Schunnigheden waarbij weggekeken wordt

Stilte


Toegevoegd op 6 februari 2014 en terug gedateerd

 

VOORAFHet eigenbelang van Ina Dijstelberge, wat zou dat behelzen? 
Dit tweet ze nadat ze enkele maanden eerder m’n weblogs had weten te doen verdwijnen… 
Eigen belang… Te hulp schieten… De andere kant bekijken…
Waarom ze die hondsbrutale en respectloze houding jegens mij aanneemt? 
Dat zou ik graag willen weten.
Wel duidelijk is, soort zoekt soort als het zo te pas komt…  
Twee sisters in crime.


Dat wist ze te melden nadat ze censuur had laten plegen en dit aan de vooravond van haar wandaad:

 


Eelko, de viespeuk. Ook dat kon Dijstelberge weten, sterker, ze wist het, maar ze keek weg. Ze zegt het, weigeren de andere kant van de zaak bekijken… Een monster…

Lees nogmaals wat ik vandaag aantref op Twitter (6 februari 2014) van een vrouw de beweert slechts rust te willen hebben. Verder commentaar is overbodig.


Ik moet altijd lachen om mensen die Tibaert, vanwege eigen belang, te hulp schieten, maar weigeren de andere kant van de zaak te bekijken.

 


De andere kant van de zaak. Wat mij betreft geven haar twee kanten van de medaille dezelfde inkijk op de zaak. Hoe kan het ook anders als je fascisme verinnerlijkt hebt en jezelf moreel superieur acht? Terug naar het spul dat door haar toedoen verdween, moest verdwijnen. 

Misschien wil deze juffrouw me verklappen wie die personen zijn die uit eigenbelang, ja dat staat er letterlijk, mij ondersteunen en weigeren, en hier kan ze niets anders bedoelen, de kant van bedriegers en smeerlappen in ogenschouw te nemen. Boter bij de vis, Dijstelberge. Feiten en namen zijn gevraagd, beargumenteerd en wel.

Exact het tegenovergestelde doet Dijstelberge. Geen enkele moeite onderneemt ze de door haar toedoen verdwenen weblogs bij Google te laten herstellen. Feiten kunnen haar gestolen worden, ze denkt ze te kunnen creëren zodat de geschiedenis herschreven kan worden. Anders gezegd: Tibaert dient als crimineel de geschiedenis in te gaan, als pedofiel, bedreiger van kinderen, lasteraar, bedrieger en leugenaar, alcoholist, belast door een oorlogstrauma, psychopaat, nazi, antisemiet en als schender auteursrecht. Het laatste is haar vondst, dankzij een doorzichtige truc. De overige kwalificaties neemt ze met graagte over uit betrouwbare bronnen van links en rechts. Coöperatief is ze met iedereen die iets aan die beeldvorming over Tibaert kan en wil toevoegen. Dankbaar wordt haar daad en de gevolgen die eruit voortvloeiden misbruikt door fascisten, ook al beschouwen ze zich als ware democraat.
EEN RECONSTRUCTIE VAN 7 MEI 2013

Het leek wel afgesproken werk, ieder volgens zijn eigen aard nam de honneurs waar, via Twitter en via het eigen weblog. De nationale feestdagen gooiden bij een aantal lieverdjes op internet de remmen los, zoals deze. Van schrik verdwenen ze enkele dagen later allen achter een slotje.

Wegkijken is wel de meest verbreide kwaal in dit land en heeft in het verleden voor veel narigheid en schande gezorgd. Daar wil de meerderheid niets meer van weten. Achteraf zijn ze ook nog de rechtvaardigen. In het klein ook hier.

 

Schermafbeelding 2014-02-06 om 20.26.29

 


Om de schunnigheden een beetje in kaart te brengen ben ik vervolgens gestart met de account Tibaert_mail. Puur de laster en smaad RTen, eerst zelfs zonder het vermelden van de afzender. Om de activiteiten van een van hen, dag en nacht in de weer met Tibaert onder een viertal accounts eens wat duidelijker te tonen heb ik een montage gemaakt. Het grappigst van al is als ze in gesprek gaat met zichzelf.

U weet het ongetwijfeld, ze is het vriendinnetje van Huib Riethof, de man die een blauwe maandag wethouder van Amsterdam is geweest. Z’n carrière werd snel in de knop geknakt.

Een man die kennelijk ook eigen bewijzen in elkaar knutselt om onschuldigen te belasten al is het maar om iemand als Sjaakie uit de wind te houden. Een vrouw die wel al een honderdtal strafbare feiten op internet heeft gepleegd. Ik overdrijf niet. De liefde voor vrouwen gaat bij Huib heel ver weet ik onderhand. Voor een bepaald slag vrouwen welteverstaan.
 

BIJLAGE: Sjaakie – een montage

 

 

NABEMERKING OKTOBER 2020

Twaalf jaren activiteit op internet hebben mij geleerd dat fascisme een vast bestanddeel is van ons politieke denken. Niet leven en het koesteren in al zijn verscheidenheid is de alledaagse praktijk, maar de bron van leven vernietigen tot een hoger doel in naam van het kapitaal. Wie zwijgt stemt toe, wie deze samenhang ontkent legitimeert fascisme en handelt fascistisch. De ideologische bovenbouw kan daarbij alle mogelijke vormen aannemen, van links tot rechts, onder een veelheid van noemers.

De wijdverbreide consensus luidt, mondje dicht, niet nadenken, geloof me nu maar, wij en zij. In alle mogelijke toonaarden met het liefst een beroep op de Shoah, impliciet of expliciet. De fascist is de ander. Het proces dat ik met de inzet van mijn persoon als een vorm van etnologie heb laten zien neemt nu een einde. Ook mijn leven is eindig. De directe aanleiding om met dit leerproces te stoppen vormt de activiteit van een zelfbenoemd “fascisme kenner”, die uitstekend weergeeft waarom en hoe hij als fascist handelt. Justitie zal in deze het laatste woord hebben.
 
Foto’s: Księżycolica – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.