dit niets van doen. Het is puur kwaadwillig een bepaalde discipline inzetten voor politieke doeleinden. Hiervan zijn voorbeelden te over binnen de sociologie, antropologie, etnologie en zeker ook bij de psychiatrie. 

Wie is die Sennels? Een voorbeeld slechts, kijk zelf maar. Het is te walgelijk voor woorden, maar verpakt in een clean jasje, niet als bij die van dik hout zaagt m’n planken extremisten.


Zo wordt het broodnodige voer geleverd aan mensen die het fascisme op moderne leest, made in USA, omarmen, zoals Sandra Strieker en uiteraard al die coryfeeën die internet bevuilen en niets bijdragen aan een wereld waarin verdraagzaamheid, beschaving en rechtvaardigheid voorop staan. Zij geven slechts voorwendsels om uiteindelijk mensen af te maken. The war on Terror must go on.
 
Bron foto onbekend – Tumblr

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.