Een verstokt leugenaar, bedrieger en stalker biecht op…

New York
Na zo lange tijd moet het eruit, nette, beschaafde mensen wisten dit al jaren, het was hun premisse zelfs: Tibaert deugt niet. Dat inzicht hadden ze verworven dankzij hun tomeloze inzet voor mens en maatschappij en al doende verkregen kijk op de menselijke psyche, gezegend als ze zijn met een groot gevoel voor rechtvaardigheid, zoals bezit is bezit en niet diefstal. Bij dergelijke mensen vervluchtigen de scheidslijnen waarvan Tibaert dacht dat ze nog bestonden, die tussen links en rechts. 

Die Amerikanen hadden het goed begrepen nadat de economie opgebloeid was tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dat peil moest gehandhaafd worden en consumptie werd het devies. Consumptiemarkten moesten veroverd worden, vandaar dat het huisje met hypotheek en het autootje voor de deur hier in onze contreien tot het grootste goed gingen behoren. Iedereen moest van al die begerenswaardige goederen kunnen profiteren en zodoende werd de slogan iedereen rijk. 

Ach ja, ik herinner me nog mijn kinderjaren, de veertiger en vijftiger jaren, en wat vrijheid toen voor ons kinderen betekende. Die vrijheid is verdwenen. Of is mijn geheugen te zeer gekleurd, herinner ik me wel het beeld over een gelukkige jeugd, maar niet meer zoals ze werkelijk was, om met Arthur Lehning te spreken? Volgens die aangehaalde nette, beschaafde mensen schijnt Tibaert aan een oorlogstrauma te lijden, is hij dement en verslaafd aan drank. Zelfs werd gesuggereerd dat hij niet van kindertjes kon afblijven en iemand riep uit dat hij ze bedreigde en deed aangifte bij de politie.

Voorvallen en malversaties die Tibaert betroffen tijdens een aantal jaren op Twitter, voor alle zekerheid had ik ze vastgelegd zodat ze niet gekleurd konden worden achteraf. Het kon een goede les zijn voor anderen zijn over wat er zoal mogelijk is in de virtuele wereld. Deze betrouwbare handelwijze ging die rechtschapen lieden veel te ver en om die reden werden waarheden over het verleden van Tibaert en zijn wandaden van de daken geschreeuwd door rechts en links. Voor de niet ingewijde buitenstaander was het in een klap duidelijk, Tibaert is een werkelijk gevaar voor de samenleving, al helemaal nadat zijn weblogs en Twitter accounts opgeschort waren. Meerdere aangiftes bij de politie over Tibaert volgden, dikke dossiers werden het. 

Als Tibaert zijnde kan ik nu rustig stellen dat die nette, beschaafde mensen in wezen crapuul zijn, politiek onwelriekende personen, die nooit een discussie aangaan en nooit, ik zeg het met nadruk, nooit met enig bewijs op de proppen zijn gekomen over vermeende wandaden van Tibaert. Ze spookten vermoedelijk in hun hoofden rond of, en dat ligt het meest voor de hand, ze werden geconstrueerd om Tibaert voorgoed uit te schakelen.

Dezer dagen deed ik weer een mooie ontdekking. In het bericht “Een grootse analyse zonder premissen…” zag ik tot mijn verwondering dat de deeltjes 2 en 3 ontbraken onder de kopjes “Bespieden en inbreken”. Stukjes van Dijstelberge nadat mijn weblogs door haar toedoen bij Google verdwenen waren en geschreven in de wetenschap dat ik van mijn materiaal over de betreffende periode geen copie bezat. Ze dateert haar berichtjes terug, uiteraard om ze een authentiek karakter te verlenen, steunend op haar ongetwijfeld ijzersterk geheugen onder de welbekende premisse. 

Nieuwsgierig geworden hoe het deze vrouw inmiddels vergaat, eens gekeken bij haar Twitteraccount. Lees maar…Schermafdruk 2018-08-15 02.22.41

 Woord voor woord kon dit een statement van Wilders zijn. Uiteraard in het Engels. Holle woorden die meer versluieren dan verduidelijken, daar kom je in dit land klaarblijkelijk gemakkelijk mee weg. Zou ze weten wat vrijheid is? Winnen, waarvan op wie? Liefde prediken en haat zaaien, wegkijken als de smeerlapperij uit eigen gelederen komt, gelijk Wilders. Aan welke kettingen zou ze liggen? Aan die van een loodzware hypotheek of die van een slecht geweten en schuldbesef, gelijk Wilders? Van dit laatste komen beiden niet zomaar af. Dan zullen ze echt met de billen bloot moeten. 

Wat zeg ik steeds? Fascisme begint bij jezelf, als je dat ontkent of niet wil begrijpen word je tot dader of tot een gewillige prooi. Dijstelberge heeft het bewijs ruimschoots afgeleverd.

Hier de uit de complete verzameling van Dijstelberge weggevallen stukjes. Ze rekent op de slechte leeskunst van de lezer valt terstond te constateren. Tweets en screenshots over die bewuste periode zijn op deze site terug te vinden: INDEX.
 
Gif: bron

Een gedachte over “Een verstokt leugenaar, bedrieger en stalker biecht op…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.