Een comité van aanbeveling

Hughie Lee-Smith: Boy with Tire (1952)


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerdGroot kenner van de menselijke psyche en het fascisme meldt:


 


Voor deze grote persoonlijkheid, klein van gestalte, zijn een aantal personen in de bres gesprongen, met geheel hun autoriteit en kennis van de omstandigheden:

  – André de Raaij (@vanovernaar)
politicoloog te Amsterdam, groot journalist en muziekkenner volgens zijn vriendinnen, volgens eigen zeggen professioneel anarchist;
  – Huib Riethof (@huibree)
historicus te Brussel en Bulgarije, geniet landelijke bekendheid dankzij “De Schaamte voorbij” en zijn inzet voor mensen in achterstandssituaties;
  – Jacqueline Wouters (@jacquelinewxxx)
zangeres van het levenslied en fotografe te Amsterdam, specialist op het gebied van derivaten, geniet landelijke bekendheid in haar strijd tegen Joris Demmink, oud procureur-generaal;
  – Dirk Hartman (@baronvbeauluna)
inwoner van Den Haag, kenner van uniformen en boeien, werkzaam in de beveiligingsbranche; onderhoud uit dien hoofde goede contacten met politie; politiek bekend als SS specialist bij de NVU, raadsman van Henk Bres bij de nationale actie om “Martijn” te verbieden, op Twitter tevens bekend als De Dorpsgek Rommedoe om Tibaert het zwijgen op te leggen;
  – Pyt van der Galiën (@foaroan)
Breivik deskundige en Fries, dus een aanbeveling an sich.


Naast dit comité van aanbeveling zijn nog zeer velen die Van Donkelaar ondersteunen en toegenegen zijn in haar strijd. Die namen mag u zelf achterhalen. Kenmerk: links en toch fascistisch. Een centrale rol vervulde Ina Dijstelberge. Ook tot haar eigen voordeel.

Phrenology Diagrams from L.A. Vaught’s Practical Character Reader, 1902

Deze grootse analyse van ene Vaught is vermoedelijk een van de vele soortgelijke wetenschappelijke werken waarop de kennis van Van Donkelaar berust. Tot haar grote profijt, valt te constateren.
 

Een actualisering van dit bericht vele jaren later, februari 2022

 
Inmiddels geniet Eveline bijval van iemand die jurist is en aldus vertrouwd zal zijn met de criminologie en evenals zij volgens sociaal-democratische beginselen te werk gaat. Beiden weten exact wat antisemitisme behelst en zijn het zionisme toegedaan. Ze laten zich erop voorstaan dat ze goed geïnformeerd zijn en omschrijven Tibaert, in de woorden van de jurist, als sexueel gestoord, volkomen geschift en volkomen idioot, iemand die in een inrichting thuishoort en slechts hersenspinsels ventileert. Een narcist en antisemiet. Ter illustratie een recent screenshot.
 

 
Merkbaar is hoe integer deze jurist zich informeert en slechts de feiten voor zich laat spreken. Anders gezegd, zo gaat een smeerlap, ik noem deze man een salonfascist, te werk, onmachtig een debat aan te gaan over n’importe welk onderwerp dan ook. Uiteraard verwijst hij ook in dit geval niet naar het bijgevoegde artikel.
 
Informeren doen fascisten niet, ze kweken stemming en trachten te voorkomen dat hun toehoorders vragen gaan stellen, feiten willen weten.
 


 

 
En verder…


Uitgelicht: bron – Ingevoegde afbeeldingen: bron 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.