De volgende ronde?

NEVER TOO OLD TO LEARN
Eenmaal fascist, altijd fascist? Daarop durf ik geen antwoord te geven. Mijn vermoeden is van wel, als je niet bij jezelf te rade gaat, gewend bent op gepast ogenblik weg te kijken, het nalaat op ongemakkelijke zaken te wijzen, zoals het verband tussen zionisme en fascisme en uiteraard dat van kapitalisme en fascisme. Dan komen we geen stap verder en blijven we steken in herdenking-symboliek.

Fascisten zijn herkenbaar aan hun afkeer van het leggen van verbanden, het hanteren van taboes en de geschiedenis herinterpreteren naar eigen behoefte. Feitelijk buigen ze alles wat krom is recht om hun zienswijze als enig juiste te kunnen doorzetten. Het is een heidens karwei steeds te wijzen op het verdraaien van feiten en het bewust verkeerd citeren van uitspraken. Ze verkeren in de positie van de sterkere partij met een natuurlijke voorsprong. Daar wordt grof misbruik van gemaakt, want hoor en wederhoor vindt nauwelijks plaats.

Mijn ervaringen van een tiental jaren op Twitter liggen grotendeels vast. De lacunes die ontbreken heb ik te danken aan een fascistische onverlaat, die het niet aandurfde samen met mij de casus “copyright” aan de rechter voor te leggen. Van het voeren van een rechtszaak tegen Google in de USA zag ik om begrijpelijke redenen af. Gevolg, de fascist kan blijven rondbazuinen dat ze in haar recht staat, waardoor alles wat ik ooit rapporteerde in een kwaad daglicht kwam te staan. Een strafrechtelijke procedure blijft uiteraard mogelijk.

Een fascisme-kenner wenste van deze wetenschap grof misbruik te maken met holle puberale vertelsels op Twitter over nazi’s en fascisme, zonder ooit in ruimere zin iets inhoudelijks te formuleren of prijs te geven. Zijn kreten konden aldus nooit getoetst worden, nog afgezien van een mogelijk dispuut. Vervolgens doet het fascistisch gif volop z’n werk, zeker nadat hij aankondigde voorlopig te stoppen. Halve waarheden en volstrekte leugens worden gehanteerd om me het zwijgen op te leggen. Hoor en wederhoor vindt niet plaats, ook niet bij de heren Giphart en Meeuwis niet.

De volgende ronde vindt zeker plaats, daarvoor hoeven onze blik maar te richten op geopolitieke ontwikkelingen, waarover de fascisme-kenner nooit wat te melden heeft. Hoogst merkwaardig, in feite verwerpelijk. Nog veel aandacht besteden aan dergelijke beroerde types? Nee hoor, het relevante ligt uitvoerig vast en ik wacht geduldig af wat het OM tegen het personage Horn denkt te ondernemen.
 
Uitgelicht: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.