Berichtgeving om van te smullen

Pablo Picasso: Borstbeeld van een vrouw
Een hoog opgeleide PVV’er komt hier aan het woord. Hij kan zelfs goed overweg met een feministe van crapuleuze snit. Zo zie je maar, niets schijnt te zijn zoals het werkelijk is. Anders gezegd, fascisten herkennen elkaar meteen in hun diepere gevoelens. Rood of niet.


 

 


Wie praten over een ander mens als gedrocht? Mensen als dit goor IT manneke:


“Voor een gedrocht moet je bij je vrouw zijn” – “Enkel omdat ik zijn niet bij daglicht toonbare vrouw een gigolo stuurde voor haar verjaardag!” – “Ik zou ook vrouwen gaan stalken als je met iets wat als “vrouw” door moet gaan naar bed gaat en mee opstaat…”.

“Gut, van de waarheid los gescheurde kip kom ook weer stalken , ga toch bloggen man!

 

 


 Het gore manneke Eelko is er nog steeds. Het manneke is bang, het manneke gelooft wat er staat, het staat immers in het Katholiek Nieuwsblad, het lijfblad van Urbain Vermeulen en andere arabisten, kenners van de koran en de islam. Zij kunnen die teksten lezen tot zijn groot voordeel. Maar wie zei dat die islamisten dom en achterlijk waren? Ze leren in ieder geval snel bij. De ultieme ratio van het Westen, niet goedschiks, dan kwaadschiks, hebben ze al onder de knie. En ze laten ons alles open en bloot weten, daar hoef je in het Westen niet op te rekenen.

Pak die Amerikanen even als voorbeeld. Eigen soldaten sturen ze nog nauwelijks naar gebieden waar ze gevaar lopen omgebracht te worden. Om die soldaten verder optimaal te beschermen recruteren ze voormalige kindsoldaten uit Afrika via je zou het uitzendbureaus kunnen noemen. Ze kosten bijna niets, enkele honderden dollars per maand. Herinnert u zich nog hoe verontwaardigd Obama was over het feit dat er in Oeganda kinderen als soldaten vochten? 

Die islamisten pakken het veel doeltreffender aan. Ze maken er een broedertwist van en kunnen rustig toekijken hoe die christenhonden, zoals in het verleden al zo vaak, elkaar uitmoorden. Slim, op dat idee waren de Amerikanen nog niet gekomen. 

Rome het doel? Had mijn geliefde Helena dan toch gelijk wat de paus betreft? We beleven prachtige tijden. We gaan, als het een beetje meezit het einde der tijden meemaken. Honderd jaar geleden werd de wereldoorlog bezongen als een groot kunstwerk. Het was niets vergeleken bij wat ons te wachten staat. Hoe dan ook, de wederkomst van de Verlosser is nabij. wat willen we meer?


ps

@eelko76 je bent niet meer geblockt hoor.
Tweets van Dijstelberge aan Eelko zijn verdwenen, w.o. deze geciteerde: Ina en het benepen klimaat in Nederland. Laffer dan laf die vrouw.
Oorzaak blijkt de blok door Dijstelberge van Tibaert, over laf gesproken. De tweets zijn er nog wel.


Update mei 2018/november 2019


Uitgelichte afbeelding: Pablo Picasso – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.