S & S, Sjaakie en Sandra

Ormond Gigli: Girls in the Windows


 


Wie is de gek, wie liegt, wie voert een hetze? Ik noteer…


26 oktober 2012
De link verwijst naar dit blog: Roelfina

 


Wie is nog gekker? Of kunnen we rustig stellen, wie is hier een goorlap en als fascist in de weer? Let wel, na bijna een jaar schunnige activiteiten van Sjaakie cs richting Tibaert…


22 augustus 2013

 


Dit is een illustratie over de integriteit van mensen die zich geschaard hebben rond de site Krapuul. Ze liegen, dreigen en bedreigen, ze plegen censuur. Ze hadden effectief, samen met een kwaadaardige en loepzuivere intrigante uit Maastricht, de steun van een veroordeelde crimineel, een inmiddels veroordeelde crimineel, een fascist, vroeger actief voor de NVU en nog een aantal van dergelijke lieden. Ook mensen die valse aangiftes hadden gedaan. Een fraai stelletje zo bij elkaar. De huidige eigenaar en hoofdredacteur van genoemde site zorgde voor de censuur van mijn weblogs november 2013. Weg bewijslast dacht men klaarblijkelijk.
Een zeer verheffend gedoe alles bij elkaar genomen. Een les in wat fascistische praktijken vermogen. De lijst van door hen gepleegde strafbare feiten of het gedogen en stimuleren van dergelijke wandaden is zeer lang. 
Hier het oorspronkelijke bericht dat op 26 oktober verscheen. Alle bijbehorende spullen staan vanwege justitie maar ook om iedereen inzicht te geven in malafide praktijken op internet, op een apart weblog:

26 oktober 2012

Het is erg laat geworden na deze Demmink dag. Dit wil ik u alvast laten zien:


 


Dit fraais kreeg ik onder ogen dankzij een retweet van Jacqueline Wouters:


26 oktober 2012

 


Ik kom er zo snel mogelijk op terug. Ook de You Tube video moet ik nog terugluisteren. Hier de links:

HITLER IS ALIVE & WELL IN THE U.S.A.
deborahbreuner.blogspot.com

Via deze weg kreeg ik dit te lezen:


 


U ziet het, de tweet ontbreekt toen ik dit screenshot wilde maken, want helaas, inmiddels zat een slotje op het account. Zo zie ik namelijk normaal gesproken tweets van een toevallige account met één klik:


 


De link waarmee Sjaakie @support naar dit blog verwijst is deze: Roelfina
Sjaakie, als je nog op zoek bent naar die “spam tweet”, die vind je hier: Jekylline


Update februari 2017
Afbeelding: Ormond Gigli – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.