Goedgelovig…

Inge Morath: Dancing beduins (1956)


Toegevoegd mei 2017 en terug gedateerd

 

Inge Morath: Janet Flanner (1973)Dame Wouters weet dat ze liegt. Dit zijn geen vergissingen, dit is geen domheid of regelrechte achterlijkheid. Dit is gewoon doortrapt. Jacqueline Wouters heeft zelf haar Opera weblog weggehaald,  de spulletjes heeft ze later bij WordPress neergezet. 

Waarom deed ze dat? Wie weet begreep ze beter dan Tibaert hoe achterlijk, dom en goedgelovig vele mensen zijn. Aan Huib Riethof had ze in ieder geval een plezierig holmaatje, dat wist ze waarschijnlijk al toen ze met haar idiote beschuldigingen begon. 


Mijn vroegere Opera-blog. Ik had Sjaakie aangeraden haar Hyves spulletjes hier onder te brengen. Ze was nogal trots op haar berichten over derivaten. Ze zagen niet uit en waren praktisch onleesbaar. Uren heb ik besteed om haar een beetje wegwijs te maken op Opera. Nog steeds weet ze niet hoe ze hyperlinks moet verwerken. Treurig. Dit slag mensen moet je niet proberen te helpen, ze begrijpen niets, vertalen alles naar wat hen op dit moment het beste uitkomt en plegen verraad. Ze zijn de ideale collaborateurs voor smerige zaakjes. Volkomen onbetrouwbaar. Of bent u goedgelovig?
 
Foto’s: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.