Pathologisch liegen

Dortoir d’une garderie modèle, France, 1900ster inleiding

Liegen, pathologisch liegen, daar zijn die twee meester in. Ook als het (hun) kinderen betreft. De een maakt haar dochter te schande op internet en buiten “Demmink” heb ik nooit wat van haar liefde ervaren voor kinderen. Integendeel zelfs. De ander maakte het mogelijk nog bonter. Nadat ze vernomen had welk werk m’n vrouw deed, antwoordde ze droogjes, “met kinderen kon ik niks aanvangen”. Ze haalt haar schade nu in via haar kleinkinderen en glorieert als lieve oma op Twitter. 

Mensen tegen de muur zetten met laster en smaad die werkelijk iets voor kinderen betekenen, daar zijn die twee bijzonder bedreven in. Verder doe ik er het zwijgen toe. Roddelen is niet mijn ding. 

Dit is een van de weinige via WayBack teruggevonden blogs van mij uit 2013, twee dagen na het verjaardagscadeau verschenen op de door de activiteiten van Dijstelberge verdwenen blogspots en herplaatst op de oorspronkelijke datum.


7 MEI


U weet het, ik moet onder behandeling volgens de ongetwijfeld deskundige opvattingen van Jacqueline Wouters en Eveline van Donkelaar. Kijkend bij deze laatste, want ik heb vernomen dat ze stappen heeft ondernomen tegen mijn persoon, zie ik het volgend bericht:


.. @GaviMensch Ja! En een daarvan is pathologisch liegen. Een verschrikking. Het zet het slachtoffer met de rug tegen de muur.Zou ik me dan toch vergist hebben.  Heb ik altijd gedacht dat het simpeltjes registreren van feitelijkheden voldoende was om te tonen hoe we door onze naasten worden bedrogen, als oud vuil weggezet en meer van dergelijke menselijke zwakheden. We moeten elkaar kunnen vertrouwen, is mijn devies. Nee hoor, als zoveel in deze Nieuwe Tijd, feiten worden gemaakt en dat bepaalt of je deugt, of je liegt, of je een gevaar voor anderen bent. Hoe daaraan te ontsnappen? Meelopen met de grote stroom, verstand op nul en applaudisseren voor mensen die zeggen waar het op staat. De tijd is aangebroken voor sterke vrouwen, begrijp ik ook. We hebben onze buik vol van sterke mannen verneem ik. 

Zal ik maar stiekem in een hoekje wegkruipen, gaan grienen? Of me in een dwangbuis laten persen onder leiding van een SS baron, geholpen door Eveline en Sjaakie? In ieder geval hebben ze het afgelopen half jaar hun uiterste best gedaan mijn ongetwijfeld goedgelovige volgers op Twitter te waarschuwen voor mijn wanddaden, waarvan vooral vrouwen het slachtoffer blijken te zijn. Vraag maar eens aan mijn eerste “slachtoffer” Jeannie zou ik zeggen.
 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.