Mag deze rabbi nog voet aan de grond zetten in het beloofde land…

Rabbi Ephraim MirvisNow I know: Judaism is to blame for the Nakba


Forward


Juist, niet Israël is hier gemeend, maar het vrijheidslievende Amerika, dat met hand en tand verdedigd wordt door bijbelvaste patriotten. Zij waarschuwden al in de dertiger en veertiger jaren van de vorige eeuw tegen het uitschot dat uit Europa kwam, joods uitschot. Ze blijken het gelijk aan hun kant te hebben, het gelijk van fascisten.


Amerika zal christelijk zijn of de wereld zal ten onder gaan, zo luidt hun gedachtegang. Vandaar dat het vanuit hun zienswijze volkomen terecht is dat een War on Terror gestart is, nadat de USA waar ook ter wereld de terreur heeft doen ontkiemen. Sinds de Tweede Wereldoorlog had men er zich al in bekwaamd, na ’89 kon men ongestoord aan de slag. Let nu vooral op Libië en West-Afrika, daar wordt in de nabije toekomst een nieuwe fase in deze eindeloos te voeren oorlog uitgevochten. 

In Europa wordt deze strijd voor de vrijheid steeds meer begrepen en ondersteund uit dankbaarheid voor onze bevrijders.


 


Wat een geluk voor Europa dat de joden bijna allen uitgeroeid zijn en hun cultuur met hen, net als in het verleden dit gebeurd is met de indianen onder hetzelfde teken, dat van het kruis. De joden, landverraders bij uitstek, kunnen geen roet meer in het eten gooien. Nu zijn anderen aan de beurt.


 


Niemand, werkelijk niemand is de Palestijnse zaak zo toegedaan als Bosma. Hij bewondert ze zeer, al zijn ze in meerderheid moslim. Dagelijks houden ze ons de spiegel voor dat landjepik niet deugt. Uiteindelijk leidt het tot vervangen van de oorspronkelijke en verdreven bevolking. Daar wil hij dan ook met klem tegen waarschuwen.

Teken even deze petitie
 


Uitgelichte foto: Forward

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.