Mijn vrouw

· feminisme, justitie
Authors

Weet je Jacqueline van Wel, al meer dan een jaar spook je met je RT kunstjes de meest smerige zaken uit. Bovenstaande tweet kan ik zo vervangen door talloze andere. En dat weet je.

Op Twitter heb ik je desondanks meermaals aangeboden je eigen politieke visie op dit blog uiteen te zetten. Dat hebt je steeds geweigerd. Ook heb ik je vaak genoeg gevraagd, dezer dagen weer, opening van zaken te geven. Je kent de pappenheimers van de pvv’ers op Twitter maar al te goed. Nooit heb je daarop gereageerd.

Nogmaals, via deze weg, wie heeft/hebben mijn personalia en die van mijn familie op straat gegooid? Van wie stamt de montage van de #killertweet? Mijn vermoeden is dat het Dick Hartman is. Hij kan mogelijk ook in bestanden die niet openbaar zijn. En hij speelt graag met montages. Daar weet je van. Overigens, Theo en ik hebben meer ijzers in het vuur en kandidaten op het oog dankzij de nodige informatie die we ontvangen.

Tegen jou hebben mijn zoon en ik aangifte gedaan bij de politie, afgelopen jaar december. Het bestaan van mijn schoondochter heb jij met een aantal anderen regelrecht in gevaar gebracht. Aan mijn adres werden doodsbedreigingen geuit, eentje daarvan heb je onlangs weer geretweet. Op de aangifte van mij heb ik drie vermoedelijke hoofddaders genoemd van deze kwalijke praktijken op Twitter, die van jou, die van Dick Hartman en die van de kerel die zich @linksrapalje wenst te noemen. De aangifte is ontvankelijk verklaard door de Officier van Justitie.

Ik zou je dringend willen verzoeken opening van zaken te geven. Een dezer dagen ga ik namelijk overleggen met m’n advocaat hoe de rechtsgang op te starten. Het zou voor mij de eerste keer zijn dat ik een strafrechtelijke procedure moet beginnen. Het moet dan maar, want aan het gedoe van jou en je (ex-)vriendjes komt maar geen einde. Zie hoe @peteranshof, @cassandratroy en @anderslife bezig zijn. Aan jou de keuze, namen en achtergronden vrij geven of…

De te verwachten reactie. Nooit verantwoordelijkheid nemen of voelen en de verantwoording op anderen afschuiven. Ik zeg het er maar even bij, zo Wilders, zo zijn discipelen. De consequenties zijn steeds voor de ander…

Het zou overigens de eerste keer geweest zijn dat @jekylline in een tweet ergens op inging, met een inhoudelijk reactie kwam of gewoon, normaal antwoord gaf. Je kunt gerust stellen dat ze een enorme goede leerling van Bosma is.

En nu nog eens die tweet waarin @jekylline zegt spijt te betuigen. Feitelijk is ze gruwelijker dan die RT van haar. Ze noemde ooit Jeannie een sloerie op een moment dat ze in de problemen zat. Hoe zullen we mevrouw Jacqueline van Wel noemen? Marianne van de PVV? Beter dan met die tweet valt toch niet duidelijk te maken hoe die beweging opereert?


Juist die RT had ik niet in mijn blog mogen zetten, dat is de feitelijke strekking. Mevrouw Jacqueline wordt hierdoor beschadigd kunnen we uit haar woorden lezen. De volgend stap is te zeggen dat ik rancuneus en haatdragend ben. Probeer u nou voor te stellen dat ik niet een blanke Nederlander zou zijn en katholiek gedoopt, maar een Turk of Marokkaan en moslim bovendien. Mijn vrouw op bovenstaande foto getooid met een hoofddoekje. Geloof maar zeker dat dan pas de rapen gaar waren bij deze mevrouw en haar consorten. 

Mensen die een beetje vertrouwd zijn met de handelwijze van PVV’ers, politici of propagandisten, herkennen het ongetwijfeld. Eindeloos gaan ze door en stukje bij beetje wordt de zaak volledig op zijn kop gezet. Analyseer voor de grap, wat staat er hier precies, kloppen de feiten, wat wordt beoogd? In 140 tekens kan veel gebeuren!


Nogmaals, we leven nog in een vrij land. Zelfs zo vrij dat je andere mensen psychisch kapot mag maken. Zeker als het de goede zaak dient, die van Wilders en z’n fascistische beweging.

Misschien zet deze symboliek Jacqueline van Wel eindelijk eens aan het denken. Wie ze zelf is en wat ze anderen aandoet. 
Een stervende moeder en een zoontje dat haar afwijst… 

Parsifal – 1. Akt – 11 augustus 2012 Bayreuth

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: