Zinvolle discussies met het PVV volkje

Maastricht: Molen van Clemens (c.1900)
Ben je met een alleraardigste Maastrichtse van gedachten aan het wisselen doemt bij mij in het zoeklijstje “tibaert” plots dit bericht op, inmiddels verwijderd:


@doktahd
BREKEND! De werkelijke reden waarom @Tibaert_extra de #PVV haat: Geert date stiekum met mevr Tibaert @aldegon http://t.co/cKpKPBx8De man met een grote voorliefde voor de SS en meer fraais heeft een foto bij mij gegapt en daar een montage van gemaakt. Vervolgens kunnen de Gefolgsleute van hem aan de slag, het spits wordt afgebeten door iemand die me blijkbaar geen seconde uit het oog verliest:


@Jekylline
@DoktahD @Tibaert_extra whahahhaa ik geef @aldegon groot gelijk, Geert is tenminste wel een leuke man en geen kip!!! #PVVLaten passeren die handel of reageren is steeds de vraag. Nou toch maar pareren:


@Tibaert_extra
Nein, ein dink is zeker, mèt crapule liet mien vruiwke zich neet in…
RT @DoktahD: BREKEND! De werkelijke (cont) tl.gd/g95dlj

@Tibaert_extra
Een vulgaire #pvv‘er volgen? Dit is het mooiste exemplaar > ow.ly/9sZhn en z’n interieur… ow.ly/9sZsL #fascist #nvu #ssVoor het overige geef ik nu in volgorde weer wat het PVV schorem te melden heeft. Helaas blijken enkele tweets spoorloos verdwenen. Als ik ze weet te achterhalen voeg ik ze alsnog toe!


@Hennie070
@Tibaert_extra @RealShowstopper Halve Haaan…houdt je smoel..

@Michael1974_1
@DoktahD @Tibaert_extra @aldegon hahahahahahahahahahaha. En maar zeggen dat ze sigaretten ging kopen

@Jekylline
LOL #PVV RT @Michael1974_1: @DoktahD @Tibaert_extra @aldegon hahahahahahahahahahaha. En maar zeggen dat ze sigaretten ging kopenEn ja hoor, het heerschap @eelko76 ziet weer zijn kans schoon en treedt via een zijweggetje binnen.


@eelko76
@Tibaert_extra @geesje12 Knap, als jij een denkwereld van iemand kan bepalen aan de hand van enkele tweets #grapjas


@eelko76
@geesje12 Hoog amusementswaarde, geheel subsidieloos. #kanduswel @Tibaert_extra #pvv


@Jekylline
@eelko76 @geesje12 ach @Tibaert_extra is in shock omdat @aldegon stiekem met Geert date #PVV twitpic.com/8sgorm

@eelko76
@Jekylline @geesje12 Zeg wil je Geert nu niet zo grof beledigen door dat monster van @Tibaert_extra te koppelen aan hem

@Jekylline
@eelko76 @geesje12 @Tibaert_extra die foto is vandaag uitgelekt… #PVV

@geesje12
Mooie foto, dat wel…@Jekylline @eelko76 @Tibaert_extra #PVV

@Jekylline
@geesje12 nee, dat bedoel ik, geef @aldegon groot gelijk want Geert is toch stukken aantrekkelijker dan @Tibaert_extra #PVV

@eelko76
@geesje12 @Jekylline @Tibaert_extra En dat meen je ook echt?Vervolgens duikt mijn bewaarengel op bij de discussie  met m’n stadgenote:


@Jekylline
Zo is dè, jonguh! RT @Tibaert: @Sougiblatti Veer zien väöl erger geweend Zal diech ‘t spul wel ins doorsjikke Dit is mien eige stomme sjäöld

@Jekylline
Maor nie zo goor as gij! RT @Tibaert En steeds weer, vaan alle kaante duke de hölptroepe op. Ut ein figuur is nog goorder daan ‘t aander…Om even fijntjes te wijzen met welk volk we vandoen te hebben, mijn reactie:


@Tibaert_extra
Over de aantrekkelijkheid van mensen kun je redetwisten… Deze vind ik echt beestachtig > ow.ly/9t0UI #pvvEn weer dook die nepbaron een paar keer op. Nogmaals, z’n tweets zijn verdwenen. Als reactie:


@Tibaert_extra Opmerkelijk die balkjes in zijn interieur. Is het huisje bouwvallig? ow.ly/9sZsL #pvv RT @DoktahD: (cont) tl.gd/g95m52

@Tibaert_extra Ach, de fascist @DoktahD is achter een slotje weggedoken… #pvv 
RT @Victoriejaaa: RT @DoktahD: BREKEND! De (cont) tl.gd/g95tp7Vervolgens ontvouwt zich het volgend dispuut over haten,  een hot item bij het PVV gepeupel op Twitter:


@Tibaert_extra
Gaank diech noe mèr iers ins Tsjechisch liere. Of wèlste neet inbörregere? #pvv RT @Jekylline: Maor nie zo (cont) tl.gd/g95nv5

@Jekylline
@Tibaert_extra Nenávidím te, kure!

@Tibaert_extra
Ook al in het Tsjechisch, haten. Wat een triest leven heb je toch, vervuld van haat. #pvv RT @Jekylline: @Tibaert_extra Nenávidím te, kure!

@Tibaert_extra
Hoever zou die haat gaan in de #pvv gelederen? Ze haten alles wat hun in de weg zit, allen die hun tegenspreken, alles wat ze niet kennen.

@maryfloor
@Tibaert_extra haha wat een belachelijke onzin..dit hoort meer bij jou als negatieveling hahaha #PVV

@Tibaert_extra
En toch @Jekylline, je hebt hersens, je hebt gevoel. Ga nou eens je gedachten op papier zetten. Zoals bvd @RalienBekkers op haar blog. #pvv

@Jekylline
Goh, een complimentje RT @Tibaert_extra: En toch @Jekylline, je hebt hersens, je hebt gevoel. Ga nou eens je gedachten op papier zetten #pvv

@Tibaert_extra
Nu ben ik benieuwd. Wat is voor jou het positieve aan de Islam, aan moslims? #pvv RT @maryfloor: @Tibaert_extra (cont) tl.gd/g96l3iUiteraard geen reactie van @maryfloor. Had ook niet anders verwacht. Nog eens gekeken naar de tweets die @doktahd zoal binnenkrijgt. Lachen!


@Tibaert_extra
Je kunt echt merken dat de Duitsers al lang geleden vertrokken zijn. #Duits #nsb #nvu #pvv RT @Michael1974_1: @DoktahD Gütenabend herr!

@Tibaert_extra
Deutschfreundlich of SS-, dan wel nazi-freundlich? Tja, we kunnen z’n tweets niet lezen, die tweets van @DoktahD > ow.ly/d/wN5 #pvv
Dat was het dan wel, dacht ik. @MrWonkish verwees naar een documentaire betreffende marxisme, die ik al eens gezien had. Vandaar deze tweet:


@Tibaert_extra
“Marx Reloaded” Een documentaire van #Arte uit 2010… Waard om nog eens terug te zien… > ow.ly/9thLg THX @MrWonkish #MarxOok die ontging @jekylline niet:


@Jekylline *kuch* @Tibaert_extra RT @frenkie4allll: Kijk nog een SP poster van 70 jaar geleden…. *kuch* moby.to/k34qr1

@DGNeree
RT @Jekylline: *kuch* @Tibaert_extra RT @frenkie4allll: Kijk nog een SP poster van 70 jaar geleden…. *kuch* moby.to/k34qr1Zullen we er maar verder even het zwijgen toe doen? Het is al laat en morgen is weer een dag. Wilt u de werkwijze van  mevrouw Van Wel bestuderen? Dat kan:

Voor ik het vergeet. Het holmaatje van deze dame is iemand die reeds veroordeeld is voor het bedreigen van het kind van Femke Halsema. Hij opereert onder @linksrapalje. Z’n burgerlijke naam is Friedrich Eckhardt. Een tweetje van beiden heb ik bewaard, van 21 september vorig jaar:

Achter de link komt deze obscure site tevoorschijn: AMSTERDAM POST


Wijzigingen en aanvullingen voorbehouden!
 
Uitgelichte foto: Maastricht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.