Van doodsbedreigingen tot NAW gegevens

Thomas Hoepker: Havanna, Cuba (1994)
We hebben de tijd. We hebben allemaal dezelfde tijd, althans volgens de klok. Toch voelt het steeds weer anders aan. Ik merk het door mijn activiteiten op Twitter. Denk je gezellig een praatje te maken of wat linkjes door te sturen word je geconfronteerd met de meest waanzinnige zaken. Sinds enkele dagen heb ik geen rust dankzij de interventies van Jacqueline Wouters. Geef je dat mens veelvuldig raad die alsmaar niet begrepen wordt en geef je haar ten einde raad een block dan ben jij de gebeten hond. Wie ben ik wel anderen voor te schrijven wat ze wel en niet mogen? Nou daar hou ik me verre van, wel wil ik een beetje rust en niet niet steeds lastig gevallen worden over een of andere hype die regeert en niets bijdraagt aan het oplossen van problemen die in de wereld spelen.

Wraak wordt genomen. En niet een klein beetje ook. Gisteren kwam ik in aanraking met deze mededeling:

28 oktober 2012


Gretig storten mensen als Jacqueline Wouters zich op dit soort berichten omdat ze onomstotelijk aantonen dat ik niet deug. Vanmiddag kwam de voltreffer voor Jacqueline, een blogstukje dat geheel in fascistische geest op alles wat tot nog toe over mij verschenen was bondig samenvat en er een geheel nieuwe kwaliteit aan geeft. Ik geef het hier als screenshot weer, niet om mezelf te kastijden maar om inzichtelijk te maken hoe onverlaten in dit land rustig hun gang kunnen gaan om ongewenste tegenstanders het spreken onmogelijk te maken, ze figuurlijk al tot dood verklaren en om een klimaat te scheppen dat het werkelijk gebeurd. Opgeruimd staat netjes.

Meganieuws 29 oktober 2012
In de loop van de dag bleek het bijbehorende Twitter account opgeschort: laatste reacties


Dat ik haatdragend ben weet u onderhand wel. En voor het overige? Deze week zal ik aangifte doen tegen de verspreider en opsteller van dit bericht. Zijn naam en verdere gegevens heb ik dankzij een oplettende lezer. Dankzij googlen kan een en ander snel geverifieerd worden. Zo gaat dat dan:Meneer heet dus, of noemt zich zo, Herman Falkenstein. Zeer Germaans. Een medewerker van hem blijkt braaksel uit Maastricht te zijn, vermoedelijk informant over mijn persoon en al anderhalf jaar een trouwe stalker van me. Als door een speld gestoken reageert ie op het publiceren van die openbare NAW gegegens van zijn bondgenoot. En wat dacht u? Ook Sjaakie is weer present. Het vrouwtje bekend van haar vele links van rijp tot groen, van fascistisch tot socialistisch. Het dondert niet. Liefst Engels, beter gezegd Amerikaans. Op elke heersende media hype springt ze graag in, zeg maar van Monsanto tot Demmink. Of ze ooit iets werkelijk leest? Ik betwijfel het ten zeerste. Toch heb ik tot mijn leedwezen moeten merken dat er talloze mensen zijn die niet zonder de informatiebron Wouters kunnen. Zegt m.i. meer dan genoeg over het kennisgehalte van die mensen. Zeg maar, Jacqueline Wouters als een kleine media-goeroe. Ze voelt er zichzelf super en onmisbaar bij. En ze wordt op de lopende gehouden uit vertrouwde PVV kringen.

29 oktober 2012


Eigenlijk is ze nog veel beter, veelzijdiger. Tja mensen, ze tooit zich met het embleem van de SP, met de Occupy beweging, is in de weer met petities voor of tegen wat dan ook, als het maar in de belangstelling staat, zoals nu de pedo-affaire. En verder? Vuil spuien, want o ik heb haar geblokt, kritiek op haar handelen geuit. Wat een onverlaat ben ik dan wel niet?

Zo maar enkele van de laatste, willekeurig gekozen. De afgelopen dagen zijn het er al honderden geweest, nog afgezien van die ik niet te zien kreeg. Hoe achterlijk ben je dan wel niet? Zo, ik laat het hier voorlopig bij. M’n stemming staat nu niet naar dit gedoe. Ik sluit af en wat zie ik: “Laat @jajwouters toch met rust!”

Dat weten we dan ook weer. Hoe galant! En ze is hem dankbaar. Lees maar, Huib wordt volledig bijgepraat. Nu is het wachten op een weerwoord. Ben zeer benieuwd. Voor alle duidelijkheid heb ik dit lijntje maar vastgelegd. Veel ontbreekt (afgesloten accounts), veel is verdwenen (nep-accounts), maar toch…

Ach, justitie is het probleem. Het lijkt de affaire Demmink wel. Nee, het probleem is dat mensen elkaar in de kou laten staan, de makkelijke weg kiezen, geen kleur durven te bekennen als het erop aankomt. Het is nog erger. Ze ontpoppen zich als nuttige klerken en blijken niets geleerd te hebben van onze geschiedenis. Mensen ik heb er schoon genoeg van. De Sjaakies en de Jekys kunnen juichen. Niet omdat justitie niet ingrijpt. Nee.

Lafbekken, fatsoensrakkers, wat een fraai stelletje.

29 oktober 2012


Verdere literatuur: Vincent Guicherit. Een essay.

Zal ik het blog maar op zwart doen? Iedereen tevreden toch? Geen herrie in de tent, iedereen rustig in zijn eigen hok en vooral zijn wie hij of zij is? De boodschapper is de dader. Een gouden regel. Laten we ons daar in het vervolg aan houden. Wel braaf dwaallichten en valse profeten blijven volgen, als makke schapen.
Goed, maar stoppen met deze handel en het verder aan justitie en de AIVD overlaten wat zij hier mee wensen te doen?
Uitgelichte foto: Thomas Hoepker – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.