Heb je dit gezien?

Parapluie
Onderstaand bericht was afgeschermd. Reden: Jeannie. Om i.v.m. de aanstaande rechtszaak een compleet beeld te kunnen geven is het vanaf heden (18-3-15) openbaar. Het betreft e-mail verkeer met Eveline van Donkelaar. Op een bericht wil ik wel even wijzen, omdat ze zich hierin zelf treffend karakteriseert. Die e-mail is in vet weergegeven. Verder heeft deze vrouw niets te melden dat hout snijdt. Op politiek gebied niet, op het gebied van de gezondheidszorg niet en cultureel is ze volledig onderontwikkeld. Een echt Bataafse in mijn ogen.

De e-mails stammen uit juli 2012, nog geen jaar voordat ze, gewetenloos zou je het kunnen noemen, ging samenspannen met Dirk Hartman (NVU) en Friedrich Eckhardt (de bedreiger van een kind van Femke Halsema). Reden? Tibaert diende te verdwijnen van internet. Haar trouwe vazallen waren Huib Riethof en André de Raaij, haar collaborateurs op gepast moment Ina Dijstelberge en Jacqueline Wouters.


Claudio Bravo: Red Marjana (2008)


Er zijn mensen die kunnen niet velen dat hun in het openbaar gedane uitspraken vastgelegd worden. Politici, leidinggevenden. Ze hebben geleerd zich er tegen te wapenen. PR. Anders ligt het voor eenvoudige lieden die iets menen voor te stellen. Als hun kul en dwaze praat wordt doorgeprikt gaan ze steigeren. Volg Twitter, het is er dagelijks aan de orde. Het ontaardt steeds in schelden, verdacht maken en de mond willen snoeren. Laat ik ze voor zijn dacht ik, ik zet die zooi op een blog. Toen brak de beer los. Achteraf slechts kinderspel bij wat volgde. Altijd, en daar was ik in mijn onnozelheid niet op bedacht, heb je mensen die willen profiteren van wat anderen doen.

Eentje heb ik maar al te goed leren kennen. Een paar maal heb ik haar al geportretteerd ter informatie en ter waarschuwing. Zoals het propagandisten en volksmenners betaamt hoeft ze nooit wat aan te tonen, haar gelijk staat vast en daaromheen worden na behoefte verzinsels, verdraaiingen en manipulatie van iemands woorden, laster, smaad, leugens en bedrog gevoegd. Daar ben je machteloos tegen. Zie Wilders, zie de Telegraaf en vooral die dubieuze sites op internet als GeenStijl. Als je het spel goed wil spelen, en deze vrouw is er een meester in, moet je gehaaid en sluw zijn. Je dient eerst en vooral je te verzekeren van voldoende aanhang door je enerzijds als “goed” en anderzijds als “slachtoffer” te presenteren. Dat kost wat tijd, maar de vruchten pluk je. Zij levert het dagelijkse bewijs en regelmatig via haar blog. Hier een copie van haar laatste geschriften, van belang voor het onderstaande.

Hoe kwam ik met haar in contact? Doordat ik het met iemand aan de stok had en waar zij, bleek *, nog een appeltje mee te schillen had. Ik was voor haar het middel voor haar doel. Huidige volgelingen van haar zijn dus gewaarschuwd. Al eerder heb ik, om die praktijk te tonen en om te waarschuwen, een e-mail van haar laten zien. Ik denk nu dat het nuttig is het begin van ons kortstondig e-mail verkeer te tonen. Veel onttrekt zich aan onze waarneming (zie: Onthullend) en daar wordt grondig misbruik van gemaakt. Ook hier. Lees haar laatste aan mij gerichte smaadschrift maar en vervolgens onderstaande e-mails. Haar kwalificaties, zult u merken, om mensen in diskrediet te brengen zijn steeds van dezelfde orde. Daarmee heeft ze succes geoogst en gaat er voortdurend mee verder. Het screenshot van haar eerste e-mail aan mij gericht:


Schermafbeelding 2014-02-02 om 19.41.00

 


De enige wat uitgebreide e-mail wisseling tussen ons die hierop volgde is deze:heb je dit gezien?
17.07.12

an mich
Jeannie is een fan van smalhout en zo past alles weer in elkaar:http://raqs-sharqi.hyves.nl/fotos/?ga_campaign=photoAlbumEntry_ProfileHeadergroetjes
Eveline
17.07.12
an Gavi
Bij haar viel eens te lezen dat ze een bloemetje was gaan leggen bij het huis van Fortuyn… De grote makker van Smalhout. Zoek eens op internet naar stukjes van die figuur. Lachen…!
Tja, als pa Van Ophoven geen duiten had lag ze in de goot, denk ik, die Jeannie… Echt Eveline, ze is de domheid in persoon…
Vraag, is dat het interieur van Smalhout?Groet, Fons18.07.12

an Gavi
Eveline, ik was net even m’n mail aan het bijwerken en zo kom ik weer bij jou uit! Even gegoogled en nu begrijp ik de link tussen Jeannie en die Smalhout. Kan het erger? Zo iemand gaat in bepaalde kring door voor intellectueel. En de angstige figuren slikken het gebrabbel voor zoete koek.

Groet, Fons

18.07.12

an mich

Weet je, Fons, ik had Smalhout vroeger best hoog staan, als empathisch arts. Er moet iets gebeurd zijn waarom hij zo omgedraaid is. Ik vermoed drugs , veel voorkomend bij anesthesisten, in hun jonge jaren hersenletsel opgelopen door lachgas ed. Dat kan de persoonlijkheid veranderen. Nu is het praktisch een neonazi, tijd voor opsluiten.

http://gavimensch.blogspot.nl/2012/07/ergens-op-een-vreemd-frobelblog.html

Of het interieur is van Smalhout, die foto op Hyves? Geen idee. Maar of ie past bij de ordinaire dame die op de foto staat, nee niet echt. Het zullen dus de spullies van Opa zijn. Waar woont die Jeannie eigenlijk? Hier in Maastricht?

Groetjes,

18.07.12

an Gavi
Mooi, Eveline…

Een neef van me heeft bij de Telegraaf gewerkt, op de drukkerij. Daarnaast had hij een winkeltje in tweedehands speelgoed ergens tussen het Damrak en de Nieuwezijds. Buiten een rekje met kranten. Eentje verkocht hij niet, de Telegraaf… Die Smalhout kwam bij mij in beeld door iemand op het NRC forum. Hij had een groot deel van z’n leven bij Fokker gewerkt en zette zich nog steeds, ver in de zeventig, in voor de vakbeweging. Hij kocht zaterdags speciaal vanwege die Smalhout de Telegraaf. Toen werd ik nieuwsgierig… De rest begrijp je wel. Op internet valt het een en ander van hem terug te lezen. Ook van zijn meester Fortuyn. Feitelijk zijn die stukjes van jou al afdoende als karakteristiek voor dat wereldje.

Ja, die Jeannie moet woekeren met de ruimte in haar interieur, ik overigens ook! Die meid drong zich min of meer vorig jaar bij me op. Voor mij een interessante case om het pvv denken aan de kaak te stellen. Het werd nog boeiender voor mij toen iemand me attendeerde op wat dat “beroep” van haar inhield. Boerenbedrog dus. Ze woont in Echt, kent Laurence Stassen persoonlijk.

M’n eerste stukje aan haar gewijd: http://tibaert.blogspot.nl/2011/08/over-eten-en-moleculen.html

Als je vanaf daar doorbladert val je van de ene in de andere verbazing…

Hou me op de hoogte van nieuwe stukjes van je. Kan ik er waar mogelijk weer op anticiperen. Die “haatoma” zit bij mij nog altijd in het vat. Moet het juiste moment afwachten zonder dat ik je er rechtstreeks in hoef te betrekken!

