Heb je dit gezien?

Parapluie
Onderstaand bericht was afgeschermd. Reden: Jeannie. Om i.v.m. de aanstaande rechtszaak een compleet beeld te kunnen geven is het vanaf heden (18-3-15) openbaar. Het betreft e-mail verkeer met Eveline van Donkelaar. Op een bericht wil ik wel even wijzen, omdat ze zich hierin zelf treffend karakteriseert. Verder heeft deze vrouw niets te melden dat hout snijdt. Op politiek gebied niet, op het gebied van de gezondheidszorg niet en cultureel is ze volledig onderontwikkeld. Een echt Bataafse in mijn ogen.

De e-mails stammen uit juli 2012, nog geen jaar voordat ze, gewetenloos zou je het kunnen noemen, ging samenspannen met Dirk Hartman (NVU) en Friedrich Eckhardt (de bedreiger van een kind van Femke Halsema). Reden? Tibaert diende te verdwijnen van internet. Haar trouwe vazallen waren Huib Riethof en André de Raaij, haar collaborateurs op gepast moment Ina Dijstelberge en Jacqueline Wouters.

Claudio Bravo: Red Marjana (2008)


Er zijn mensen die kunnen niet velen dat hun in het openbaar gedane uitspraken vastgelegd worden. Politici, leidinggevenden. Ze hebben geleerd zich er tegen te wapenen. PR. Anders ligt het voor eenvoudige lieden die iets menen voor te stellen. Als hun kul en dwaze praat wordt doorgeprikt gaan ze steigeren. Volg Twitter, het is er dagelijks aan de orde. Het ontaardt steeds in schelden, verdacht maken en de mond willen snoeren. Laat ik ze voor zijn dacht ik, ik zet die zooi op een blog. Toen brak de beer los. Achteraf slechts kinderspel bij wat volgde. Altijd, en daar was ik in mijn onnozelheid niet op bedacht, heb je mensen die willen profiteren van wat anderen doen.

Eentje heb ik maar al te goed leren kennen. Een paar maal heb ik haar al geportretteerd ter informatie en ter waarschuwing. Zoals het propagandisten en volksmenners betaamt hoeft ze nooit wat aan te tonen, haar gelijk staat vast en daaromheen worden na behoefte verzinsels, verdraaiingen en manipulatie van iemands woorden, laster, smaad, leugens en bedrog gevoegd. Daar ben je machteloos tegen. Zie Wilders, zie de Telegraaf en vooral die dubieuze sites op internet als GeenStijl. Als je het spel goed wil spelen, en deze vrouw is er een meester in, moet je gehaaid en sluw zijn. Je dient eerst en vooral je te verzekeren van voldoende aanhang door je enerzijds als “goed” en anderzijds als “slachtoffer” te presenteren. Dat kost wat tijd, maar de vruchten pluk je. Zij levert het dagelijkse bewijs en regelmatig via haar blog. Hier een copie van haar laatste geschriften, van belang voor het onderstaande.

Hoe kwam ik met haar in contact? Doordat ik het met iemand aan de stok had en waar zij, bleek *, nog een appeltje mee te schillen had. Ik was voor haar het middel voor haar doel. Huidige volgelingen van haar zijn dus gewaarschuwd. Al eerder heb ik, om die praktijk te tonen en om te waarschuwen, een e-mail van haar laten zien. Ik denk nu dat het nuttig is het begin van ons kortstondig e-mail verkeer te tonen. Veel onttrekt zich aan onze waarneming (zie: Onthullend) en daar wordt grondig misbruik van gemaakt. Ook hier. Lees haar laatste aan mij gerichte smaadschrift maar en vervolgens onderstaande e-mails. Haar kwalificaties, zult u merken, om mensen in diskrediet te brengen zijn steeds van dezelfde orde. Daarmee heeft ze succes geoogst en gaat er voortdurend mee verder. Het screenshot van haar eerste e-mail aan mij gericht:


Schermafbeelding 2014-02-02 om 19.41.00

 


De enige wat uitgebreide e-mail wisseling tussen ons die hierop volgde is deze: Heb je dit gezien? De ietwat onnozele briefwisseling (strikte privé informatie van mijn kant heb ik verwijderd) bevat alle ingrediënten waaruit deze vrouw put gevoegd bij de informatie die ze verkrijgt en naderhand misbruikt. Een schoolvoorbeeld van een intrigante. Nogmaals, lees haar epistels maar. Dat “gevonden” berichtje doet de deur dicht en dan vervolgens haar tweets… Ach ze is an sich volstrekt onbelangrijk en met kinderen werken lag haar niet. Ze had het slechts een half jaar volgehouden…

Wat moet je hier nu verder mee, met deze ervaringen? Nogmaals, ik toon ze om inzicht te verschaffen in het autoritaire en fascistische denken. Maar er speelt meer. Zijn we nog wel voldoende beschermd tegen laaghartige aanvallen op de persoon? Jongeren kunnen van dit soort praktijken regelrecht de klos worden. Er wordt gegoocheld op naam, zie ook deze vrouw, et voilà het plaatje is compleet. Opheldering verschaffen is vechten tegen de bierkaai en je kunt nu eenmaal onmogelijk tegen iedereen die laster verspreid aangifte gaan doen of een juridische procedure opstarten. Kortom, GeenStijl is geoorloofd, Tibaert niet. Treurig is het wel. Ondertussen wordt hard gewerkt aan het verdwijnen van dit weblog. U weet, de knuppel “auteursrecht” blijkt uiterst effectief.

Een beetje context hoe op Twitter door deze vrouw en haar volgelingen geopereerd wordt kan geen kwaad: Is de wens de vader van de gedachte?

Op de tekst ga ik niet meer verder in. Ondanks mijn ervaringen ga ik er nog steeds vanuit dat de meeste mensen weldenkend zijn. 

Passie voor “Menschen”… Ze zat al op de koers van mensen als deze: “Zinvolle discussies met het PVV volkje”. Zie Hartman als DoktahD, later bekend als haar steun en  toeverlaat actief onder De Dorpsgek Rommedoe. En zie de derde kolom, iemand veroordeeld vanwege bedreiging leden van het koninklijk huis:


screenshot augustus 2013 (tweets ook van december 2012)

 


Vlunk is de naam, al jaren een trouwe vriend van Eveline. Hij wil haar nu uit de brand helpen met een rechtszaak tegen Tibaert. Ervaring met de rechtsgang ontbeert deze man niet. Dat staat vast.

Update 18 maart 2015


28 april 2017:


* Alles overziend is het waarschijnlijk nog veel treuriger. Ze wilde vermoedelijk bij me in het gevlei komen, wat stoken en verdacht maken kan geen kwaad zal ze gedacht hebben, en kwam aanzetten met deze kul. In haar optiek was ik kennelijk op jacht naar dat figuur Anshof. ps: Deze dame vervult mijn vrouw met afschuw. Het zal u niet verbazen…

 


 


Afbeeldingen: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.