Racisten aller landen…

A movie adaptation of “To Kill a Mockingbird” — an American classic, occasionally banned. (Universal Pictures)
Washington Post


A public school district in Mississippi has pulled Harper Lee’s To Kill a Mockingbird out of the classrooms and into the restricted section, citing that “some language in the book that makes people uncomfortable”. Do you remember when you first read To Kill a Mockingbird? How can students of today benefit from reading it and other similar books? 


bron
Zwart, geel, rood, bruin en blank. Komt vandaag allen tezamen op een groot kinderfeest en laat uw haat de vrije loop. Laat zien waar een klein land groot in kan zijn, in het vertrappen van de kinderziel. Voor of tegen Zwarte Piet. 

Volgend jaar doen we het over met voor of tegen Oranje. Afgesproken?

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.