Groet, Fons

18.07.12

an mich

Allemachtig zouden er ook vitamines zijn voor het verbeteren van interpunctie en spellings- en grammaticafouten?

Weet je, het is zoals ik schrijf in mijn stukje ‘Wilders de diagnose’. Hij voert ze, geeft het voorbeeld en laat ze dan schuiven, zo doet hij het ook in de partij. Zo doen psychopaten het ook, mensen met antisociale persoonlijkheidsstoornis en lijdend aan narcisme, ook al zien zij het niet als een lijden. De bewegingen rondom grote machthebbers met dezelfde stoornissen hebben vele mensen de dood gekost. Vaak zijn de volgelingen supersimpel en wordt hen een mogelijkheid geboden om zich al spiegelend aan de grote leider een stuk beter voor te doen dan ze zijn.

Jammer voor Jeannie en Fleur bestaan er niet zo veel leidsters ws door de afwezigheid van grote hoeveelheden testosteron. 😉
Maar de dummies van de pvv in de kamer, de senaat en ook in de gemeentes beginnen al door de mand te vallen. De meeste hebben valse of vervalste cv’s en geen enkele is geschikt voor meer dan lopende bandwerk.
De dummies op Twitter zijn ongeleide projectielen. Ik heb hier en daar wat comments laten staan onder mijn blogs, maar het meeste heb ik gemodereerd, mijn eigen mensen zouden de taal die ze bezigen niet eens begrijpen.

En Smalhout is een zielige doch intelligente drugsgebruiker, helaas. Zonde. Makkelijk te chanteren en makkelijk over te halen tot klussen. Van de Fortuijntijd heb ik niet alles meegekregen, ik was toen deels in het buitenland. Maar ook deze nitwit omringde zich met dummies, autoslopers en veel latent homoseksuele hetero’s die vanuit CDA en VVD en ook D’66 hoek niet goed met hun gevoelens overweg konden. ;-))

Zo ook eigenlijk bij Rutte en Wilders. Geen van 2en echt hetero, beetje op de Amerikaanse toer…. Beter is het om hetero lijken om gekozen te worden?

Ach, de tijd zal leren of ik daar ooit nog eens gelijk in krijg;-))
Ik ga nog even bladeren. Het was weer een drukke dag.
We moeten nu toch echt eens een keer afspreken.
Kan je vrouw wel overweg met je dagelijkse strijd tegen de fascisten?

Ik zie je wel weer

Groet en geeuw

Eveline

Gavi Mensch,
Passie voor Menschen
Blog: http://gavimensch.blogspot.com/

Date: Wed, 18 Jul 2012 17:06:54 +0200

19.07.12

an Gavi
Eveline, het is “spellingfouten”…. Grapje! Tja, het gebeurt me ook vaker, die tweede naamval “s”. Een mooie karakteristiek zet je hier neer van die personages. Fleur heeft (…)  net op het moment dat ze tot running-mate van Wilders werd uitgeroepen. Wat je zegt over Wilders en Rutte daar heb ik vaak aan moeten denken, onderdrukte homofilie. Er is in de zeventiger jaren een werk verschenen “Männerphantasien” die dit onderwerp bij de hoorns vat met als voorbeeld de nazi’s.

Schrik niet als je gaat terugkijken op Twitter. Die Peter Anshof beveelt ons met hem in discussie te treden. Ja die brullende, nare vlerk en nog veel meer, moet samen met de haatoma open staan voor een eerlijk gesprek zonder schelden. De goeie man heeft zelfs nog niet in de smiezen hoe onbeschoft hij zich gedraagt. Meermaals heb ik hem al gevraagd die smurrie onder de naam Tijl Uilenspiegel van z’n blog te verwijderen, de “biografie” van ene Dick Hartman. Hij doet of zijn neus bloedt. Als je die aan mij gewijde biografie nog niet kent, hier staat ze: http://tibaert.blogspot.nl/2011/11/de-waarheid-over-mijn-persoon-een-pvv.html

Momenteel zit die @doktahd weer achter een slotje.

