Ina en het benepen klimaat in Nederland

Pieke Dassen: Carnaval


Pieke Dassen: de directeur 


InaDijstelberge 5:45pm
Leugenaar, je blog verdween in november. dit is 3 mnd later ow.ly/vz2OB 
RT @Tibaert: twitter.com/Tibaert/status…Is ze de leeskunst wel machtig? Daarover kun je zo je twijfels hebben. Wat zei ik: “En ja, zei die schat Ina kort voordat ze met succes bij Google ging klagen, ik lifte mee op de affaire Falkenstein. Schaamteloos, die Ina.” Waar staat hier een leugen? Verder een keurige vrouw, ze is overal van op de hoogte en ze weet keuzes te maken. Helder, je ziet het meteen als je haar TL doorneemt.

Zelfs heeft ze weet van de kunst om een excuus te maken. Is dat de reden waarom ze Huib Riethof zozeer bewondert, ook een schaamteloos iemand?

Lees maar, vanaf oktober wordt het echt spannend:


Begrijpelijk dat vanuit haar optiek Tibaert helemaal doordraait. Alles staat bij haar netjes zoals het hoort in vakjes verdeeld. Zeer overzichtelijk en zo moet het blijven ook. Graag plakt ze voor de duidelijkheid er indien nodig een etiket op, om verwarring te voorkomen. Man en vrouw, links en rechts, militarist en pacifist. De meest handige methode om inzicht te verkrijgen in het goede en kwade op deze wereld in haar optiek. Een bijbehorende vocabulaire heeft ze ook ontwikkelt, van premisse tot plagiaatplegertje.

U begrijpt, ik kan met een dergelijk iemand niet uit de voeten. Ze weigert consequent antwoord te geven op concrete vragen. Vanuit haar zienswijze volkomen logisch gaat ze klagen bij Google en start met aparte accounts gewijd aan Tibaert, de handelwijze volgend van mensen die Tibaert ook zat waren; Friedrich Eckhardt en Dirk Hartman om twee illustere persoonlijkheden te noemen. Ina zal gedacht hebben goed voorbeeld doet goed volgen, Sjaakie en Eveline gingen haar namelijk met deze collaboratie voor. De vijand van mijn vijand is mijn vriend. Zo vorm je kongsi’s.

In zekere zin heeft Ina me een groot plezier gedaan met haar “auteursrechten” actie bij Google. Ze heeft er geen moment spijt van dat ze een inkijk op wat schorem vermag uit te spoken op internet heeft doen verdwijnen. Ook niet dat ze informatieve berichten heeft weggehaald. Iemand met het motto: ”Vrijheid is de ruimte die je de Ander geeft”. Zou Ina beseffen wat vrijheid is? Die ruimte van Ina, bepaalt ze die zelf? Ja, de ander wordt met een hoofdletter geschreven. Die ander ben ik beslist niet voor haar. De kwalificaties die ze Tibaert toedicht zal ik maar niet herhalen.

Het materiaal waar Ina en haar zusters in de strijd tegen het kwaad dat Tibaert heet uit putten is gebaseerd op de verdachtmakingen m.b.t. pedofilie en nog een paar andere fraaie zaken. Die hetze begon al in 2011. Zelfs dat weet Ina. Ik mag dus aannemen dat ze geloof hecht aan die uitspraken. Ook zij legt een verband tussen mijn activiteiten en een mij toegedicht oorlogsverleden en trauma. Ja, ik kan me levendig voorstellen waarom mensen met leed en verdriet, die beschimpt worden om het anders zijn (anders… de ander…) liefst zoveel mogelijk wegduiken, bang worden, verlamd worden om te handelen.

Enfin, de rechtvaardigen onder ons, Ina, Huib en al die andere lieve en o zo goede mensen kunnen weer vooruit. Die Tibaert kan niet deugen, immers wie is zo gek dagboek te houden van Twitter? En dat op zijn leeftijd… Nee, die vent kan niet deugen als je al die inspanningen doet, ja voor wat? Behartigenswaardige woorden werden hier gesproken: Pauw & Witteman.

