Wie is stalker @Tibaert…

Radical chic: Avant-garde fashion design in the Soviet 1920s
Dit vroeg zich iemand vier jaar geleden af, iemand die het stalken en spammen via minimaal zes accounts, waarbij de samenhang voor niet ingewijden verborgen bleef, tot kunst had verheven. 

Ze begon een nieuw weblog waarop ze alles fijntjes uit de doeken deed. Haar Twitter accounts bewezen grote diensten. De lading tweets die Tibaert in enkele dagen tijds over zich heen kreeg liep in de honderden, zo niet duizenden. Iedereen probeerde ze te mobiliseren voor haar hetze. Met groot succes. Iets dergelijks doet zich nu weer voor: “2000 tweets en RT’s binnen een week”.

Tientallen accounts heb ik inmiddels geblokt om tenminste zicht te blijven houden op reacties die zinvol zijn. Ze dreigden te verzuipen in de hoeveelheid spam. Net als nu maakte ik er indertijd melding van. De PVV’ertjes roken bloed en Tibaert moest en zou gevierendeeld worden. 

Wat schetste mijn verbazing, zeg maar rustig verbijstering, dat spammer Sjaakie volop gesteund werd door twee heerschappen, eentje openlijk, eentje achterbaks, uit het circuit van de site Krapuul, waarin Sjaakie meegedraaid had? Grotendeels aan het oog onttrokken voor buitenstaanders dacht een andere vrouw in hun kielzog met succes een haatcampagne tegen Tibaert te kunnen starten. Een derde component in die hetze vol smaad en laster werd de inmiddels voor zijn activiteiten veroordeelde Herman F. Een relatieve buitenstaander * ging later de hoofdrol voor zich opeisen, ze droeg zorg dat mijn weblogs bij Google verdwenen. De truc: klagen over auteursrecht. Zij was van meet af aan volledig in beeld van wat er plaatsvond. Haar treft de grootste blaam.  

Om niet voor de tweede maal met een dergelijk fait accompli geconfronteerd te worden laat ik het aan de lezer over zich verder te verdiepen in de methodes van Amerikaanse fascisten. De haat, de rassenwaan, het prediken van geweld, hun aanhankelijkheid voor Israël, maar tegelijkertijd zo antisemitisch als de pest, het slaat je tegenmoet. Het is het milieu waar Wilders zich bij thuisvoelt. Mensen die nergens voor terugschrikken. Mensen vervult van wraak, je vraagt je af waarop. Zoals vroeger op de communisten, de Russen, zo moeten nou de moslims het ontgelden. Volkomen idioot, maar helaas de realiteit.

Het uitschakelen van ongewenst, van mensen die informeren, willen helpen, stond toen en nu voorop. De sociale media geven er volop de mogelijkheden toe en versterken die trend. Simpele zielen zijn er het slachtoffer van en laten zich optimaal misbruiken. Ook hier weer het toonbeeld Sjaakie. Die twee hierboven aangehaalde heerschappen hebben nooit een poot uitgestoken om haar te helpen, haar iets duidelijk te maken. Dat zie ik als hun grootste wandaad. De gevolgen van dat al moesten verborgen blijven, moesten in hun tegendeel verkeren. Daarin waren ze bijna nog geslaagd ook. Vanwege deze laakbare houding vind ik dit soort lieden vele malen kwalijker dan rabiate schreeuwerds en fascisten. Die stoten af, die zetten zichzelf buiten spel. Zo niet deze twee, die willen het spel bepalen zonder inzet van de eigen persoon en ten koste van derden. De ware fascisten, al noemen ze zich links.

Sjaakie toen, met de aankondiging van haar weblog, en nu…


@DickKraaij Psychopaat op twitter Tibaert haat baard fake accounts en de rotte eieren fabriek van een valse rode haan http://batgirl666.blogspot.nl 
 
+++Dick Kraaij+++ heeft geretweet Jacqueline xxx
Onbegrijpelijk dat in Nederland nog geen enkele scribent annex activist van @Convex_Kafka, @Krapuul, @Joop_nl, @FrontaalNaakt is aangepakt.
+++Dick Kraaij+++ heeft toegevoegd,
@JacquelineWxxx
Doodsbedreigingen Wilders https://twitter.com/NEXITIUS/status/811061731288121344 
Let wel, in de tussentijd geen enkel onvertogen woord betreffende Sjaakie van de heerschappen André de Raaij en Huib Riethof. Geen enkel, integendeel zelfs. Vieze mannekes, gore fascisten? * 
@jajwouters – @inadijstelberge
@jacquelinewxxx – @inadijstelberge
@occupyfabeltjes – @inadijstelberge
@dutchwhitequeen – @inadijstelberge


De actuele stand van zaken v.w.b. dat weblog:
BIJLAGEEen kort nawoord…


Frappant is dat allen zeggen aangifte te hebben gedaan tegen Tibaert, danwel daadwerkelijk gedaan hebben of erbij betrokken zijn. Sjaakie deelde mee dat ze naar de politie was gestapt en Riethof wist een tijdje later te melden dat het OM een onderzoek was gestart. Nooit iets van gehoord overigens. In een later stadium deed Van Donkelaar aangifte, Dijstelberge bood haar zelfs ondersteuning aan, de aangifte werd echter geseponeerd. Tot slot doet De Raaij kond van een dossier, dat hij overhandigd heeft aan de politie. 

Hoeveel strafbare zaken staan alleen al in het bijgaande weblog van Wouters, dacht u? Ze zijn bijna niet te tellen en ik begin er maar niet aan. Naadloos voegen ze zich bij al die strafbare uitingen van de overige hier opgevoerde lieden. 


Update juni 2019


 

 
En verder…


Bron uitgelichte foto: The Charnel-House

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.