Tja, en wat dacht je? Ik wil die haatoma nou wel eens in levende lijve treffen. Serieus Eveline, dat moeten we doen. Volgende week is, zeker woensdag, nogal moeilijk voor me. Dan is het precies een jaar geleden dat mijn moeder is overleden, bijna honderd jaar oud. Een door en door lieve vrouw. M’n (…) nu is de band met mijn verleden volledig gekapt. Ik heb het er wel eens moeilijk mee. Maar voor het overige, we gaan niet op vakantie, dus stel maar iets voor!

O ja, Gonny is verdraagzaam van aard, maar het begint haar onderhand wel te vervelen. Meer dan begrijpelijk. Heeft vooral te maken met het feit dat ik nogal eens afwezig ben met m’n gedachten…!

Groet, Fons

Schermafbeelding 2014-02-02 om 19.42.12

 


Deze ietwat onnozele briefwisseling (strikte privé informatie van mijn kant heb ik verwijderd) bevat alle ingrediënten waaruit deze vrouw put gevoegd bij de informatie die ze verkrijgt en naderhand misbruikt. Een schoolvoorbeeld van een intrigante. Nogmaals, lees haar epistels maar. Dat “gevonden” berichtje doet de deur dicht en dan vervolgens haar tweets… Ach ze is an sich volstrekt onbelangrijk en met kinderen werken lag haar niet. Ze had het slechts een half jaar volgehouden…

Wat moet je hier nu verder mee, met deze ervaringen? Nogmaals, ik toon ze om inzicht te verschaffen in het autoritaire en fascistische denken. Maar er speelt meer. Zijn we nog wel voldoende beschermd tegen laaghartige aanvallen op de persoon? Jongeren kunnen van dit soort praktijken regelrecht de klos worden. Er wordt gegoocheld op naam, zie ook deze vrouw, et voilà het plaatje is compleet. Opheldering verschaffen is vechten tegen de bierkaai en je kunt nu eenmaal onmogelijk tegen iedereen die laster verspreid aangifte gaan doen of een juridische procedure opstarten. Kortom, GeenStijl is geoorloofd, Tibaert niet. Treurig is het wel. Ondertussen wordt hard gewerkt aan het verdwijnen van dit weblog. U weet, de knuppel “auteursrecht” blijkt uiterst effectief.

Een beetje context hoe op Twitter door deze vrouw en haar volgelingen geopereerd wordt kan geen kwaad: Is de wens de vader van de gedachte?

Op de tekst ga ik niet meer verder in. Ondanks mijn ervaringen ga ik er nog steeds vanuit dat de meeste mensen weldenkend zijn. 

Passie voor “Menschen”… Ze zat al op de koers van mensen als deze: “Zinvolle discussies met het PVV volkje”. Zie Hartman als DoktahD, later bekend als haar steun en  toeverlaat actief onder De Dorpsgek Rommedoe. En zie de derde kolom, iemand veroordeeld vanwege bedreiging leden van het koninklijk huis:


screenshot augustus 2013 (tweets ook van december 2012)

 


Vlunk is de naam, al jaren een trouwe vriend van Eveline. Hij wil haar nu uit de brand helpen met een rechtszaak tegen Tibaert. Ervaring met de rechtsgang ontbeert deze man niet. Dat staat vast.

Update 18 maart 2015


28 april 2017:


* Alles overziend is het waarschijnlijk nog veel treuriger. Ze wilde vermoedelijk bij me in het gevlei komen, wat stoken en verdacht maken kan geen kwaad zal ze gedacht hebben, en kwam aanzetten met deze kul. In haar optiek was ik kennelijk op jacht naar dat figuur Anshof. ps: Deze vrouw vervult mijn vrouw met afschuw. Het zal u niet verbazen…
Afbeeldingen: bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.