Een geluk voor Tibaert, er zijn nog gelukkig genoeg mensen op de wereld die weten wat delen is, die nieuwsgierig en dankbaar zijn. Als ik me niet al te sterk vergis is dat zelfs de instelling van de meeste mensen. Onder die mensen verkeer ik en daarom kunnen acties als die van Ina me niet raken. Ze kosten me wel tijd, zonde. Echter, de aarde is vruchtbaar nog, vruchtbaar voor het fascisme. Dat wil ik blijven tonen.

Ina op 8 april

 InaDijstelberge 1:14pm
2 maande geleden : ow.ly/vygU1 de teller van smaadblogjes stond toen op 42, nu zijn er al 71 uitgepoept. ow.ly/vyh45

cameIzzz 1:15pm
Goed bezig @Tibaert @InaDijstelberge

InaDijstelberge 1:16pm
moet mijn toetsenbord hoognodig schoonmaken, letters blijven hangen….

InaDijstelberge 1:18pm
@cameIzzz Geweldig hè en hij is er nog trots op ook.

cameIzzz 1:20pm
@InaDijstelberge Goed dat @Tibaert alles documenteerd

InaDijstelberge 1:23pm
@cameIzzz Ook als het. mbt mij, pure leugens, smaad, laster en het schenden van auteursrecht is?

cameIzzz 1:24pm
@InaDijstelberge Ik heb vooral veel pure smaad leugens laster en zelfs bedreigingen aan het adres van @Tibaert gezien

InaDijstelberge 1:25pm
Frontaal Naakt. » Marokkanen – de cijfers frontaalnaakt.nl/archives/marok… via @FrontaalNaakt

Tibaert 1:25pm
De boodschapper moet het wel eens ontgelden, maar ook dat maakt veel duidelijk…;-) RT @cameIzzz: Goed bezig @Tibaert @InaDijstelberge

InaDijstelberge 1:26pm
@cameIzzz Ik spreek alleen voor mijzelf, dus vraag jou ook direct iets. Maar dat ontwijk je.

cameIzzz 1:33pm
@InaDijstelberge Wat jij zie als smaad zie ik als een mening, en schenden auteursrechts lol dat je dat er al bij haalt @Tibaert

InaDijstelberge 1:36pm
@cameIzzz Drie teksten van mij hoor en je vindt het volkomen normale dat hij mij voor facist uitmaakt..tja dan ben ik uitgepraat.

cameIzzz 2:02pm
@InaDijstelberge Dat kan al na 1 text

Tibaert 2:04pm
Een directe vraag aan jou, al anderhalf jaar geleden gesteld @InaDijstelberge. Wat had ik niet begrepen? > ht.ly/vynlI Antwoord!

InaDijstelberge 2:09pm
@cameIzzz Weet ik en ik ondernam daar actie op en sindsdien is de man echt helemaal aan het doordraaien mbt mij.

InaDijstelberge 2:37pm
The Ina Dijstelberge Daily is out! paper.li/InaDijstelberge Stories via @eelcobvr @InaDijstelberge @mikofLohr

 

 

Ter herinnering

Ina Dijstelberge in januari 2014

Ina, je noemt je toch feministe? Ongelogen Ina, ongelooflijk wat die vent, die Eelko, over mijn vrouw te melden had. Een vieze gore smeerlap. Dat wist je nog niet, Ina? Nee, ik lieg niet, jij wel en hoe…

Moet je me toch eens vertellen Ina, wat heb ik je ooit misdaan? Niets. Ja, de spot drijven met je droeve pamfletje, waar Eveline zo over verrukt is. Maar verder? Een jaar lang heb ik het, als het geval zich voordeed, voor je opgenomen. Kennelijk bezit je niet de gave des onderscheids met veel narigheid tot gevolg. Dan ga je mensen vertrouwen die liegen en bedriegen, dan dupeer je iemand die je zou kunnen steunen. Je doet zijn geestelijk eigendom verdwijnen en maanden later ben je nog steeds niet bereid het kwalijke van je daad in te zien. Je helpt de weg effenen voor zaken die ons naar de hel leiden, ook al denk je dat je aan de goede kant staat. Dat is het treurige van mensen als jij. Ze kijken weg als handelen geboden is en andersom.
 


