Eenmalige oproep

Verrekijker
Vooraf een update.


Inmiddels heb ik aangifte gedaan.

“Mijn klacht bestaat uit een aangifte met een verzoek tot vervolging.
Ik weet dat ik gedurende acht dagen na de dag van indiening van mijn klacht,
deze kan intrekken. (Ik wil deze acht dagen niet afwachten en wens meteen strafvervolging).
Ik weet dat het doen van een valse klacht of aangifte strafbaar is.”

Maastricht, 29 oktober 2020.12 SEPTEMBER 2020


We zijn nu enkele weken verder. Geen rectificatie heb ik mogen vernemen, vandaar dat ik overweeg op korte termijn aangifte te doen tegen Jo Horn, woonachtig te Amsterdam.

De man is rechtswetenschapper en presenteert zich als “fascisme-deskundige”, dan mag verondersteld worden waarover hij spreekt als hij mij duidt als volkomen idioot, antisemiet en als iemand met een bepaald verleden.

Daarenboven, Horn doet meerdere oproepen tot censuur.

Een rechtszaak zal mogelijk over de door hem gepleegde smaad en laster meer duidelijkheid kunnen verschaffen, mag ik veronderstellen, ook m.b.t. het strafrecht.

Mocht ik voor 21 september a.s. niets van Horn vernomen hebben volgt onverwijld aangifte over zijn handelwijze en zijn uitlatingen bij de politie te Maastricht. Verdere juridische stappen houd ik me vanzelfsprekend voor.


Ter verificatie: Tibaert – TL – 25 augustus – 2 september 2020 en Tibaert zoeklijst op 29 en 30 augustus 2020 toen bovenstaande tweets verschenen.


Voor niet ingewijden nu een betrekkelijk willekeurige greep uit de vele honderden berichten over het dagelijkse fascisme op internet. Horn is immers geïnformeerd over mijn wandaden op internet. Op deze wijze kunt u alles makkelijk controleren bij de bron van een volgens hem volkomen geschifte idioot zoals hij iemand wist te berichten. Zijn oorspronkelijk bericht (zie boven), waarop door Pyt van der Galiën werd gereageerd, heeft Horn naderhand verwijderd.

Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.