Eenmalige oproep

Verrekijker
We zijn nu enkele weken verder. Geen rectificatie heb ik mogen vernemen, vandaar dat ik overweeg op korte termijn aangifte te doen tegen Jo Horn, woonachtig te Amsterdam.

De man is rechtswetenschapper en presenteert zich als “fascisme-deskundige”, dan mag verondersteld worden waarover hij spreekt als hij mij duidt als volkomen idioot, antisemiet en als iemand met een bepaald verleden.

Daarenboven, Horn doet meerdere oproepen tot censuur.

Een rechtszaak zal mogelijk over de door hem gepleegde smaad en laster meer duidelijkheid kunnen verschaffen, mag ik veronderstellen, ook m.b.t. het strafrecht.

Mocht ik voor 21 september a.s. niets van Horn vernomen hebben volgt onverwijld aangifte over zijn handelwijze en zijn uitlatingen bij de politie te Maastricht. Verdere juridische stappen houd ik me vanzelfsprekend voor.


Ter verificatie: Tibaert – TL – 25 augustus – 2 september 2020 en Tibaert zoeklijst op 29 en 30 augustus 2020 toen bovenstaande tweets verschenen.Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.