 

 
En verder…


Afbeelding: Pieke Dassen: de directeur – Poppenkast – bron

7 gedachten over “Ina en het benepen klimaat in Nederland

 1. Je fixatie op Ina Dijstelberge, die ik tot voor kort zeer hoog achtte om diverse redenen, maar helaas geen goede verstandhouding mee heb en misschien ook nooit had, dat weet ik nog zo net niet, begrijp ik niet helemaal. Het neemt bij jou de vorm aan van treiteren en daarvoor heb ik niet veel respect. Kun je mij verklaren wat de achterliggende reden is van je gedrag? Waarom Ina achtervolgen? Als het niet harmonieert is toch de enige manier om elkaar niet meer lastig te vallen? Ik ben uitgemaakt voor van alles door Ina D. kort geleden maar dan nog ga ik daar niet vol op in en laat de zaak rusten.

  1. Eerst een wedervraag. Zou je ook gereageerd hebben als het een man betrof? Ik noem een naam, Friedrich Eckhardt. Diens werk heeft Ina afgerond. Vraag haar eens wat ze onder auteursrecht en censuur verstaat.

   Het antwoord op je vraag staat hierboven. Wil je de context weten dan lees dit blog eens terug vanaf pakweg augustus 2012. Wil je een voorbeeld zien waarom ik met dit weblog begonnen ben zie: http://tibaert.com/2010/02/19/een-discussie-over-een-discussie/
   L’histoire se répète…

   Mijn beweegredenen kortom zijn het tonen dat fascisme nooit ver weg is, onder welke dekmantel ook. De personen zijn toevallige. Of nee, het zijn personen die meenden Tibaert op Twitter het zwijgen te moeten opleggen.

 2. Heb discussie gevolgd op afstand. Ben geen bewonderaar van Ina D. overigens en deel haar extreme standpunten niet. Een erg gelukkige persoonlijkheid lijkt zij mij niet. Zodra politiek mensen scheidt is de politiek fout of de mens di zich afkeert. Mijn belangstelling voor haar wel en wee op het web is al enige tijd voorbij.

  1. Leer je ooit werkelijk mensen kennen? Ik praat over internet…

   Meer dan eens heb ik me afgevraagd waarom halen mensen die streken uit. Ook, wat zou ik in het omgekeerde geval doen? De betrokkenen ken je niet echt, je ziet alleen wat ze teweeg brengen en vooral wat ze nalaten. Het resultaat van dat al, merk ik, is meer zelfkennis en dat kan nooit kwaad.

   Personen die steeds willen doen voorkomen dat ze aan de in hun ogen goede kant staan kun je best wantrouwen. Zich in de ander verplaatsen, belangstelling hebben voor de ander is hen vreemd. In wezen zijn ze angstig en/of hebben iets te verbergen en blijken nergens ontvankelijk voor. Die zekerheid denk ik inmiddels te hebben…

   1. Je analyse van het treurige, narcistiese, ongelukkige geval waar je naar verwijst slaat de spijker op de kop. Zelden kom je een opportuniste tegen met twee gezichten als deze maatschappelijk mislukte juffrouw. Aanvankelijk was ik wel door haar strijdlust en intellect geïmponeerd. De kant die zij kiest is het Stalinistische kamp.’ It’s trad dad ‘ van toepassing. Ze doet maar. Het rabiaat extremistische clubje dat aan de kant van terroristen staat waar zij voor kiest is niet mijn kopje thee. Mijn respect voor haar is een gepasseerd station.

 3. Verder geen aandacht besteden aan marginalen van Krapuul c.s. Verwaarloosbare factoren in het grote geheel. Totaal oninteressante lichtgewichten en verpolitiekte nitwits.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.