Een Tibaert lijntje, een jaar geleden…

Frida Kahlo
Grappig, bijgaande TL heb ik precies een jaar geleden vastgelegd op de vooravond van de verjaardag van mijn dochter, zie ik nu. Vanwege de chronologie is er op die datum een verwijzing naar het origineel geplaatst: Zo handelen mensen die niets om handen hebben….

De meest grove en schunnige smurrie moest nog komen, die van Eveline van Donkelaar, op Twitter actief onder @gavimensch. Ooit zei ze een afspraak met mijn dochter gemaakt te hebben, later kwam de mededeling dat ze broodroof op haar zou plegen.

Deze dame werd niet alleen door Sjaakie omhelsd, maar ze genoot de volle steun van een aantal figuren uit de Krapuul stal, voorop: André de Raaij (“heb je al bij Google geprobeerd”, die spullen van Tibaert moesten weg), Huib Riethof (“alles weghalen anders komen onaangename zaken over jou aan het licht”, rechtstreeks gericht aan Tibaert) en Ina Dijstelberge tegen haar: “ben je al naar het politiebureau geweest?” bezorgd als ze was om het wel en wee van Eveline. Over Sjaakie geen kwaad woord, alleen voor Ina werd ze een stoorzender en vervolgens een prima alibi.

Twee vriendinnen van mij werden door hen (Ina hield als altijd haar mond als het haar niet te pas kwam, ze wist wel beter) als fake beschouwd, ontsproten aan mijn fantasie. Nooit heb ik een correctie gezien op die door hen geventileerde waanzin, om van excuses maar helemaal te zwijgen. Het meest treurige van al, Amelie is voorjaar 2014 plots overleden, juist op het moment dat ze wilde gaan genieten van een onbezorgd leven. Een vrouw letterlijk en figuurlijk uit een stuk. Zakenvrouw uit de Randstad. Ik had haar graag persoonlijk ontmoet, dat heeft niet mogen zijn. Genoemde onverlaten hebben mijn herinnering aan die vrouw besmeurd en dat neem ik hen bijzonder kwalijk. 

Vorig jaar al had ik de bewuste TL overgezet naar dit weblog als concept ter illustratie van wat er zoal had plaatsgevonden sinds Sjaakie op tilt sloeg en Eveline haar zegenrijk werk begon om Tibaert verdacht te maken. Zeer vermoedelijk steunen alle verdachtmakingen richting Tibaert op haar laster en smaad gevoegd bij de leugens en bedrog van Sjaakie. Al bij al een stelletje halve garen, die ook al niet het buskruit hebben uitgevonden, maar denken de waarheid in pacht te hebben. Echt waar, die zelfingenomenheid van Bataven, hun ongekende botheid en grofheid is iets waar dit land nog eens aan ten gronde gaat.  

“Tibaert is knettergek! Zijn halve familie is dat maar begin er niet over want daar heeft hij letterlijk een broertje dood aan.”


Aldus de fascistische zegsman (NVU/PVV) voor mensen als De Raaij, Riethof, Van Donkelaar en Wouters.
 


Zo handelen mensen die niets om handen hebben… 

En vervuld zijn van haat, ziekelijke haat. Je treft ze hoofdzakelijk in rechts extreme kring aan. Ze zijn idolaat van Wilders, geloven in complotten, walgen van culturele verworvenheden. Hun norm is platvloersheid. 

Hun methodes? Een voorbeeld. Mijn zoeklijst #Tibaert van de afgelopen dagen. Kan het stompzinniger, kan het liederlijker, kan het kwaadaardiger? Let maar op, het kan. 

Gajes schrikt nergens voor terug, gaat letterlijk over lijken, zoals ik de laatste dagen moet ervaren.

Nu de zoeklijst vastgelegd op 9 april. Voor de goede orde: Sjaakie: @jacquelinewxxx = @occupyfabeltjes = @occupyadam = @zegmaarsjaakie = @nta_amsterdam Jacqueline Wouters, voor mij inmiddels hèt loeder op Twitter.

9 april 2013

 

 
Een kanttekening:

In de bijgevoegde TL zijn de namen van de spammende stalkers uit de tweets weggehaald. Hun spul is van een steunkleur voorzien om de gang van zaken duidelijker naar voren te laten komen. De zoeklijst “Tibaert” staat volledig onder: Zo handelen mensen die niets om handen hebben….

TIBAERT ZOEKLIJST 6-8 APRIL 2013

Beschouw de toegevoegde afbeeldingen uit het dagboek van Frida Kahlo als een eerbetoon aan m’n veel te vroeg overleden vriendin Amelie.
 

 


 

 
En verder…

 


Berlioz: Le spectre de la rose – Régine Crespin (1963)

Bron uitgelichte foto onbekend

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.