Hoe kom je van een loeder af?

Best (1936)
Kinderen van de familie Raaymakers, getroffen door de crisis, kregen hulp dankzij een actie van het blad Het Leven.
De laatste weken ben ik zo goed en zo kwaad als het gaat de jaargang 2013 aan het herstellen. Waar het zich op zal toespitsten is het doen verdwijnen van m’n weblogs. Dat was geen toeval, dat was opzet van mensen die je smeerkezen kunt noemen of fascisten. Dat is voor mij inmiddels glashelder.

Iemand die beide omschrijvingen ten volle verdient noem ik vaker Yollie, ook bekend als haatoma. Met haar kreeg ik het definitief aan de stok toen ik het opnam voor een vrouw, die grof beledigd was door haar vriendje Vlunk. Doodleuk vroeg ze aan die vrouw korte tijd later me te ontvolgen, als bij zovelen. Haar naam noem ik uiteraard niet. Ze bleef me trouw. Een jaartje later flikte Yollie datzelfde grapje bij een andere dame. Haar naam heb ik onleesbaar gemaakt. Het betreft een vrouw die ik zeer hoogacht, die weet waarover ze praat, zeer energiek is. We kennen elkaar al van voor Twitter via een andere weg.


Gavi Mensch @GaviMensch @aaaaaaaaaaaaa jij bent de gefrustreerde dame. Ik stel dat ik mensen block die Tibaert volgen, meer niet. Voor  veiligheid van mijn kids
4:01 PM – 31 Oct 2013

Jacqueline @JacquelineWxxx  31 Oct 2013
@GaviMensch DOM MENS -> @ aaaaaaaaaaaaa

Gavi Mensch @GaviMensch  31 Oct 2013
@JacquelineWxxx mijn block en antwoord waren denk ik wel afdoende, geen idee of zij  dom is .

Jacqueline @JacquelineWxxx  31 Oct 2013
@GaviMensch 1 ding je bent mijn vriendin en als ze aan jou komen dan hebben ze echt een probleem

Gavi Mensch @GaviMensch  31 Oct 2013
@JacquelineWxxx ;-))) weltrusten mensch

Jacqueline @JacquelineWxxx  31 Oct 2013
@GaviMensch trusten lieverd en ik blijf achter je staan -> niet aan de kinderen of kleinkinderen komen van mijn vriendin Gavi

Jacqueline @JacquelineWxxx  31 Oct 2013
@GaviMensch staat al een lange tijd op block hier naar mens  @ aaaaaaaaaaaaa

 Nee, van virtuele loeders kom je nooit af. Wat ze verspreid hebben blijft her en der hangen en daar wordt weer misbruik van gemaakt. Het is een van de redenen dat ik daarom het spul aan mij gericht vastleg. Gajes kan laag of hoog springen, de deur van het politiebureau plat lopen, me op andere wijze bedreigen of wat ook, slechts de rechter kan me mogelijk tot de orde roepen. Dat zien we dan wel weer. 

Ondertussen gaan vele figuren schaamteloos verder, keren nooit weerom, zijn te laf kleur te bekennen en excuses aan te bieden. Het is ongelooflijk als je niet beter wist. En o, wat hangen ze de sociaal medelevende uit. Je proeft en ruikt het, het is holle praat. 

Wat ben ik blij dat ik niet hoef te liegen en te draaien, dat ik andere mensen in hun eigenwaarde kan laten. Dat maakt het leven gemakkelijk en aangenaam. Ik hoef maar naar een figuur als Wilders te kijken en ik weet het, alles wat aan het leven kleur en inhoud geeft mist die man en hij sleept anderen in dat nihilisme mee. Zo ook iemand als Yollie. Ze zijn beklagenswaardig, deze mensen met hun fascistische instelling, maar o wat richten ze een schade en ellende aan.

  • EEN OUWE GEFRUSTREERDE GEK MET EEN OORLOGSTRAUMA

  • Uitgelichte foto: bron

    Geef een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.