Huib Riethof als Sinterklaas of Zwarte Piet?

Moonlight
Moonlight by Yang Liping, live performance version
Even iets ter verduidelijking over de opzet van mijn weblogs. Puur om in de  lucht te blijven heb ik na het verdwijnen van mijn vorige blogspots precies een jaar geleden het nog voorhanden zijnde materiaal overgezet op Tibaert.com, dit blog dus, tezamen met het materiaal komend van het Opera blog, dat opgeheven werd. Zo was weer veel snel te raadplegen.. Vervolgens heb ik de Tibaert blogspot geopend in eerste instantie om te kunnen reageren op dagelijkse voorvallen, zonder er verder veel tijd aan te besteden. 

De volgende stap was alle screenshots publiceren over de periode waarvan de berichten verdwenen waren toen bleek dat het opschorten van mijn blogspots niet op toeval berustte, maar opzet in het spel was. Die screenshots werden vervolgens ten dele verwerkt op dit weblog. Om het plaatje van het hele proces overzichtelijk te houden leek het me verstandig ook het materiaal uit het verleden bij de blogspot te voegen. De laatste stap was het reconstrueren wat zich zoal afspeelde in 2013, de reden waarom men met graagte mijn vorige blogspots zag verdwijnen. 

Inmiddels is het plaatje grotendeels compleet. De komende maanden zal ik nog waar nodig wat berichten op de blogspot tussenvoegen en/of bewerken, vanwege de samenhang en de leesbaarheid. Zoveel mogelijk zal ik doublures, die erin geslopen zijn, weghalen. Zie het volgende bericht als een momentopname een jaar na de verrichte wandaad door welbekend omdat ze, is me duidelijk geworden, de gevolgen voor mij haar volledig koud laten, ze zelfs toejuichte en ze geen gezeik wil. Haar woorden.


James A. Sinclair: London, 1910s

Nu het bewuste bericht met screenshots uit december ’12. Een cruciaal. Commentaar en toelichting op wat u te zien krijgt uit die maand komt zeker nog. De “naakte” screenshots worden nu geplaatst op een apart weblog dat dient ter documentatie.

Heel bijzonder is de affaire Strieker i.v.m. haar aanklacht over hacken en de daarbij behorende screenshots van Objectivist_Def. Dat spul verdient sowieso een apart blog: Stalken, spammen, bedreigen en een verhoor…

Misschien wel aardig om eens een gokje te wagen hoeveel strafbare feiten in het overzicht van deze maand staan. Het zijn er heel wat. 

Het geheel begint met wat wel onderhand een levensleugen van Riethof mag heten. Op zich al een aanklacht waard. Hij blokt de informant van zijn vriendin. Toch vertrouwt hij ten volle op de informatie die deze Sjaakie doorgeeft. 
Bovenstaande tweets zijn van 1 december. Op 30 november en 1 december stuurde ik de volgende berichten, merendeels gericht aan Riethof:
Een dag later stuurt Ina Dijstelberge het volgende bericht aan Riethof, ze had me erop geattendeerd:
Omdat Tibaert met een ander blog deelneemt aan OBA heeft ze last, zegt ze. Herman Falkenstein (@megasupernieuws) kende ze blijkbaar al langer, ook via OBA? 

Ik zat nergens in verstrikt. Ik liet van meet af aan zien hoe makkelijk van front gewisseld wordt, links, rechts. Verder hoe over en weer dezelfde agressieve methodes gebruikt werden, bedrog gepleegd werd en gedreigd werd. De leugens en verdachtmakingen zijn achteraf niet meer te tellen. 

Jij dreigt er ook in verstrikt te raken, zegt ze verder. Wat een onbenul deze Ina. Huib en zijn eitjes… Een van de blogs daaraan gewijd: 17 november 2012. De mededader raakt in zijn eigen rotzooi verstrikt? Zo zou je het wel kunnen zien. Het geeft meteen aan waar die man voor staat. 

Jacqueline Wouters en Eveline van Donkelaar werden voor Tibaert tot toonbeelden van de dagelijkse werkelijkheid, namelijk hoe makkelijk mensen overgaan tot fascistische methodes en denkbeelden als het hen zo uitkomt. Dat heb ik gedocumenteerd. Daarvoor zijn Dijstelberge, Riethof e.a. kennelijk met blindheid geslagen. Sterker, ze namen die praktijken over, van meet af aan Riethof dus, later Dijstelberge e.a., zeg maar het Krapuul van de gelijknamige site.

De rest van het verhaal:


Het gemier komt van twee kanten zegt de man bij volle verstand. Maar, wees ervan verzekerd, hij weet beter. Hij is een verstandig man, zegt ie zelf. Nu, na twee jaar, moet het zelfs de grootste onbenul duidelijk zijn dat deze man de kluit belazert. Wat zei ik al meermaals?


Even een opname van Nic Tummers. De foto stond toevallig tussen de screenshots van deze maand. Meer over een werkelijk bewonderenswaardige man: Het wafelijzer en de onderkant van het aardewerk. 
Het complete overzicht van deze decembermaand staat hier: Screenshots december 2012.

ps: Mijn longtweet van 2 december 2012… 


Je kent mijn nummer zei de man. Moet ik nu werkelijk zeggen, deze idioot?
Hij doet niet mee aan een hetze… Tja, dankzij hem zit ik er al twee jaar mee opgezadeld. Overigens wil Riethof ook graag mijn longtweets doen verdwijnen.


Update 25 juli 2017
Uitgelicht gif: Yang LiPing – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.