De Bataafse intelligentie

Een commandocentrale
Bataven beseffen wat intelligentie is, creativiteit en al die schone zaken die hen tot een uitzonderlijk wezen maken. Je hoeft slechts maar te lezen hoe hij of zij zich aanprijst op internet en het wordt meteen glashelder.

De Bataaf steekt niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk boven andere mensensoorten en -rassen uit en is in het bezit van een geweldig brein. Bezie hun Leider Wilders maar, zou ik willen zeggen. 

Bij alle metingen scoren Bataven bovengemiddeld. Een IQ van bijvoorbeeld 140 is niet ongewoon, eerder regel dan uitzondering. Eigen wetenschappelijk onderzoek bevestigt het weer, wat al eeuwen bekend was, men is superieur. 

Hier op een forum maakte iemand dit gegeven nogmaals duidelijk voor wie nog mocht twijfelen. Bovenaan prijkt zijn bijdrage, ondertekent met DemoCrates, een meer dan toepasselijke naam:


De meeste mensen vermoedden dit uiteraard altijd al maar het blijkt nu aangetoond: intelligentie is genetisch bepaald en wordt totaal niet beïnvloedt door de omgeving. Een en ander blijkt uit een 6-jarige studie van de geneticus Robert Plomn, waarover vanavond een interessante documentaire werd uitgezonden door Discovery Channel.

Dit zoveelste resultaat van een (ongekleurd) onderzoek betekent natuurlijk weer een domper voor onze linkse gelovigen, die er heilig van overtuigd zijn dat er geen genetisch bepaalde verschillen tussen mensen zijn. 

Waarom ze dit laatste zo belangrijk vinden ontgaat mij overigens ten ene male. Ik heb er totaal geen problemen mee om te weten dat een Aziaat gemiddeld intelligenter is dan ik. Misschien zouden de linkse partijen meer Aziatische mensen in hun kader op kunnen nemen. Zou wellicht zéér verhelderend werken …

D.
    * Multiculturele Chaos of Paradijs ? *
De harde werkelijkheid van de Multikul-utopie
       zie : http://www.democrates.net
     Nu met “De ondergang van Nederland”

Posted by news://news.nb.nu

 Toendertijd waren dit soort stukjes eerder nog een uitzondering, 2001. Inmiddels zijn ze schering en inslag. De evolutie en verspreiding van het Bataafse ras gaat snel, zullen we maar denken. Wilt u meer weten omtrent intelligentie, vervoeg u dan bij Mensa.


 
Een naschrift – 14 september 2016

schermafdruk-2016-09-13-20-17-43

Deze week overleed de vermaarde Franse geneticus Albert Jacquard. In herinnering heb ik hem vooral door zijn dagelijkse praatjes op France Culture vlak voor het nieuws van zessen. Zo wierp hij meermaals de vraag op wie de aarde toebehoort, de grondstoffen met name.

In de NouvelObs stond een mooi interview met hem uit 1997 waarin hij het begrip snelheid koppelt aan wat heet intelligentie te zijn. In een TV gesprek kwam hetzelfde thema ook aan de orde, zie ik nu, zoekende naar opnames van hem.

Albert Jacquard :
“Qu’est-ce que cela veut dire, être intelligent ?”
“Malheureusement, ici comme ailleurs, nous succombons à cette mode absurde: la valorisation de la vitesse, dominant de la société actuelle. Cessons de confondre la vitesse avec l’aboutissement, car, on le sait depuis longtemps, rien ne sert de courir… Moi qui enseigne la génétique à des étudiants en première année de médecine, je constate que, en moyenne, les filles sont meilleures. Est-ce à dire que les garçons sont moins intelligents? Je pense qu’il y a une explication plus logique: à cet âge, tandis que les filles pensent à leurs études, les garçons pensent aux filles…”
 
Uitgelichte afbeelding:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.