Zo handelen mensen die niets om handen hebben…

Carol Beckwith & Angela Fisher: Tobacco pipe


Toegevoegd op 10 april 2014 en terug gedateerd

 

ter inleiding

Het verhaal is bekend, dwaallichten, schorem, fascisten en ander crapuul waren mijn berichten zat: “Als iemand wel een punter onder zijn fossiele nazispekreet verdiend is het die ouwe fassiest van een @Tibaert wel!” Het middel werd gevonden via een list. Auteursrecht en plots was grote haast geboden, het was nu of nooit. Ja, zei de dader tegen de hieronder veelvuldig aan het woord komende Sjaakie, wij laten elkaar met rust en ik heb je een DM gestuurd met een bedankje. En kijk nou eens, hij is al die rotzooi weer terug aan het plempen. 

De dader gaat er prat op tot haar laatste snik te strijden voor rechtvaardigheid, ook dat ze volksvertegenwoordiger is geweest en filosofie heeft gestudeerd. Ze is tuk op actie voeren, u weet wel protestmarsen. Ze wordt terzijde gestaan door iemand die in boeken heeft gehandeld en een groot muziekkenner is volgens haar zienswijze. Deze man speelt nog dagelijks de dj op Twitter en hij weet haarfijn uit de doeken te doen wie Tibaert feitelijk is. 

Dergelijke mensen hebben er geen boodschap aan dat hun fascistische streken richting Tibaert weer open en bloot verschijnen op internet. Voor mij vormen die berichten een voortgaande les hoe flinterdun de grens is tussen mensen die zich manifesteren onder een links vaandel en regelrechte fascisten. Ze hanteren dezelfde methodes hoe ze elkaar verder ook verketteren. Ze versterken elkaar in hun houding met het gevolg dat elke vorm van redelijkheid verloren gaat en de ware fascisten aan het langste eind trekken. Dat is wat onmiskenbaar duidelijk werd in mijn berichten uit 2013. De poppetjes doen er verder niet toe. Ze waren slechts voor mij relevant omdat ik als Tibaert zijnde onweerlegbaar kon en kan aantonen welke smerige streken door hen werden uitgehaald. 

Nu moet ik het doen met screenshots die uit die periode bewaard zijn gebleven. De eerste de beste die ik hier laat zien is een beetje een samenballing aan schunnige streken en hebben betrekking op mijn overleden broertje, mijn vriendin, inmiddels overleden, en pedofilie, het glijmiddel voor fascisten. Ja, dat spul moest en zou weg vonden Sjaakie, @gavimensch (Eveline van Donkelaar), @huibree (Huib Riethof), @inadijstelberge, @vanovernaar (André de Raaij), @baronvbeauluna / @rommedoe (Dirk Hartman) en vele anderen. 

De geschiedenis haalt hen in. 

Zie ook ter aanvulling een andere reconstructie vanwege de bijgevoegde toelichting. Ze verscheen eerder dan deze onder de noemer: Een Tibaert lijntje – april 2013

Maart 2017 

Zo handelen mensen die niets om handen hebben…

 


 


… en vervuld zijn van haat, ziekelijke haat. Je treft ze hoofdzakelijk in rechts extreme kring aan. Ze zijn idolaat van Wilders, geloven in complotten, walgen van culturele verworvenheden. Hun norm is platvloersheid. 

Hun methodes? Een voorbeeld. Mijn zoeklijst Tibaert van de afgelopen dagen. Kan het stompzinniger, kan het liederlijker, kan het kwaadaardiger? Let maar op, het kan. 

Gajes schrikt nergens voor terug, gaat letterlijk over lijken, zoals ik de laatste dagen moet ervaren.


 

 

Nu de zoeklijst vastgelegd op 9 april.

Voor de goede orde, Sjaakie: @jacquelinewxxx = @occupyfabeltjes = @occupyadam = @zegmaarsjaakie = @nta_amsterdam
Jacqueline Wouters, voor mij inmiddels hèt loeder op Twitter.Uitgelichte foto: Carol Beckwith & Angela Fisher – bron – Foto: Somalië – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.