De eerste mei

Dalia-Chaalan
Schermafbeelding 2014-05-17 om 16.00.29Vandaag lees ik van Peter Breedveld: “Ik durf al drie jaar niet meer naar mijn vermeldingen op Google te kijken vanwege de leugenachtige bagger, die Albrecht en zijn soortgenoten over me het internet opflikkeren.” Ook mijn ervaring. Kijk maar onder Tibaert en Alphonse of Fons Scaf. Sinds mijn blogspots door toedoen van mensen als Friedrich Eckhardt, Jacqueline van Wel, Peter Anshof, Jacqueline Wouters, Ina Dijstelberge en wie weet nog allemaal verdwenen zijn is het met mijn hoge ranking op Google gedaan.  Gevolg, het idiote blogje van Ina speciaal aan Tibaert gewijd scoort zelfs hoger dan dit blog. Zo werkt dat in de wereld van de massamedia.

Dit alles had Arnold van der Kluft, de laffe stiekemerd op de achtergrond, bijzonder goed begrepen.  Hij informeert zich en geeft instructies, heel effectief blijkt nu. Ook aan het stuk schandaal, helaas woonachtig te Maastricht. Haar schunnigheden op mijn blog vormen een bedreiging voor haar dochter en kleinkinderen roept ze al meer dan een jaar. De omgekeerde wereld.

Vorig jaar mei kwam zo’n beetje alles samen. Onderling wisten de onverlaten verdomd goed van elkaar wat er gebeurde, bleek. Ondertussen zagen Huib Riethof en ik moet aannemen ook Arnold van der Kluft welwillend toe wat er plaatsvond. Over dat al kom ik nog te spreken.

Mijn spullen dienen te verdwijnen, toch noteer en reproduceer ik slechts de schunnigheden, leugens, smaad en laster aan mij gericht. Een comfortabele positie en inzichtelijk voor politie en justitie. Ik hoef me niet bezig te houden met achtergronden en belangen die mogelijk spelen. Dat er kongsi’s gesmeed worden is overduidelijk en dan blijkt elke medewerking welkom. Dat zie ik, maar ook hier verdiep ik me verder niet in. Zo zie ik met satanisch genoegen hoe de gore troep van Friedrich Eckhardt warm onthaal vindt bij die o zo sociale vrouwen als Jacqueline Wouters en Eveline van Donkelaar. Ze baden zich in een warm fascistisch bad zogezegd.

Niet om zaken op te rakelen maar om een fase te laten zien op de weg van kwaad tot erger zet ik hier wat montages neer van tweets e.d. op en rond de eerste mei vorig jaar stomweg omdat ik bij het archiveren een PDF van deze dag tegen kwam met de tweets mooi in chronologische volgorde in kolommetjes verdeeld. Voor het totaal overzicht dus: Tibaert 1 mei 2013 – tweets en mentions.

Nogmaals het verzoek aan die in Maastricht wonende dame, zet dat blog terug, waarin de naam van mijn zoon valt. De Twitter gemeenschap zal dan in een klap van je verlost zijn, dat besef je o zo goed. Gek ben je dus niet, wel uiterst doortrapt. Bedenk wel dat het je anderszins voordelen kan opleveren door het terug te zetten. Denk aan een mogelijke veroordeling bij een niet onmogelijke rechtszaak tegen jou en je trawanten.


Nu die montages van vorig jaar 1 mei. U ziet vanzelf wel wat er gebeurt. Voor mij geldt het als documentatie bij een mogelijke rechtsgang.

Verder aanbevolen: “Hoe denkt een cyberstalker?” – Chris Klomp. Citaat: Liegen is het sterkste wapen van de cyberstalker, maar ook zijn valkuil.
In navolging van Chris Klomp heb ik ook een tijdlang een “mail” account gehanteerd op Twitter. RT’s van laakbare zaken aan mijn adres: Tibaert_mail.
 


 

 
En verder…


Bron uitgelichte foto: dalia-chaalan

Een gedachte over “De eerste mei

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.